Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik Hakkında Herşey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy gözün aydın Rabbim sağ sağlim kucagina almayı nasip etsin icinde bende dahil isteyen herkesede nasip etsin dualarini eksik etme olur mu vallahi çok sevindim ya
Cok teşekkür ederim canim Allahim isteyen herkese nasip etsin. Ins sağlıkla gelir bebeğim

Valla canım bende 11aylik evliyim 6 aydir deniyoruz hafta ici gittim kadin dogumada 1 senelik evliyim dedim oda klomen verdi bakalm bugun basliycam kullanmaya nolcak nasil olcak bilmiyorum hic bi sorunum yok kistte dahil 1 kere yasadim bu ayda asiri kasik agrim vardi gene umutlandim tirt cikti her ay bi hamiş modundayim ya Rabbim hayir etsin sonumuzu

Bende gittim ama bana prowomen eşime promen K verdi yumurta ve sperm gelişimini güçlendirici şeyler yani canım bakalım bu ay içmeye başladık bu sefer ne olacak gerçi 2-3 ayda etkisini gösterir yazmışlar okuduğum kadarıyla ama beklemedeyiz şu an yumurtlama dönemindeyim

Eşime sprem testi şu bu yapilmadi doktor esimle alakali da bisey sormadı ilk benden başladi herhalde tedaviye klomenden ilk ay cok hamile kalan var yumurta gelistiriyormus sonrasinda catlamazsa igne falan yapiyorlarmis da insallah bu ay bari olur ya

Klomene hangi şartlarda başlıyorlar acaba ?bununla ilgili bilgisi olan yazabilir mi ?

Ben de konuyu canlandırmış olcam ama yazmak istedim. 3 Ekim’de kanama alanı oluşması ve küçülmemesi sebebiyle 10 haftalıkken düşük yaptım. Geçtiğimiz ay yani Aralık 28’te adet günümde test yaptım silik çıkmıştı. Kan testi yaptırdım değer 15 çıktı. Aynı günün akşamı adet oldum ve 6 gün sürdü. Ben aslında kimyasal gebelik sonlanıyo sanmıştım. Adet bitiminden sonra ovülasyon testleriyle takip yapmak istedim üst üste 4 gün pozitif sonuç verdi. Benim de içime şüphe düşünce idrar testi yaptım o da silik çıktı. Hemen gidip kan verdim değerim 71 çıktı. Yine aynı gün kanamam başladı. Hemen doktora gittim büyük ihtimal kimyasaldır dedi dış gebelik de olmasından korktuğumuz için takip verdi. Bugün tekrar test yaptırdım değer 12 çıktı. Kanamam 3 gün yoğun oldu bugün lekelenmeye döndü. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama hem adet olup 10 gün sonra tekrar kanamam olunca böyle bir durumu yaşayan var mı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…