Kimyasal Gebelik Hakkında

Insallah tekrarlamaz cnm icin rahat olsn kimyasaldan sonra risk daha az dio doktorlar

Hangi dr nerde acaba bi yükseliği bi düşüyo değerlerim dış gebelik dediler

Son düzenleme:
Cok saol cnm ustunden 5 ay gecti bekliyorum iste bu ay sogan kuru deniym diorm havuc yok mevsimi degil incirde bulamadm bugun soganda igrenc hic icilmio kararsizm bu ayda deniyim bakalm ne olck

Merhabalar, araniza yeni katildim. Insallah herkes diledigi sekilde hayirlisi ile bebegini kucagina alir.

Ben ilk hamileligimde kimyasal gebelik yasadim ama hemen akabinde hamile kaldim ve su an cok sukur 2 yasinda bir oglum var. Ikinci bebegi cok istiyoruz. Sat'im 23 Temmuz. Bat 17 Agustos idi. Idrarda pozitif cikinca 18 inde test yaptirdim ve 31 cikti. 20 sinde 46, 22 sinde 89,97 ve son olarak 24 unde 168 cikti. Tam iki kati olmasa da artis var ancak doktor 1500 olana kadar bekleyelim kimyasal riski yuksek dedi.

Kimyasal gebelik en gec kac gun sonra belli oluyor? Bat uzerinden 10 gun gecti neredeyse. Ilk dusugumda 4-5 gun sonra kanamam baslamisti. Risk ne zaman atlatiliyor?

Cevaplariniz icin simdiden tsk

Arkadaşlar Günaydın ben 24 günde bir adet oluyorum 6 ağustosta olduğun son iki gün önce evde gebelik testi yaptım pozitif sonra kan verdim 36.63 gibi bir değer çıktı tabi adetime 5 gün vardı daha doktorum kimyasal olabilir dedi adetim ayın 30 unda ne yapmalıyım sizce

2 günde bi test yap takip et değerlerini eğer sürekli düşerse kimyasaldır kanamayla atılır zaten

Bence kimyasal değil.
Çünkü adetin den 5 gün önce 36 çıkmış çok iyi bi değer.
Mesela benm son adetim 7 haziran 13 temmuz da 19 çıkmıştı değerim düşün yani nerdeyse 35 Gun snra çıktı bu değer. Sonra katlanarak gitti ve bebeğim çok şükür sağlıklı. Sabırla bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…