- Konu Sahibi kartanesi_izm
-
Insallah tekrarlamaz cnm icin rahat olsn kimyasaldan sonra risk daha az dio doktorlarCanim ben mayista yasadim kimyasali .. Sonra tatile falan ciktik ailelerin yanina .. Bu ay evimizdeydi .. Internetten yumurtlama tarihlerine baktim ben adetim bittikten sonra 2 gune bir denedik oldu cok sukur .. Insallah sana da nasip olur hayirlisi ile.. Tabi ben daha kimyasaldan korkuyorum
Hangi dr nerde acaba bi yükseliği bi düşüyo değerlerim dış gebelik dedilerYa hemen neden ümitsizliğe kapılıyorsunuz 85 az bi değer değil doktora git Protestan versin canım benim bi tanıdığım adetinin geciktigi gün baktırdı 9.5 tu ve o gün kanaması başladı ve doktorla el birliğiyle çocuk doğdu şuan 5 aylık
Insallah tekrarlamaz cnm icin rahat olsn kimyasaldan sonra risk daha az dio doktorlar
Cok saol cnm ustunden 5 ay gecti bekliyorum iste bu ay sogan kuru deniym diorm havuc yok mevsimi degil incirde bulamadm bugun soganda igrenc hic icilmio kararsizm bu ayda deniyim bakalm ne olckCanım ben kurle ugrasmadim ikinci denememizde kimyasal oldu bu uç ama eşini sıcak ortamda tutma bol acı yedirt bide onu sıkmayacak kıyafetler giysin kur deneyenler olumlu cevap almış Rabbim herkese nasip etsin birde senin kimyasal oldu ise korkma çalışmayı gorev gibi yapma bizim bu ay ümidimiz pek yoktu bile gayet boştu yani
Dr a gitmedim ben dahaNiye durduk yere kimyasal gebelik olsun ki? Olsa dr derdi herhalde.
Suan adet goruom bu ayda unitliydm ama olmadi adetlerim duzenli sknti yok cnm iki gunede biterInsallah canimm Allah büyük insallah sende bu guzel haberi alırsın bi an evvel .. Batkac
Hergun olunca sperm kalitesi dusuyor diyolar yaa bu ayda boyle dene bakalimHergun yapiodk bu ay gun asiri yapcm bakalim bi faydasi olckmi
Sogan kurunede basliycm bakalim bunlara bu ay dikkat ettigim haldede olmazsa doktora gidcm artikHergun olunca sperm kalitesi dusuyor diyolar yaa bu ayda boyle dene bakalim
Bu ay bende adet olsaydim sogan kurune baslicaktim .. Kimyasal falan olursada baslicam yani.. Iyi diyolar onaSogan kurunede basliycm bakalim bunlara bu ay dikkat ettigim haldede olmazsa doktora gidcm artik
Allah. Korusun cnm kotu dusunmeBu ay bende adet olsaydim sogan kurune baslicaktim .. Kimyasal falan olursada baslicam yani.. Iyi diyolar ona
Allah. Korusun cnm kotu dusunme
2 günde bi test yap takip et değerlerini eğer sürekli düşerse kimyasaldır kanamayla atılır zatenArkadaşlar Günaydın ben 24 günde bir adet oluyorum 6 ağustosta olduğun son iki gün önce evde gebelik testi yaptım pozitif sonra kan verdim 36.63 gibi bir değer çıktı tabi adetime 5 gün vardı daha doktorum kimyasal olabilir dedi adetim ayın 30 unda ne yapmalıyım sizce
Arkadaşlar Günaydın ben 24 günde bir adet oluyorum 6 ağustosta olduğun son iki gün önce evde gebelik testi yaptım pozitif sonra kan verdim 36.63 gibi bir değer çıktı tabi adetime 5 gün vardı daha doktorum kimyasal olabilir dedi adetim ayın 30 unda ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?