Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Hayırlısı olsun canım o zaman için nasıl rahat edecekse ama istersen dediğim gibi idrar testi ile kontrol edebiirsin ilk günler için

ayyy ne güzel insallah yükselir değerin

Canım yaz bize çıkınca

Sagolün canlarım Rabbim en kisa zamnda sizede versin sağlıklı evlatlar yarın 10 30 randevu aldım Dr a hayırlı haberler yazarım inşallah değer neden bu kadar yüksek çıktı acaba bnde bir acayipim az çıksa az çok çıksa çok diyorummm

Ferah tut içini birşey yoktur sagsalim kucağına alacağın günler gelir inşaallah :)

Şaka maka cidden kasıklarımda batma var uzun süre oturduktan sonra kalkınca cız diye geliyor dur bismillah 5 gün oldu catlamadan daha

aaa çok ilginc bak bilmiodum onu. evet özelde endokrin pahali ama beni 6 ayda bir filan çağırdığı parasini önemsemedim bi de doktorun iyi olmasi önemli yoksa özel devlet fark etmez

cnmcm şifa kapanınca ben ortada kaldım gibi oldu.endokrine de oraya gitmştm.sağolsun ilaç verdi ama 3 ay sonra gel dedi.1 ay aralkla takip etseydi daha iyi olcaktı başlangıç için belki bilemiorm.şuan ilaç ayarlamam bile yapılamadı gibi yani.devlet hastanesnde tanıdğmzn gittiği var memnundu hamilelikte hatta heray kontrole gidiodu kan verip eve geliodu sonucu telefonla öğreniodu doktordan şu kadar azalt bu kadar arttır diodu.iyiydi yani ona gitmek istiorm bakalm.6 ayda bir gidince dediğin gibi sıkıntı yok iyi güvenilir olsa yine sıkıntı değil 150 lira bişey ama bu aralar özeldeki doktorlara farklı gözle bakmaya başladm
eşimde en iyisi ünv.hastanesine gitmek dio.daha iyi doktorlar vardr hani.ama benm gitmek istedğm hastane de araştrma.bilemiorm.yakınmzdaki özel hastanede genç bi bayan var.bilemiorm ne kadar deneyimli.bu hafta yine ona gitcm mecbur bikaç hafta beklemek istemiorm da dediğim gibi devlet hastanesne kaydımı yaptrdktn sonra orda kontrollerime dvm etmek istiorm.inşallah o doktor bana da iyi gelir.bi de o durum var

çok güzel cnmcmm yaa hadi gözümüz aydınnyerinde olsam dayanamazdm giderdm doktora yaa bişeyler verir belki daha iyi tutunsun die falan ne biliim
kısslar kimyasal gebelik sonrası ilk hamileliğmz olcak inşallah dimi Salliala ShinSeGi

cnmcm geriden geriden okuyrm msjlrı bugün bakamadm pek de.
serophene kullandım demişsn.kimyasal falan yaşamş mydn.veya pko falan var mıydı.ilacı doktor mu verdi.hakkını helal et çok sordum ama.ilacı araştırdım luteal faz dönemi kısa olan hamile kalmak isteyen bayanlar kullanıomş.benmde o tarz bişey olma ihtimali var.her ne kadar doktor önemsemese de.benm içimde şüphe var yani.senin hangi durumda bu ilacı kullandğnı merak ettm

aaa sende mi sifaya gidiyodun.. bende Ali Saklamaza gidiyodum sifada müthiş bi doktor resmen cheakup tan geçiriyordu beni herseyime bakıyordu. suan bornava sifa acik ve sgk ile anlaşması var Ali bey orda olabilir

hangi devlet hastanesine gidiyosun cnm sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…