Hadi hayırlısı olsun canım inşaallah ilk denemede pozitif sonuç alırsın :) evet sevindirici haberler var. Bir kısmımız da beklemeye devam ediyoruzSelam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum. Ne güzel gelişmeler olmuş. Hamişler var Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) Bi selam vermek istedim. Herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin Allahım inşallah. Ben tüp bebeğe karar verdim. Bu ay başlıcaz inşallah. Tüp bebek bölümünde çok dolaşıyorum. Sizi de takip ediyorum. Görüşürüz.
hayırlısı olsun cnm insallah ilk denemede hamile kalirsin :) nerde yaptircan? rapor cikarttiniz mi?Selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum. Ne güzel gelişmeler olmuş. Hamişler var Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) Bi selam vermek istedim. Herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin Allahım inşallah. Ben tüp bebeğe karar verdim. Bu ay başlıcaz inşallah. Tüp bebek bölümünde çok dolaşıyorum. Sizi de takip ediyorum. Görüşürüz.
Sağol canım inşallah çok umutluyum Allah hayırlısıyla nasip etsin. Konyada denicez. Mehmet Çolakoğlu. İki arkadaşım bu doktorla ilk denemelerinde hamiş kaldılar. O yüzden onu tercih ettik. Tabi araştırmalarımızda iyiydi yorumlar falan. Rapor sadece ilaçlar için çıkartıcaz. Ben zaten gonalf almıştım daha önceden aşılama denicez diye. Onu kullanıcaz diğer ilaçlar ne kadar bilmiyorum. Onlar için çıkartalım dedi doktor. Normalde rapor çıkartamıyordum SDÜ tıpta vermemişlerdi raporu iki yıllık evli olduğumuz için. Bu nasıl oldu anlamadım. Bakalım pazartesi belli olacak. Hayırlısı diyelim.hayırlısı olsun cnm insallah ilk denemede hamile kalirsin :) nerde yaptircan? rapor cikarttiniz mi?
gelismeleri bizimle paylaş cok merak ediyorumSağol canım inşallah çok umutluyum Allah hayırlısıyla nasip etsin. Konyada denicez. Mehmet Çolakoğlu. İki arkadaşım bu doktorla ilk denemelerinde hamiş kaldılar. O yüzden onu tercih ettik. Tabi araştırmalarımızda iyiydi yorumlar falan. Rapor sadece ilaçlar için çıkartıcaz. Ben zaten gonalf almıştım daha önceden aşılama denicez diye. Onu kullanıcaz diğer ilaçlar ne kadar bilmiyorum. Onlar için çıkartalım dedi doktor. Normalde rapor çıkartamıyordum SDÜ tıpta vermemişlerdi raporu iki yıllık evli olduğumuz için. Bu nasıl oldu anlamadım. Bakalım pazartesi belli olacak. Hayırlısı diyelim.
gelismeleri bizimle paylaş cok merak ediyorumne güzel anne olmana cok az kaldi desene insallahhh gerek kalmaz ama olmazsa yaza denicem ben de. yazin 3 yılı doldurcaz
yaşım 27 ama eşim 35 ve zaman çok hızlı akip geçiyor genç anne baba olmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum ondan yazin tüp bebek denicem ama takdir Rabbimin tabiki...İnşallah canım yazarım. İnşallah gerek kalmaz. Yaş problemin yoksa acele etmeye de gerek yok bence. Denemeye devam. Ben yaştan dolayı acele ettim.
Bence canını sıkma canım olur yakında belki ilaçlardandır stres yapma en önemlisiKızlar ovu testim bugun de yine koyulaşmadi dünkü gibibugün koyulasmasi gerekiyordu 13. gün bugün normalde 14. gün catliyordu geç de catlayabilir ama biraz gerildim acaba ilaclar normal düzenimi bozdumu ki diye
yaşım 27 ama eşim 35 ve zaman çok hızlı akip geçiyor genç anne baba olmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum ondan yazin tüp bebek denicem ama takdir Rabbimin tabiki...
Evet evet kış kan verYarına randevu aldım gidiyorum doktora
Hadi inş Allahım nolur sağlıklı olsunEvet evet kış kan verbebiş geliyor
Amiin tek duamızHadi inş Allahım nolur sağlıklı olsun
ooo nasallah ne güzel bence senin beta hgc 50yi geçmişÇok heyecanlaşmaya başladm arkadaşlar son 3 gündr yaptığım geblk testlerm ki sabah idrarıtla yapmadım hiç birini şimdi yaptm bugünkünü
daha var ama senin adetine... dikkat et kendineKarnım ağrıyor ya adet olacakmış gibi dün de ağrıyordu.. Bazen tek taraflı gibi geliyor ama yok yok genel bir yoğunluk hissediyorum..
Tam bir hafta tahmini eğer ateşe gore doğruysa çatlama. Henüz ateş düşmedi ama ağrı var. Göğus ağrım da sağolsun çatlama sonrası bi kaç gün geçti hop yine geldi..daha var ama senin adetine... dikkat et kendine
adet belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de malesef ayırt etmek o kadar zor kiTam bir hafta tahmini eğer ateşe gore doğruysa çatlama. Henüz ateş düşmedi ama ağrı var. Göğus ağrım da sağolsun çatlama sonrası bi kaç gün geçti hop yine geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?