- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 39
- Konu Sahibi elmalxix turta
Canim degerde yuksek cikmis. Lekelenmelerin artti mi ? Artmadiysa uzan hic kalkma.. olmadiysa sabir de pes etmek yokKahve rengi lekenmeler geliyo hasta oluyorum galbayine gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim degerde yuksek cikmis. Lekelenmelerin artti mi ? Artmadiysa uzan hic kalkma.. olmadiysa sabir de pes etmek yokKahve rengi lekenmeler geliyo hasta oluyorum galbayine gitti
Uzadi canim hasta oldum yani simdi bugun dokta gitcemCanim degerde yuksek cikmis. Lekelenmelerin artti mi ? Artmadiysa uzan hic kalkma.. olmadiysa sabir de pes etmek yok
Bende bu ay gidicem hangi sehirdesin ?Uzadi canim hasta oldum yani simdi bugun dokta gitcem
Bursa sizBende bu ay gidicem hangi sehirdesin ?
DenizliBursa siz
Ben ilk hamileligimde cok fazla kasik agrisi cekmistim.. sende herhangi bir sıkınti yok demi.. sebepsiz hamile kalamiyorsun ben gibi yani ???Ama varya kasiklarim catliyo agridan sanki ortadan ikiye ayriliyo![]()
Butun testlerim oldu hic bi sorun yok hamile kaliyoruz kalamasak dusuk yapamayiz bebek tutnamiyo acaba tuplerde veya rahimde mi sikinti var bizde biz hamile kaliyoruz kalmasak dusuk yapmayiz 5 hamile sayiyo doktorlar kuzumBen ilk hamileligimde cok fazla kasik agrisi cekmistim.. sende herhangi bir sıkınti yok demi.. sebepsiz hamile kalamiyorsun ben gibi yani ???
Ben rahim tup filmide cektirdim onda da sorun yok. Yumurtaliklae saglam dongum duzenli anlamiyorum yani neden. Mayista ki dusukten sonra hic kalamadim 3 ay oldu. Genetik test yaptirmalisin benceBak bu ayla beraber ikinci oldu benim yani bi gecen ayda 7.78 di 2 gun snr dustu bu ayda iste aynisi oldu doktora sorucam iste bugun profsor gitcem
İste simdi doktordayim bakalim sen yaptirdin miBen rahim tup filmide cektirdim onda da sorun yok. Yumurtaliklae saglam dongum duzenli anlamiyorum yani neden. Mayista ki dusukten sonra hic kalamadim 3 ay oldu. Genetik test yaptirmalisin bence
Benim ilk ve tek dusuk oldugu icin doktor gerek gormedi.. tekrarlayan dusuklerde istiyorlar sanirim..İste simdi doktordayim bakalim sen yaptirdin mi
Ya gittim doktora biz bunlara dusuk bile demiyoruz dedi arastirmasini bile yapmiyoruz dedi 2 ila 3 aylik veya 5 aya kadar hamile olup dusuk yapanlara dusuk diyoruz dedi bu sizin yasadiginiznolay biyokimyasal dusuk yani daha bi ebriyo olusmuyor dedi dollenmede parcalara ayriliyor dedi sizinkiler parcalara ayrilamiyor veya yanlis ayrilidigin icin vucut kabul etmiyor dedi kan pihtilasmasina bakalim dedi test olarak baska testlere etek duymuyorum bu asamada dedi birde iste beta hcg bidaha bak dedi yarin icin ondan snr dedi yumurta takipbiyle sprem takibini yapalim dedi gittigm doktor profoser cok guzel anlatti icim rahatladiB
Benim ilk ve tek dusuk oldugu icin doktor gerek gormedi.. tekrarlayan dusuklerde istiyorlar sanirim..
Yumurta takibi yapmasi guzel benim doktorum takip yapmadan direk klomenle tedaviye baslamisti.. doktorunla izlediginiz yollari yazarsan bana da yol gosterir. Hayirlisiyla guzel haberler verelim insallah en kisa surede....Ya gittim doktora biz bunlara dusuk bile demiyoruz dedi arastirmasini bile yapmiyoruz dedi 2 ila 3 aylik veya 5 aya kadar hamile olup dusuk yapanlara dusuk diyoruz dedi bu sizin yasadiginiznolay biyokimyasal dusuk yani daha bi ebriyo olusmuyor dedi dollenmede parcalara ayriliyor dedi sizinkiler parcalara ayrilamiyor veya yanlis ayrilidigin icin vucut kabul etmiyor dedi kan pihtilasmasina bakalim dedi test olarak baska testlere etek duymuyorum bu asamada dedi birde iste beta hcg bidaha bak dedi yarin icin ondan snr dedi yumurta takipbiyle sprem takibini yapalim dedi gittigm doktor profoser cok guzel anlatti icim rahatladi
İnsallah canim klomene gerek duymadi simdi aşama aşama gidelim dedi ben dedi istesem simdi klomene baslatirim dedi ama gerek yok dedi bi yumurta takkbiyle spremlere bakalim b12 plus verdi bana bunu kullan dedi en iyi folik asid bide b12 olan oldugu icin dedi yakinhepsi ivinde var dediYumurta takibi yapmasi guzel benim doktorum takip yapmadan direk klomenle tedaviye baslamisti.. doktorunla izlediginiz yollari yazarsan bana da yol gosterir. Hayirlisiyla guzel haberler verelim insallah en kisa surede....
cevabın için teşekkür ederim canım bu aralar takılamadım kk ya bu ayda belirtilerim var sürekli idrara çıkıyorum ağzımın tadı demir tadı gibi ve inanılmaz gaz problemim var acaba diyorum sonrada yine üzülmemek için bekliyorum hayırlısı inşallah hakkımızdaGeçmiş olsun canım hiç sıkma canını bir sürü kişi var öyle biri de ben :) gebe kalabildiğini öğrendin devamı gelir Allah'ın izniyle..
Ne yaptın bi haber var mı?cevabın için teşekkür ederim canım bu aralar takılamadım kk ya bu ayda belirtilerim var sürekli idrara çıkıyorum ağzımın tadı demir tadı gibi ve inanılmaz gaz problemim var acaba diyorum sonrada yine üzülmemek için bekliyorum hayırlısı inşallah hakkımızda