- 18 Aralık 2014
- 1.665
- 1.589
- 133
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
Canim öncelikle çok sevindim bende aynı şekilde hamile kaldım acil test almani tavsiye ediyorum.. gecikme yaşayanlar var elbette ama çoğu okuduğum kadariyla hamile kalmış yani kimyasal gebelik yaşayanlar sevinsin . Bir sonraki ay hamile olmasada 3 ay icinde oluyorlar . Sonucu bekliyorum hayırlısıKizlar merhaba ben bisey sormak istiyorum bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim önce lekenme seklinde geldi sonra adet kanamasina döndü ve bir hafta sürdü bu ay adetim 6 gün gecikti acaba bu adet duzensizligi mi yoksa tekrar hamile miyim cok istiyorum bi daha hamile kalmayi ama cok umitlenmekte istemiyorum hersey Allahn elinde kafam da cok karisti benim adet günüm en fazla 2 gun gecikirdi niye böyle oldu bilgisi olan var mi acaba..
hayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin..Kizlar hamileyimmm yaa inanamiyorum iki cizgi net bi sekilde çıktı Allahm isteyen herkese versin
Tesekkur ederim canim aminnnhayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin..
Bakk demistim hayırlı olsunnnnKizlar hamileyimmm yaa inanamiyorum iki cizgi net bi sekilde çıktı Allahm isteyen herkese versin
Sagol canimBakk demistim hayırlı olsunnnn
Sana tavsiyem öyle hemen herkese söyleme nazara gelirsin benim herkes duydu şimdi düşük tehlikem var yatıyorum kendine dikkat et sakın ağır iş yapma rutin işler bile yoruyo dikkat et ilk 3 ay allah tamamini erdirsinSagol canim
Cok gecmis olsun canim yaa Allah korusun bi yakin akrabalara soylemeyi düsünüyorz bende korkuyorum ilki kimyasal olunca Allah yardimcin olsun yat dinlen sende ins. Saglikla alirz bebisleri kucaklarimizaSana tavsiyem öyle hemen herkese söyleme nazara gelirsin benim herkes duydu şimdi düşük tehlikem var yatıyorum kendine dikkat et sakın ağır iş yapma rutin işler bile yoruyo dikkat et ilk 3 ay allah tamamini erdirsin
Hayırlı olsun canım. Bende geçen ay yaşadım kimyasal da sen kaç gün geçince öğrendin hamile olduğunu?Kizlar hamileyimmm yaa inanamiyorum iki cizgi net bi sekilde çıktı Allahm isteyen herkese versin
Bir hafta gecince ogrendim canimHayırlı olsun canım. Bende geçen ay yaşadım kimyasal da sen kaç gün geçince öğrendin hamile olduğunu?
Tarih değişebilir diyorlar ya canım işte o yüzden tarihten de emin olamıyorum geçen ay 20sinde regl oldum. Şimdi 2 gün mü geçti tarih mi değişti kestiremiyorum. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin AllahBir hafta gecince ogrendim canim
Canim bende o konuda kararsiz kalmistim ama doktor kimyasal gebeligi dusuk olrak yada gebelik olarak gormuyorz dedi cogu kadin kimyasal gecirirmis ama farkina bile varmazmis adet kaniyla disari atilir dedio yuzden sen bir hafta bekle garanti olsun hayirlisiyla olur insTarih değişebilir diyorlar ya canım işte o yüzden tarihten de emin olamıyorum geçen ay 20sinde regl oldum. Şimdi 2 gün mü geçti tarih mi değişti kestiremiyorum. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Allah
İnşallah bebiş tutunmuştur canım. 11 gün uzun bi süre test yap benceAllah yardımcımız olsun canım inş vardır bebiş bende geçen ay düşük Yaptım tüp bebekle hamile kalmıştım bu ay 11 gün geçti korkudan test te yapamıyorum sağ tarafım bir haftadır ağrıyor hamile ikende ağrırdı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?