Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

durmak yok hayatımmm
bas gaza aşkııımmmm bas gazaaaaa

en heyecanli günler tadını çıkar bak benim daha yumurta bile catlamadi sıfır heyecan cok sıkıcı bi bekleyiş
Yaa demeyin öyle çok üzülüyorum sonra hem umudum yok hem var karışık haller yanı biliyorsunuz siz benim.ne demek istediğimi her ay yaşadığımız haller ama sakin olmam lazım belirtilere kulak tıkıyoruz i'm gonna be cool from now on

O zaman gideyim mi yani yarın bi daha idrar yapayım koyulaşmışsa gideyim

don't paniiicccc sakin ol tatlım evet dediğin gibi belirtileri duymamaya çalış çünkü inan o belirtiler hiç belli olmuyor malesef.

aaa sende mi sifaya gidiyodun.. bende Ali Saklamaza gidiyodum sifada müthiş bi doktor resmen cheakup tan geçiriyordu beni herseyime bakıyordu. suan bornava sifa acik ve sgk ile anlaşması var Ali bey orda olabilir

Evet cnm ali beye gitmiştm.ama artık şifa ya gitmeyi düşünmüyorum.hem evime yakın olsun hem de guvenebldgm bi yer olsun istiorm.şifa ya da guvenemiorm artık.Bornova uzak biraz.eşim sürekli benimle ilgili ilgilenemio kendim hallediorm genellikle o da var.Öyle bakalım nasip.Senin de tiroit problemn var mıydı

hangi devlet hastanesine gidiyosun cnm sen?

Bozyaka ya gidiorm cnmcm.ama Yeşilyurt a daha iyi dediler.ben çok iyi bilmedgmdn şuan arastrmalrdym.bozyaka daha yolumn üstü oldgndn şimdilik endokrin kaydı actrana kadar gidiyim diorm.hem bi kere gittim öğrendim.yesilyurdu sonra kesfedermbu arada dün gece int.te arastrrkn bugün 9.30 a dahiliyeye randevu aldım.şimdi hazırlanıp cikcam.bakalım inşallah iyi insanlarla karsilasirzbugün hemen endokrine gönderir mi bilemiorm Yoksa sadece kayıt yapıp git endokrindn sıra mı al diick bana.bakalım bakalım.Çok uzamiick inşallah yaa.Çok sevndm

Hadi hadii belirti bekliyrzzz

evet cnm benimde tsh yüksekti uzun zamandır ilaç kullaniyorum zaten benim anne tarafinda guatir filan genetik. ben sifayi çok seviyorum cok iyi bir hastane ama dediğin gibi bana da cok uzak git gel cok yoruyor artik medifemaya gidicem ben de kadin doğum icin filan.endokrin icin de zaten yaza kadar gitmem yazin duruyo olursa ali beye giderim belki

ikimizde izmirdeyiz doktor tavsiye ederiz artik birbirimize

kızlar bugün ben de doktora gittim kafam çok karıştı. eşimin spermiyograma üroloji normal dedi kadın doğum sayı ve hız az dedi. 6 ayda geçen ay kimyasal yaşadım. 1 kere klomen kullandım. doktor hsg istedi ama yaptırmaya korkuyorum daha erken değil mi 6 ay deneme için hsg çektirmeye. sonuçta kolay değil ki hsg

cnm 30 yaş üstü olanlar da 6 ayin sonunda çekiyorlar sanırım sen 29 yaşındasın belki fazla vakit kaybetme diye demiş olabilir rahim filmini. ama inanki korkulcak hiç bişey yok ben en ufak bi acı hissetmedim uyusturucu tarzi bi iğne yapiyorlar.

gerçi kimyasal gebelik olduysa muhtemelen tuplerden en azindan biri kesin açıktır . doktorum bana öyle demişti tüplerin ikiside kapali olsa kimyasal gebelik bile olmazdi demisti. o yuzden istersen bi kaç ay daha bekliyebilirsin. eşinin sonuclarini başka bi doktora daha göster istersen

tabi canım haklısın 30 olcam mayısta ya ilk kimyasal olunca doktor güzel demek tüplerin açık dedi. ama şimdi yaptır diyince şaşırdım. dediğin gibi açık olmasa hiç ulaşamaz diye düşünüyorum. sen nerde yaptırdın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…