- Konu Sahibi kartanesi_izm
-
600 kusurlude kimyasal zannetmiyorum ben canim masallahin var bence.bebis geliyor gibi yine de dr a git kanın ertesi günüMerhaba arkadaşlar ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım önce kızıma hamile kalmadan önceki ay geçirmiştim (kızım şimdi 2,5 yaşında) bir de bu mayıs ayında geçirdim. Adetim bir gün geçince kan testi yaptırmıştım değer 12 çıkmıştı bir kaç gün içinde kanama başlamıştı ve tekrar test yaptırmıştım ve değer sıfıra düşmüştü. Şimdi ise adetimin üzerinden 6 gün geçti üç gün önce kan testinde hcg 674 çıktı ama dün kahverengi bir lekelenme oldu bugünse leke açık pembeye dönüştü. Akşama yeniden hastaneye gidip kan vereceğim bakalım değerim kaç olmuş.Bu arada doktorumu aradım o da bana zaten şu an kese görünmez dedi bekleyeceğim. Sizce bu da kimyasal gebelik olabilir mi?
Kimyasal gebelikten sonra doktorlar o ay korunun der ve dusuk kadar uzun sure vermez ama bir adetin gecmesini bekleyin der keske sende bekleseydn hem rahmin biraz dinlenmis olurdu kimyasal gebelikten sonrada gayet dogal adetin 40 gune kadar bile gecikebilir akintinda rahmin hala temizleniodur ona yoruyorum ben ama istersen bi doktora gorunSelam kızlar size bir sorum var.
Öncelikle öyküm şöyle, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 11 temmuzda regl olmam gerekirken hamile kaldım sandım ama 22 temmuzda kimyasal gebeliğin sonlanmasıyla regl oldum dolayısıyla bu ay n zaman regl olacağımı bilemediğim için yumurtlama günüm şaştı. Normalde 31 günde regl olduğum için ona göre hesaplarsam 7-8-9 ağst yumurtlama dönemimdi ve bugün batıma 5 gün kalmış oldu. Dün ve bugün hardal sarısı gibi akıntım vardı acaba yeni mi yumurtluyorum dedim. Ve bugün birliktelik sonrası pembe bir şekilde kanadığımı fark ettim şuan pembe leke şeklinde ara ara geliyo hala.
Sizin başınıza böyle bişey geldi mi birliktelik sonrası? Yumurtladım mı hamile miyim?? Bunu neye yorayım bilemedim..
Kimyasal gebelikten sonra doktorlar o ay korunun der ve dusuk kadar uzun sure vermez ama bir adetin gecmesini bekleyin der keske sende bekleseydn hem rahmin biraz dinlenmis olurdu kimyasal gebelikten sonrada gayet dogal adetin 40 gune kadar bile gecikebilir akintinda rahmin hala temizleniodur ona yoruyorum ben ama istersen bi doktora gorun
Selammm :) bende bu ay gebe kaldim adetime 1 2 gun var testim pozitif ama korkuyorum yine kimyasal olur diyeAmin canim amin. Midemde sorun yoktu da kokuya karşı duyarlilik vardi. Herşey kötü kokuyor gibi geliyordu
Aynı korku bende de var bende geçen ay geçirdim kan tahlili ne zaman yapacaksın canimSelammm :) bende bu ay gebe kaldim adetime 1 2 gun var testim pozitif ama korkuyorum yine kimyasal olur diye
Ay Pazartesi yaparim galibaAynı korku bende de var bende geçen ay geçirdim kan tahlili ne zaman yapacaksın canim
Benimde adete 2-3 gün var testte çıktı inşallah sıkıntı olmaz canım yaa
Aynen canım inşallah pazartesi günü yaptıracağımTestte cikti mi canimm masallah .. :) birbirimize destek olalim .. Sen ne zamn kan testi yapacaksin
Aynen şuan beyaz akintim arttı adet zamanlarında biter küp kuru olurdu hayırlısı ne gelirse Rabbimden güzel gelir inşallah hayırlısı ile bebis gelirBnm kimyasal gebelikteki belirtim kahverengi yogun akintimdi gitgitde koyulasti sonra kanamam oldu ztn akintilar en onemli ipucu dur
Canım bu doğum göstermeyi nasıl yapıyorsun sata gore doğum benim sorun çıkmazsa inşallah 10 mayisTestte cikti mi canimm masallah .. :) birbirimize destek olalim .. Sen ne zamn kan testi yapacaksin
Canım ben kurle ugrasmadim ikinci denememizde kimyasal oldu bu uç ama eşini sıcak ortamda tutma bol acı yedirt bide onu sıkmayacak kıyafetler giysin kur deneyenler olumlu cevap almış Rabbim herkese nasip etsin birde senin kimyasal oldu ise korkma çalışmayı gorev gibi yapma bizim bu ay ümidimiz pek yoktu bile gayet boştu yaniKizlar nasil hamile kaldiniz herhangi bi kur veya farkli biseylemi yoksa beklemediginiz bi andami ogrendinz
Benimde adete 2-3 gün var testte çıktı inşallah sıkıntı olmaz canım yaa
Canım bu doğum göstermeyi nasıl yapıyorsun sata gore doğum benim sorun çıkmazsa inşallah 10 mayis
Kizlar nasil hamile kaldiniz herhangi bi kur veya farkli biseylemi yoksa beklemediginiz bi andami ogrendinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?