Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Çok fazla bilgi var. O yüzden soruyorum. Çakşır suyu, keçi boynuzu pekmezi, babaya da folik asit gibi. Soğan kürünü ben de gelecek ay uygulamayı düşünüyorum, şu an kürtaj yüzünden hamile kalmamam gereken dönemdeyim çünkü. Ne dersin bu konularda?

Hazel, kürtaj yüzünden korunmam gerekiyor malesef. Riske atmak istemiyorum. 2 ay korunacağım. Fakat anne şunu yapınca kolay, baba bunu yapınca falan diyorlar ya, onun için soruyorum. Şunu iç, bunu ye falan gibi. Bi önerin var mı?

Uygula bence soğanı zararı olmaz varsa iltihap falan temizlenir nasıl olsa aradasın gebe kalmayı planladığın ay yapma.. Eşine de keçi boynuzu, Fındık , fıstık yedir.. Çok takılma gebelik normal bir süreç olur Allah'ın izniyle.. Diğerleri hakkında bilgim yok çok karıştırmaya da gerek yok bence..

Bir de en önemlisi doğru zamanda birlikte olmak..

Canım sadece stres yapma sen.2 ay sonra da normal bi şekilde cinsel hayatınıza devam edin. Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur hiç bir hesap hiç bir formül tutmuyo ben onu anladım şahsen. .

Canım sadece stres yapma sen.2 ay sonra da normal bi şekilde cinsel hayatınıza devam edin. Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur hiç bir hesap hiç bir formül tutmuyo ben onu anladım şahsen. .
Önünde sonunda Allah'ın dediği olur, haklısın. Sadece biz üzerimize düşeni yapalım istiyorum. :)

merhaba arkadaşlar, bu ay kimyasal gebelik yaşadım ama her şey o kadar hızlı gelişti ki, regl olmam gereken tarih 18 hazirandı ben yumurtlama dönemimden başlayan şiddetli kasık ve bel agrısıyla günleri geçirdim ve 14 ünde testte 18.82 çıktı ama düzenli artısı için kan verdim, 14 haziran da 30 olmuştu ve 17 haziranda baktırdıgımda tekrar düşüşe geçti ve 21 çıktı , 18 haziran yani regl tarihimde minik bir belli belirsiz leke gördüm 19 sabahı da yogun kanama başladı , 20 haziranda bir defa daha kan testi yaptırdım 12 ye düşmüştü bhcg . ama normal reglim 5 gün sürerdi yani ilk 3 gün fazla ama son iki gün kalanlar leke halinde olurdu, bu sefer tam 3 gün sürdü ve birden kesildi. şimdi anlattıgım zaman aslında regl tarihimde bir değişme olmadı bu ay tekrar denemek istiyoruz ama yumurtlama değişebilir diye ovülasyon testi aldım yarın gelir sanırım. bakalım doktora da gitmedim tekrar bugün giderim inşallah sorunsuzdur.

Arkadaşlar yanlız benim anlayamadığım birşey var. Benim BHCG değerim kimyasal gebelik yaşayan buradaki arkadaşlardan çok daha yüksekti. 107.5 ile başladım, 65.2'ye düştü sonrasında doktor kontrolünde ve kürtaj sonrası düşerek devam etti. Burada genellikle 10-20-30 falan gibi rakamlardan bahsediliyor. Bu konuda fikri olan var mı acaba?

tamam kızlar şükür bir gün durdu şimdi tekrar başladı kanama hafif de olsa

Günaydın,
haziran başında 5. Hafta içindeyken düşük yaşadım, doktorum gecikmiş adet gibi düşün dedi. Bir hafta kanama sürdü.kanama bittikten bir hafta sonra cinsel ilişki sonrası peçeteye kan geliyor. Neden olabilir? Bir iki gündür kasık ağrım da vardı, ovulasyon olabilir diye düşünüyordum, tekrar hamile kalmak istiyorum. Kanama buna engel olabilir mi? Bu arada kuruluk problemim var, ovulasyon zamanını pek kestiremiyorum.

107 de yüksek bir değer değil canım benim kanama başladığında 16 idi ama idrarda bir hafta önce epey belirgin olmuştu ama kanama başladığında idrarda tespit edemediler muhtemelen ilk 107 den de daha yüksektir.. Sonuç olarak gebelik ultrasonla tespit edilmeden sonlanıyor kimyasal gebelikte

Ilişki sonrası kanama vajen girişindeki erozyondan olur genelde yani yaradan.. En az bir hafta gecikiyor yumurtlama da ona göre hesap et

Kanamam hala devam ediyor, 5. gün. Adet gibi oldu artık
Ne anlam vereceğimi bilemedim. Doktorumu aradım normal dedi, yine de sağlık ocağında beta hgc testi yaptırdım, negatif çıktı.

Ilişki sonrası kanama vajen girişindeki erozyondan olur genelde yani yaradan.. En az bir hafta gecikiyor yumurtlama da ona göre hesap et

Ne anlam vereceğimi bilemedim. Doktorumu aradım normal dedi, yine de sağlık ocağında beta hgc testi yaptırdım, negatif çıktı.

carrympost: 41570236 .!.:
Merhaba, ayni seyi ben de yasadim, kimyasal sonrasi regl oldum bitti derken cinsel ilski sonrasi tuvaket kagidina kan geldi hatta rengi temiz kirmizi, baya tedirgin oldum amagecti artik yok.

Canım erken de olsa bir düşük yaşamışsın demekki yeterince temizlenmemiş dr. un da demiş normal diye.. Kanaman bitsin tekrar adet olmayı bekle sonra gebelik düşün bence yoksa sat tarihin falan iyce karışır

Eşimin yurtdışına gitme durumu var 5-6 ay kadar ayrı kalacağız, arada gelecek elbet ama yumurtlama tarihine denk getirmek mümkün değil. O yüzden bu ayı kaçırmak istemiyorum ama şu durumda da pek yapılabilecek bir şey yok gibi

Bende kimyasal gebelik sonrasi hamile kaldım sat diye birsey yok malesef hesaplara göre bir hafta geride.. isteyen herkese dualarımi gönderiyorum ferah olun psikolojik ..

Kizlar merhaba ben bisey sormak istiyorum bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim önce lekenme seklinde geldi sonra adet kanamasina döndü ve bir hafta sürdü bu ay adetim 6 gün gecikti acaba bu adet duzensizligi mi yoksa tekrar hamile miyim cok istiyorum bi daha hamile kalmayi ama cok umitlenmekte istemiyorum hersey Allahn elinde kafam da cok karisti benim adet günüm en fazla 2 gun gecikirdi niye böyle oldu bilgisi olan var mi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…