Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik Hakkında Herşey

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm bnde vardi kullaniorm hyrlisi ins ikimz icinde yeni ay yeni umut

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nedir-ovulasyon-testi-nasil-yapilir.1117716/ ovulasyon ile merak ettikleriniz yapilan çalışmalara bakmak isterseniz konumuz burda. Bu arada ovulasyon yumurtlama zamanini net bilip o zamanlamada iliski yapmak icin hamilelik sansini artiran bir yöntemdir. Denemenizde fayda var arkadaşlar yardim gerekirse bu konu icinde sorularınızi sorabilir yardim alabilirsiniz..

Canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de değerim düşüyo çok korkuyorum tutunamadı bebeğim
Canımm hayırlısı olsın hakkında yani diyecek bişey yok ama en azından hamile kalabiliyosun ve Allah korusun dış gebelik değildir

İyi yaptın canımcım bu zamanlarda destek görmek insanı iyi hissettiren bir durum acaba listemi yapsan gebelik bekleyenler ve sonrasında hamile olanları yazsan insan öyle daha umutla bekler. Herkesi etiketleyip bu sayfaya çağır hepimizin adını listeye yaz güzel olur bence

Onu da yaparım da canim öncelikle yumurtlama sorunu ve sperm sorunu nasil aşılır neler yapilmali neler yapilmamali dış gebelik yaşayanlar nasil etkiyle karsilastilar gibi sorunlari ayri ayri ele alıp bu sorunlari yasayanlari konu altinda biriktirmem lazim. Ve bazi güzel düşüncelerim var onlari iyice toplayip bu sorunlari aşmayi ve gebe kalmayi kolaylastirmayi stresi azaltmayi düşünüyorum.. bakalım ileriki zamanlarda Allah nasip ederse düşüncelerimi icraate dökeceğim..

Canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de değerim düşüyo çok korkuyorum tutunamadı bebeğim
Bn en son 39 a dusmustu bidaha yaptrmadim yogun adet oldum bu hafta sifirlandimi diye tekrar kan vericem kötüydu gercekten cok agladim

Bn iki ay arayla kimsayasal gebelik yasadim doktor test yapti genetik testleri hepsi temiz cikti kan pıhtısı falan yokmuş TSH yüksekti onu zaten düzene soktuk ilac kullanıyorum sürekli o doktor da test yapti iyotlarimia ve idatatda bikac biseye bakti bununla alakali degil dedi kimyasal gebelik normal cikti hersey simdi beklicez dedi tekrar kimyasal gebelik yasarmiyim diye düşünüyorum ve nekadar süre sonra hamile kalabilirim acaba boyle bi durumla karşılaşan varmı aranızda

Canim kimyasak gebelik yasayan bir daha yasayacak yada hep yasayacak diye bir kural yoktur. Kimyasal gebeliğin bazen hormonlarla alakali olabilecegi gibi bazen kromozomal sebepten olabiliyor. Senin degerlerin güzel cikmis sadece tiroit diyorsun bunun icin ilac kullaniyorsun. Yapman gereken düzenli iliski ve ovulasyon testi ile yumurtlama zamanini bulup o zamanda iliskiye girmen.. Allah nasip ederse olur hemen arasi uzun sürmez

İnş herşeyi zamani gelince deniyorum hayırlısı artik

Ben de denememizin 5. Ayında hamile kaldım fakat kimyasal gebelik. 10 gün gecikmisti reglim. Test pozitif çıktı. Doktora gideceğimiz sabahta regli ağrısı ve kanamam basladi. Ultrasonda görünmedi hiç bişey. Kan değerlerime baktilar. Sanırım geçen aylarda bir kez daha böyle oldu fakat regli dönemine yakın olduğu için regli diye gecistirdim. Hep böyle mi olacak merak ediyorum. 35 yaşımdayım yaş mı etkilidir yoksa başka sebepler mi var bunun için doktora gideceğiz. Tekrarlayacak diye endiseleniyorum bu şekilde nasıl sağlıklı bir hamilelik geçireceğim bakalim

Merhaba size bir lacak bende 1 mayısta adet olacaktım olmadım 8 mayısta test yaptım.pozitif acile gittim Hcg 160.8 cıktı 10 mayis ise gittim kanamam oldu çok az acile gittim Hcg 143 cıktı doktor kese yok dedi takip edecez kimyasal gebelik olabilir dedi şuan iki gündür sadece sabahları bir ceviz yuvarlakligindada kahverengi kanama oldu acaba kimyasalmi

Endişeler yersiz canim.. çünkü kimyasal gebelikte kişinin bir etkisi yoktur.. sağlıklı gebelik de kebdiliginden oluyor bu sonsuza kadar kimyasal gitmiyor.. o yuzden stres yapmayin moralinizi bozmayin olacak insallah

Kanama olduysa mutlaka kan degerine baktir kimyasal gebelikte değer giderek düşer.. dış gebelikte deger once yükselir sonra düşer sonra tekrar yukselmeye baslar.. saglikli gebelikte deger duzenli olarak artar.. ve bunlari anlamak icin 2 gune bir kan degerine baktirmak lazim

Merhaba arkdSalr bende 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi yine adetim 6 gün gecikti ve idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat bugün ultrasonda kese görünmedi çok korkuyorum yine kimyasal olmasından

Merhaba arkdSalr bende 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi yine adetim 6 gün gecikti ve idrar testi yaptım pozitif çıktı fakat bugün ultrasonda kese görünmedi çok korkuyorum yine kimyasal olmasından
Korkma canim 2 gune bir kontrole git mutlaka.. beta hcg artisina baktir 2 gune bir.

Merhaba arkadaşlar, geçen ay kimyasal gebelik gecirdigimi yazmıştım 15 Mayıs'ta. Hemen sonrasında tekrar hamile kaldım. Bu sefer rahimde kese de gözüktü değerlerim de iyi. Tek sorun ara sıra kahverengi lekeler ve kaşık ağrısı. Bunun için vajinadan da alınabilen progestan diye bir ilaç verdi doktor
Bekleyip göreceğiz artık.
Ben tabiki aşırı derecede vücudumu dinliyorum, sanki her an kanamam olup düşük yapacakmış gibi.
Geçen ay kese hiç gozukmedi değerlerim düşüktü ve kimyasal gebelik denmişti.
Bu ay değerlerim yüksek kese gözüktü ama ağrılar ve hafif kanama var.
Ne kadar güzel sessiz sakin ağrısız kanaması hamilelik geçirenlerde çok ozeniyorum.

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin rabbim önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sonra analı babalı büyümesini nasip etsin Korkma inan bana herşeyin başı korku. Ne kadar korkarsak başımıza geliyor. Ben geçen sene bir dış gebelik geçirdim iğnelerle düşürüldü 1 sene yasaklandı ilişki hamile kalma vs. Bu sene ramazan bayramında hamile olduğumu öğrendim şimdide kimyasal gebelik geçiriyorum ama sancı kanama kendimden geçirdi beni.
Eğer korkmasaydım bugün belki bu başıma gelmeyecekti. Geçen sene dış gebelikte o kadar çok acı çektimki sanki hep dış gebelik olcakmış gibi hep dillendirdim sonuç kimyasal gebelik. O yüzden korkma üstüne getirme minnoşun Rabbim sağlıklı olmasını nasip etsin sonucu bizimlede paylaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…