Hadi inş pıt pıtlarını da duyarsınız darısı da başımızagözün aydın canım hadi gerisi de gelir inşallah
Maasaallah subhanallah :) kucağına alacağın günleri göstersin RabbimSlm kızlar bugün ilk ultrason a girdik 4mm kesemizi
Mersenemin mesajına yazcaktım yanlış olduHadi inş pıt pıtlarını da duyarsınız darısı da başımıza
Kadın doğumcu bana da 11 milyon a dedi o ay gece kalmıştım ben. Kaç canım eşini ki ? Hsgyi rahim için istemiştir belki tüpler değilde.kızlar bugün ben de doktora gittim kafam çok karıştı. eşimin spermiyograma üroloji normal dedi kadın doğum sayı ve hız az dedi. 6 ayda geçen ay kimyasal yaşadım. 1 kere klomen kullandım. doktor hsg istedi ama yaptırmaya korkuyorum daha erken değil mi 6 ay deneme için hsg çektirmeye. sonuçta kolay değil ki hsg
34 milyon canım. ekledim anlıyorsan bakarsın. Yani tüpler açıkmı bir duruma bakalım dedi isterken.Kadın doğumcu bana da 11 milyon a dedi o ay gece kalmıştım ben. Kaç canım eşini ki ? Hsgyi rahim için istemiştir belki tüpler değilde.
eşinin gayet iyi canım hatta benim esiminkinden çok çok iyi sonuçları. Hani çok bildiğinden değilde değer aralıkları ile karşılaştırıldığında güzel gorunuyor. Bilemedim doktor neden öyle dedi. Güveniyor musun doktoruna ? Mesela ben benimkine güvenmemistim bizi direk özel bi tüp bebek merkezine göndermişti şok olmuştuk...34 milyon canım. ekledim anlıyorsan bakarsın. Yani tüpler açıkmı bir duruma bakalım dedi isterken.
canım eşim bunu özelde yaptırdı iyi bir yerde ve ordan normal dediler. sonra ürolojiye gösterdi devlet hastanesinde o da iyi dedi. ben de şuan yeni başladık diye devlet hastanesinde başladım hem evime yakın hem para da vermiyorum. çok güleryüzlü iyi bir doktor ama zaman zaman yoğun olunca ve öğleden sonra gidince ilgisi azalıyor. Bu ay ateş takibi ve ovulasyon testine ağırlık vercem. Bir yakınım da meryem ana otu getirdi umreden onu da okuyup taşıycam ama şuan açıkcası hsg yaptırmak istemiyoum.eşinin gayet iyi canım hatta benim esiminkinden çok çok iyi sonuçları. Hani çok bildiğinden değilde değer aralıkları ile karşılaştırıldığında güzel gorunuyor. Bilemedim doktor neden öyle dedi. Güveniyor musun doktoruna ? Mesela ben benimkine güvenmemistim bizi direk özel bi tüp bebek merkezine göndermişti şok olmuştuk...
ben izmirdeyim cnm gaziemir sifada cektirmistim cok iyi bi doktorum vardi orda ama hem doktor ordan ayrildi hem de hastane kapandı. rahim filminde aletlerin yeni olmasi ve doktor önemli sanırım. mesela arkadaşımin eski aletlerle çekilmiş yeni aletler yokmuş o gün için, doktor da cok iyi değilmiş ondan cok ağrılı olmuştabi canım haklısın 30 olcam mayıstaya ilk kimyasal olunca doktor güzel demek tüplerin açık dedi. ama şimdi yaptır diyince şaşırdım. dediğin gibi açık olmasa hiç ulaşamaz diye düşünüyorum. sen nerde yaptırdın canım?
bende aynen doktoru biraktim bu ay ateş takibi ve ovulasyon testi yapıyorum.canım eşim bunu özelde yaptırdı iyi bir yerde ve ordan normal dediler. sonra ürolojiye gösterdi devlet hastanesinde o da iyi dedi. ben de şuan yeni başladık diye devlet hastanesinde başladım hem evime yakın hem para da vermiyorum. çok güleryüzlü iyi bir doktor ama zaman zaman yoğun olunca ve öğleden sonra gidince ilgisi azalıyor. Bu ay ateş takibi ve ovulasyon testine ağırlık vercem. Bir yakınım da meryem ana otu getirdi umreden onu da okuyup taşıycam ama şuan açıkcası hsg yaptırmak istemiyoum.
