Tesekkurler canim bu konuda sorun yasayan cok insan var ve bilgi ve kimyasal yasayanlarin birbirlerine destek olmalari acisindan actim konuyu. Çünkü kimyasal yaşayan bir kişi bu konuda kendini yalniz hissetmesin bunu hastalik olarak gormesin uzulmesin diye.. herkese hayirli olsun konumuz..Yeni konun hayırlı olsun canımcım.☺ İnş yaralara Melhem olursun
Kuzum sen kimyasal yaşadın ama doğal yolla hamile kalabiliyorsun yani eşinde sende sagliklisin. Kimyasal gebeligin suclusu insanlar degildir. Kimyasal gebelik yumurta ve spermin belli nedenlerle dollenememesi sonucu embriyonun olusamamasidir.Kan degerlerine baktir.mutlaka tiroit degerine baktir. Diger yönde sende esinde sorun oldugu anlamina gelmiyor. Tiroit degeri saglikli bir gebede de yükseliş gösterebilir ve bebegin kalbini durdurabilir. Bu yuzden 3 un altinda olmasi gerekir duzenli takip edilmelidir.Aselecim hayrli olsun.ben dr ye söyledim bi test bi ilac bisey yapilcami diye htta esime spermiyogram istedim hic gerek yok kendin hamile kalabiliyosun sevin uzulme dediSimir testi hic yPtrmamistm 2senelik evliyim onu yaptrdim okdr
Embriyo oluşsa düşük olur canim oluşamıyor malesef bu kimyasal gebelik oluyor yani düz kan gebelik..Bnm troid e bakildi ama sorun cikmamisti daha önce tekrar isterim doktordan kimyasal gebelik yumurta ve sperm dollenip embriyonun tutunamamasi degilmi
Yenimi yasadin sende canim gecmis olsunBnde bir kimyasal gebelik yasadm rabbim kimseye yasatmasan 6+2 haftalikti
Evet 1 marttaydiYenimi yasadin sende canim gecmis olsun
3 gun zor bi surecti pskolojik olarak kimseye soylemedim biri sormasin die sadece annmler ve esimin annesi bilioOyy bnmde 1mayiskac gun surdu adetin
Bnde devam korunma vermedi 2. Adetim gecti sabirla bekliomDr korunmayin rahime dokunmadik dedi oyuzden sende devam ediyosun dimi calismalara
Cok gecmis osunOyy bnmde 1mayiskac gun surdu adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?