Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Ben ilk hamileligimde cok fazla kasik agrisi cekmistim.. sende herhangi bir sıkınti yok demi.. sebepsiz hamile kalamiyorsun ben gibi yani ???
Butun testlerim oldu hic bi sorun yok hamile kaliyoruz kalamasak dusuk yapamayiz bebek tutnamiyo acaba tuplerde veya rahimde mi sikinti var bizde biz hamile kaliyoruz kalmasak dusuk yapmayiz 5 hamile sayiyo doktorlar kuzum

Bak bu ayla beraber ikinci oldu benim yani bi gecen ayda 7.78 di 2 gun snr dustu bu ayda iste aynisi oldu doktora sorucam iste bugun profsor gitcem

Bak bu ayla beraber ikinci oldu benim yani bi gecen ayda 7.78 di 2 gun snr dustu bu ayda iste aynisi oldu doktora sorucam iste bugun profsor gitcem
Ben rahim tup filmide cektirdim onda da sorun yok. Yumurtaliklae saglam dongum duzenli anlamiyorum yani neden. Mayista ki dusukten sonra hic kalamadim 3 ay oldu. Genetik test yaptirmalisin bence

B

Benim ilk ve tek dusuk oldugu icin doktor gerek gormedi.. tekrarlayan dusuklerde istiyorlar sanirim..
Ya gittim doktora biz bunlara dusuk bile demiyoruz dedi arastirmasini bile yapmiyoruz dedi 2 ila 3 aylik veya 5 aya kadar hamile olup dusuk yapanlara dusuk diyoruz dedi bu sizin yasadiginiznolay biyokimyasal dusuk yani daha bi ebriyo olusmuyor dedi dollenmede parcalara ayriliyor dedi sizinkiler parcalara ayrilamiyor veya yanlis ayrilidigin icin vucut kabul etmiyor dedi kan pihtilasmasina bakalim dedi test olarak baska testlere etek duymuyorum bu asamada dedi birde iste beta hcg bidaha bak dedi yarin icin ondan snr dedi yumurta takipbiyle sprem takibini yapalim dedi gittigm doktor profoser cok guzel anlatti icim rahatladi

Ya gittim doktora biz bunlara dusuk bile demiyoruz dedi arastirmasini bile yapmiyoruz dedi 2 ila 3 aylik veya 5 aya kadar hamile olup dusuk yapanlara dusuk diyoruz dedi bu sizin yasadiginiznolay biyokimyasal dusuk yani daha bi ebriyo olusmuyor dedi dollenmede parcalara ayriliyor dedi sizinkiler parcalara ayrilamiyor veya yanlis ayrilidigin icin vucut kabul etmiyor dedi kan pihtilasmasina bakalim dedi test olarak baska testlere etek duymuyorum bu asamada dedi birde iste beta hcg bidaha bak dedi yarin icin ondan snr dedi yumurta takipbiyle sprem takibini yapalim dedi gittigm doktor profoser cok guzel anlatti icim rahatladi
Yumurta takibi yapmasi guzel benim doktorum takip yapmadan direk klomenle tedaviye baslamisti.. doktorunla izlediginiz yollari yazarsan bana da yol gosterir. Hayirlisiyla guzel haberler verelim insallah en kisa surede....

Yumurta takibi yapmasi guzel benim doktorum takip yapmadan direk klomenle tedaviye baslamisti.. doktorunla izlediginiz yollari yazarsan bana da yol gosterir. Hayirlisiyla guzel haberler verelim insallah en kisa surede....
İnsallah canim klomene gerek duymadi simdi aşama aşama gidelim dedi ben dedi istesem simdi klomene baslatirim dedi ama gerek yok dedi bi yumurta takkbiyle spremlere bakalim b12 plus verdi bana bunu kullan dedi en iyi folik asid bide b12 olan oldugu icin dedi yakinhepsi ivinde var dedi

Geçmiş olsun canım hiç sıkma canını bir sürü kişi var öyle biri de ben :) gebe kalabildiğini öğrendin devamı gelir Allah'ın izniyle..
cevabın için teşekkür ederim canım bu aralar takılamadım kk ya bu ayda belirtilerim var sürekli idrara çıkıyorum ağzımın tadı demir tadı gibi ve inanılmaz gaz problemim var acaba diyorum sonrada yine üzülmemek için bekliyorum hayırlısı inşallah hakkımızda

cevabın için teşekkür ederim canım bu aralar takılamadım kk ya bu ayda belirtilerim var sürekli idrara çıkıyorum ağzımın tadı demir tadı gibi ve inanılmaz gaz problemim var acaba diyorum sonrada yine üzülmemek için bekliyorum hayırlısı inşallah hakkımızda
Ne yaptın bi haber var mı?

Merhaba kızlar;
Agustusun 27 de kımyasal gebelık gecırdım ve henuz hasta olmadım. Kımyasal gebelık sonrası bu kadar uzun sure adet gormemek normal mı aranızda benımle aynı sıkıntıyı yasayanlar deneyımlerını yazarlarsa cok sevınırım. Sımdıden tesekkurler.

Merhaba arkadaşlar,

Ben Mayıs sonunda bebeğimi kaybettim. Kürtajdan sonra da düzenim alt üst oldu. Geçen ay tarlusal ile ayın 3ünde adet oldum. Adetten birkaç gün önce doktorum herşey yolunda korunmadan iliskiye başlayabilirsin dedi. Hemen hemen 2 güne bir beraber olmaya çalıştık.

Şu anda hala adet olmadım. Ayın 28inde normal şartlarda eski düzenime göre adet olmam gerekiyordu. Cuma gebelik testi yaptım negatifti. Hafif baş dönmelerim var. Belim ağrıyor. Gazım var. Büyük tuvaletim Kısmen sorunlu. Bütün bunlar psikolojik mi? Niye hala adet değilim?

Çarşamba doktora gideceğim ama endişeliyim. Gerginim. Fikriniz nedir?

Asılpamukprenses cok gecmıs olsun. Isteyen herkez en kısa surede bebegıne kavussun ınsallah.
Benden Agustosun 27 de 3 haftalık dusuk yaptım. Kımyasal gebelık dedı doktorum. Bende o gunden berı hasta olmasım 3 gun once doktoruma sordugumda gecıkme olabılecegını 1 hafta daha beklememı soyledı. Sanırım bızım gecıkmemıze hem dusuk hemde psıkolojık durumumuz etken. Cok zor bır bekleyıs bunu yasayan bılır.

Back
X