• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle konuşmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Önceleri çok konuşkandım hatta annem beni küçümseyerek susturmaya çalışırdı okuldada herkes saçmaladığmı düşündüğü için yanıma gelmezdi sonra evde hep kavga çıkıyordu en ufak şeyden kavga çıkarıyorlar ben de konuşmamaya karar verdim bizim evdekiler şakayı bilmeyip bokunu çıkarıyorlar okuldayken en yakın arkadaşımla konuşurdum mezun olunca boşlukta kaldım artık o kadar sessizim ve suratım asık ki anlatamam hiç kimseyle konuşmuyorum dışarıda da öyleyim önceden sadece evde öyleydim :(

Annem öyle yapardı, arkadaşlarım böyle yapardı kafasından çıkın. Neyseniz o olduğunuzu kabul etmediğiniz sürece istediğiniz psikoloğa gidin sonuç alamazsınız. Siz bir bireysiniz. Kendinize özgüsünüz. Kimse kimsenin istediği gibi olmak zorunda değil. Hayatınızı başkalarına göre yaşamaya devam ederseniz size çok yazık ederler söyleyeyim.

Önceleri çok konuşkandım hatta annem beni küçümseyerek susturmaya çalışırdı okuldada herkes saçmaladığmı düşündüğü için yanıma gelmezdi sonra evde hep kavga çıkıyordu en ufak şeyden kavga çıkarıyorlar ben de konuşmamaya karar verdim bizim evdekiler şakayı bilmeyip bokunu çıkarıyorlar okuldayken en yakın arkadaşımla konuşurdum mezun olunca boşlukta kaldım artık o kadar sessizim ve suratım asık ki anlatamam hiç kimseyle konuşmuyorum dışarıda da öyleyim önceden sadece evde öyleydim :KK43:
Valla bence gayet konuskansin Ablacim zira her zaman görüyorum Seni buralarda farkli konularla 😂

Bende öyleyim.
Eskiden deli dolu konuşmayı seven bi tiptim
Şimdi sessizleştim zamanla içime kapandım birine bir şey anlatırken kısa ve net cevaplar veriyorum.
Çok fazla soru sormuyorum biriyle ilgili eskiden çok merak ederdim.
Annem kızar sürekli çok konuşuyorsun birilerini taklit ediyorsun
Şimdi de konuşmuyorum derdin ne
Ne mutsuzluk çıkarıyorsun diyor.
Çünkü anlamıyorlar annem bana şımarık diyor ben zaten birtek onlara şımarabiliyorum okulda çok arkadaşım yok yalnız dolanıyorum herkese anlatamıyorum sıra arkadaşıma güvenirim bi onla konuşurum

Aman daha iyi boşver.
Konuşmayınca insanın başı da derde girmiyor. Yoksa, o onu dedi bu bunu dedi sen sustun mu ki laylalaylalayy. :işsiz::ukala:

E sen de biraz özeleştiri yap ... belki gerçekten boş ve saçma konuşuyorsun yada etrafındaki insanlarla frekansın tutmuyor,ilgi alanları farklı o yüzden de sizin muhabbet onları sarmıyor

Bende öyleyim.
Eskiden deli dolu konuşmayı seven bi tiptim
Şimdi sessizleştim zamanla içime kapandım birine bir şey anlatırken kısa ve net cevaplar veriyorum.
Çok fazla soru sormuyorum biriyle ilgili eskiden çok merak ederdim.
Annem kızar sürekli çok konuşuyorsun birilerini taklit ediyorsun
Şimdi de konuşmuyorum derdin ne
Ne mutsuzluk çıkarıyorsun diyor.
Çünkü anlamıyorlar annem bana şımarık diyor ben zaten birtek onlara şımarabiliyorum okulda çok arkadaşım yok yalnız dolanıyorum herkese anlatamıyorum sıra arkadaşıma güvenirim bi onla konuşurum
Ben de öyleyim şu an resmen ruh ikizimi buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X