Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Hadi hayırlısı olsun canım inşaallah ilk denemede pozitif sonuç alırsın :) evet sevindirici haberler var. Bir kısmımız da beklemeye devam ediyoruz

hayırlısı olsun cnm insallah ilk denemede hamile kalirsin :) nerde yaptircan? rapor cikarttiniz mi?

hayırlısı olsun cnm insallah ilk denemede hamile kalirsin :) nerde yaptircan? rapor cikarttiniz mi?
Sağol canım inşallah çok umutluyum Allah hayırlısıyla nasip etsin. Konyada denicez. Mehmet Çolakoğlu. İki arkadaşım bu doktorla ilk denemelerinde hamiş kaldılar. O yüzden onu tercih ettik. Tabi araştırmalarımızda iyiydi yorumlar falan. Rapor sadece ilaçlar için çıkartıcaz. Ben zaten gonalf almıştım daha önceden aşılama denicez diye. Onu kullanıcaz diğer ilaçlar ne kadar bilmiyorum. Onlar için çıkartalım dedi doktor. Normalde rapor çıkartamıyordum SDÜ tıpta vermemişlerdi raporu iki yıllık evli olduğumuz için. Bu nasıl oldu anlamadım. Bakalım pazartesi belli olacak. Hayırlısı diyelim.

gelismeleri bizimle paylaş cok merak ediyorum ne güzel anne olmana cok az kaldi desene insallahhh gerek kalmaz ama olmazsa yaza denicem ben de. yazin 3 yılı doldurcaz

gelismeleri bizimle paylaş cok merak ediyorum ne güzel anne olmana cok az kaldi desene insallahhh gerek kalmaz ama olmazsa yaza denicem ben de. yazin 3 yılı doldurcaz

İnşallah canım yazarım. İnşallah gerek kalmaz. Yaş problemin yoksa acele etmeye de gerek yok bence. Denemeye devam. Ben yaştan dolayı acele ettim.

İnşallah canım yazarım. İnşallah gerek kalmaz. Yaş problemin yoksa acele etmeye de gerek yok bence. Denemeye devam. Ben yaştan dolayı acele ettim.
yaşım 27 ama eşim 35 ve zaman çok hızlı akip geçiyor genç anne baba olmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum ondan yazin tüp bebek denicem ama takdir Rabbimin tabiki...

Kızlar ovu testim bugun de yine koyulaşmadi dünkü gibi bugün koyulasmasi gerekiyordu 13. gün bugün normalde 14. gün catliyordu geç de catlayabilir ama biraz gerildim acaba ilaclar normal düzenimi bozdumu ki diye

Kızlar ovu testim bugun de yine koyulaşmadi dünkü gibi bugün koyulasmasi gerekiyordu 13. gün bugün normalde 14. gün catliyordu geç de catlayabilir ama biraz gerildim acaba ilaclar normal düzenimi bozdumu ki diye
Bence canını sıkma canım olur yakında belki ilaçlardandır stres yapma en önemlisi

Çok heyecanlaşmaya başladm arkadaşlar son 3 gündr yaptığım geblk testlerm ki sabah idrarıtla yapmadım hiç birini şimdi yaptm bugünkünü

Eklentiler

• DSC_0016.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 52
  • DSC_0015.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 56
yaşım 27 ama eşim 35 ve zaman çok hızlı akip geçiyor genç anne baba olmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum ondan yazin tüp bebek denicem ama takdir Rabbimin tabiki...

Gensin canım daha ama çok bekleme tabi. İnşallah bütün bunlara gerek kalmaz da bir an önce bebişine kavuşursun.

Karnım ağrıyor ya adet olacakmış gibi dün de ağrıyordu.. Bazen tek taraflı gibi geliyor ama yok yok genel bir yoğunluk hissediyorum..

Tam bir hafta tahmini eğer ateşe gore doğruysa çatlama. Henüz ateş düşmedi ama ağrı var. Göğus ağrım da sağolsun çatlama sonrası bi kaç gün geçti hop yine geldi..
adet belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de malesef ayırt etmek o kadar zor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…