2 güne koyulaşır inşaallah canımKızlar sanki ovulasyon testim 1 tık daha koyulasti yani 2 gündür nerdeyse hiç belli olmuyodu bugün azcik belirdi insallah yarina kopkoyu olur :) yumurta catlamasina yardimci oluyormuş diye havuc suyu içmeye başladım ve bugun sut maydanoz buharini denicem. hadi hayırlısı
zaten normalde ya yarin ya da yarindan sonra koyulasmasi gerekiyo bakalim nolcak. dün ikinci cizgi nerdeyse hic cikmayinca bayaga moralim bozulmuştu ondan simdi silik de olsa ikinci cizgi belirince sevindim2 güne koyulaşır inşaallah canım
ikimizde izmirdeyiz doktor tavsiye ederiz artik birbirimize
kızlar bugün ben de doktora gittim kafam çok karıştı. eşimin spermiyograma üroloji normal dedi kadın doğum sayı ve hız az dedi. 6 ayda geçen ay kimyasal yaşadım. 1 kere klomen kullandım. doktor hsg istedi ama yaptırmaya korkuyorum daha erken değil mi 6 ay deneme için hsg çektirmeye. sonuçta kolay değil ki hsg
karataş benim doğduğum hastaneaynen cnmcmmedifema i tavsiyelrde okumştm ama bize uzak sana yakın. yakın olsa bende düşünürdüm ama şuan karataş en uygunu dediğin gibi yakınlık çok çok çok önemli
ben bugün endokrin kaydımı açtırdım devlette çok şükür.yine biraz koşturdm tabi koşturmazsam olur muneyse anlatıp uzatmııcm hemde yine sinir olmııcm
bozyaka da endokrine sıra alamamştm telefonda sabah en erken 10 gün sonraya sıra veriodu.şimdi yeşilyurt endokrinde yarın sabah 9 a randevu buldum.halbuki yarın karataş endokrine gideym diodm bi dahaki ay devlete kontrole giderm diodm nasip yani anlamadım şu 3 günde izmir de kaç tane devlet hastanesi gezmiş olcam yalnız başıma hemde inşallah Yeşilyurt beni uğraştırmaz inşallah doktorum güzel çıkar .bakalm yarın bizi neler beklio
karataş benim doğduğum hastanesen masallah bayaga dolaştın. insallah doktorun cok iyi çıkar cnm
cnm ailem eskiden karatasa yakınmış ben torbalidayim. ama karataş koklu bir hastane ve eskiden kadin doğumda en iyi hastanelerden biriymişayy inşallah cnmcmaynen cnmcm 2 gündür sabah hastanlre gidiorm yarınla 3 olcak.eskiden buralara yakın mı oturuodnz şuan sana uzak çünkü sen nerdeydin kıss bu arada ayrancılar tarafı mydı.karataş eski bi hastane inşallah doktorları da iyidir hastane yenilendği için de beğendm biraz küçük gibi ama eksikleri gidermşler eski yorumlarda gördğm.kadın doğumda devlete gidemem doktorum da iyi gibi genel olarak memnunum.inşallah endokrini de devlette ayarladık mı tmmdır.darısı senin başına cnmcmm
NEP dilimli çıkması iyi birsry değil zaten lh heo yüksek demek oluyor zenjnki daha iyi meraklanmazaten normalde ya yarin ya da yarindan sonra koyulasmasi gerekiyo bakalim nolcak. dün ikinci cizgi nerdeyse hic cikmayinca bayaga moralim bozulmuştu ondan simdi silik de olsa ikinci cizgi belirince sevindim
Belirti saymak istemiyorum çünkü canımneden cnmcmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?