Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik Hakkında Herşey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, kalp atışını duyduk bugün. Fakat rahimde kanama alanı var. Onun küçülmesi lazımmış. Bekleyip gorecegiz

Merhaba, kalp atışını duyduk bugün. Fakat rahimde kanama alanı var. Onun küçülmesi lazımmış. Bekleyip gorecegiz
Hayirli olsun saglikla gelsin bebegin canim progestan vermedi mi her ihtimale karşı doktorun

Progestan verdi gunde iki kez kullanıyorum.kanamam durdu, hatta bir haftayı geçti durali ama kanama bolgem ultrasondan hala gözüküyor.

Progestan verdi gunde iki kez kullanıyorum.kanamam durdu, hatta bir haftayı geçti durali ama kanama bolgem ultrasondan hala gözüküyor.
Düzenli olarak ilaci kullan canim. Ve düzenli takibini birakma..

Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun ve rabbim hepimizin kucağını doldursun. 41 yaşındayım ve hasimato hastasıyım. 4 ay kadar önce bir kürtajim oldu 11 haftalık kalbi durdu. Geçen ay günüm gelmeden test yaptım. Çift çizgi çıktı, sonra bekledim ve 2-3 gün sonra adet oldum. Bu ay yine günüm gelmeden test yaptım ve yine çift çizgi çıktı. BetaHCG baktırdım 500 falandı. Ertesi gün 1000 lere çıktı. Şimdi yani 3 gün sonra 500 lere düştü. Sanırım ben 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum. Tamam da bunun sağlıklı bir gebelik olarak devam edebilmesi için yani doktorların deyimiyle kaliteli embriyo için ne yapabiliriz? Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Ve bu süreçte ne yaptı acaba? Tşk

Kizlar kimyasal gebelik siyah kanama ile mi basliyor
Kisiden kisiye degisiklik gosterebilir canim bende yasadim 2 yil once ilk 2 gun pembe gibi sadece birer damla 4. Gune kadar kahverengiye donustu sonra 5 ve 6. Gun kanamam artti sonra ilk gunlerki gibi kahverengi olarak sonlandi tam 9 gun surdu

Bendede bitter cikolata ve visne curugu gibi siyaha calan bir kanama var suan. Gecen ayin 14 unde regl olmustum. Kahve lekelnme basladi iki gun once bugunde boyle. Anlamadm ne oldugunu

Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim resmen hayatımın en mutlu ve en üzgün günlerimi yaşadım 1 hafta içinde çok zor gerçekten Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşAllah. Doktor kimyasal dan sonra gebelik daha çabuk gerçekleşir dedi bekliyoruz bakalım bu ay inşAllah olur

Kizlar iyi akşamlar . Ağustosun 15 inde biokimyasal gebelik geçirdim ilacı kestim . 3 gün sonra yani 18 Ağustos ya sulu toz pembe kanamam oldu. 2 gün sürdü. Bugün son adetimin üzerinden 52 gün geçti ve hala adet yok. Başına bu tür bişi gelen varmı acaba normalmi?evelsi gün kanda gebelik baktırdım gebede değilim !!!!!!!!

Kizlar iyi akşamlar . Ağustosun 15 inde biokimyasal gebelik geçirdim ilacı kestim . 3 gün sonra yani 18 Ağustos ya sulu toz pembe kanamam oldu. 2 gün sürdü. Bugün son adetimin üzerinden 52 gün geçti ve hala adet yok. Başına bu tür bişi gelen varmı acaba normalmi?evelsi gün kanda gebelik baktırdım gebede değilim !!!!!!!!

Kızlar merhaba bende başımdan geçen olayı paylaşmak için yazıyorum. 9.5 aylık evliyim 5 aydır bebek düsünüyoruz ben 7. Ayda adet hic olmadım ki adeti sapmayan bi insanım. Doktora gittiğimde mevsimsel falan filan gecistirdi adet söktürücü verdi kullanmadım bekledim sonrasında 8. Ayda 13de reglim basladı. 9. Ayda ise bebek için tekrar kontrol amacli doktora gittim tahlillerde pozitif cikmis ama deger dusuk takibinde olalim denildi 2. Gün 30dan 33 oldu bi heves bi heyecan zaten biz orayi katmiyorum bile her neyse kimyasal oldugu kesinlesti ve 4. Gunun sonunda kanamam oldu degerleri takip ettim ve 0landı. Bu ayda ise ne zaman adet olcam diye beklerken baş dönmesi kasık ağrısı bi kac belirti daha yasadim derken ayin 19unda pembe kan geldi ve bugun 4. Gun olucak hala yogun degil adetinki gibi ama rengi pembe kanama yaşıyorum. Suanda da hafif hafif kasik batmalari yasiyorum. Hakkinizi helal edin biraz uzun yazdim ama yaşayan yada benzer birseyle karsilasan varmı diye merak ettim

Gectigimiz ay ben dd yaşadım yeni ay yani umutlar diyip devam ediyom

Gectigimiz ay ben dd yaşadım yeni ay yani umutlar diyip devam ediyom
Benimde suan 2 haftadir falan kasık ağrılarim var bakalm yarın randevu aldım test falan yapmadan direk doktora gözükcem inşallah elim boş dönmem Allah m nasip etsin isteyen herkese

Adetime 4 gün kala silik cizgiyi gördüm. Bu ayda ins kimyasal degildi. Beklenen adet 21 i korkuyorum yine kimyasal olmasindan.adete günler kala bu şekilde olup saglikli gebelik yasayan var mi degerleriniz artti mi olmasi gerektigi gibi

Canım çok yeni olduğu zamanlarda da yani betahcg daha dusukken silik cikiyor diye biliyorum inşallah rabbim nasip eder. Bende iste 9. Ayda yaşadım hala bekliyorum doktor klomen verdi bakalm neler olcak yeni gordüm yazini varmi birseyler

Carsamba günü kan verdim canim 92 bugün yine verdim 199 olmus. Olmasi gerektigi gibi seyrediyo çok şükür. 15 gün sonra kese icin çağırdı doktor hala inanamiyom

Carsamba günü kan verdim canim 92 bugün yine verdim 199 olmus. Olmasi gerektigi gibi seyrediyo çok şükür. 15 gün sonra kese icin çağırdı doktor hala inanamiyom
Ayy gözün aydın Rabbim sağ sağlim kucagina almayı nasip etsin icinde bende dahil isteyen herkesede nasip etsin dualarini eksik etme olur mu vallahi çok sevindim ya

Bizde 7 aydır deniyoruz erken testlerle öğrendiğim ve adet günümde adet olup 3 kimyasal gebelik yaşadım tabi bu sadece benim bildiğim belki diğerleri De öyle oldu ama bilemiyorum her ay yeni bit umutla bekliyorum ama bu sefer adet gecikmeden asla test yapmayı düşünmüyorum çok büyük hayal kırıklığı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…