Canim akşam yaptım silik ti sabah olsa belki daha net olurdu yarini heycanlandim bekliorumHadi güzel haberlerle inşaallah. Çizgi silik mıydı tam koyu mu ? Dikkat et kendine. Yok bir değişiklik beklemeye devam
İnşaallah heyecanın devam etsin canım duamız seninle olsunCanim akşam yaptım silik ti sabah olsa belki daha net olurdu yarini heycanlandim bekliorum
Canim akşam yaptım silik ti sabah olsa belki daha net olurdu yarini heycanlandim bekliorum
İnşallah canım bugün adet gunum dün yaptim o testiSenin 1 hafta önceki sonucun 20 idi demi ? Moralin bozulmasın ama şuan daha koyu olması lazım sanki.. İnşaallah ters birşey çıkmaz. Sen herşeye hazırlıklı ol yine de. Umarım güzel haberlerle gel bize.
insallahhhh kendi bebek süslerini yaparsin artik en yakin zamanda cnm :)evet cnm dr daha öncede düşük çıkmıştı
o zmn damla vermişti
şimdi yine düşük çıkmış bu sefer ampul verdi
2 hafta arayla 4 ampul kıracakmışım ekmeğe kır ye dedi :)
sende paylaşmıştın ya burda bebek için önemli diye
hem bende araştırdım hamileliktede çok önemliymiş
şimdiden gebe kalmadan yani yeteri kdr yükselse iyi değerimiz
onun dışında folikasite devam ediyorum
valla yakı beni hiç rahatsız etmedi
bu ay olmazsa önümüzdei ay tekrar denicem hatta
ben pozitifim de test pozitif çıkmıyor ki
inşallah canım
ara ara bunalıma giriyorum nasıl kafamdan atıcam hiç bi fikrim yok
ben bebek şekerleri magnetler kapı süsleri yapıyorum satıyorum çevreme
her yapışımda keşke keşke diyorum ...
Rabbim inşallah kendi evladımın kapı süslerini magnetlerini yapmayı da nasip edr
Sağol canim bende öyle düşünüyorum ogleye kadar belli olur sonucum yazarım dua edin bana ınsallah bebis benimledir; (bence gayet güzel çıkmış beta hcg gayet yüksek demekki maşallahgebelik testleri beta hcg 50 üzerindeyse pozitif çıkıyor çünkü. bi de aksam yaptim diyorsun
cnm ailem eskiden karatasa yakınmış ben torbalidayim. ama karataş koklu bir hastane ve eskiden kadin doğumda en iyi hastanelerden biriymiş
NEP dilimli çıkması iyi birsry değil zaten lh heo yüksek demek oluyor zenjnki daha iyi meraklanma
Belirti saymak istemiyorum çünkü canımçok sevindim endoktone sıra bulmana azimle çalıştın valla tebrik ederim :)
Allah Allah umarım bu doz iyi gelir. Neden fayda etmedi ki düşmeye ?? Baya ugrasyin gidio gelmrk icin sikinti cekrin ama deger innsaallah. Ben normalim ya regl olacak gibi ağrım var ama bilmiyorum. Göğüs ağrım devam hatta büyüdü ve sertlesme var.. Ama ateş yüksek devam ediyor kaldı 6 gün zaten..Ne alemdsn cnmcm gelen giden var mi
Aynen cnmcm buldum da bittim yani.hastane bize biraz ters die taksiyle gitmek zorunda kaldım Sabah gidiş geliş öğleden sonra gidiş geliş.Ne anladm dedm ama yine de kredi kartımı Ödemiş oldum.özele gitsem o olmazdı.tesellim o ama birkez daha uzak hastaneye gitmiicksn kaidesini yaşadım.Çok çok rahatsız oldum neden bilmiorm.yatana kadar basimn ağrısı geçmedi.doktor ilacımı 50 mg.a yükseltti.3 ay sonra kontrol dedi ama ben 1 ay sonra gitcm.bak 3 ay sonra dedi ilk zamanda da düşmemiş değerim belki bu önden gelen akintilr ondan dı.Belki bebek tutunamadi.Ne biliim.düştüğünü bileyim içim rahatlasın.3 aydır ilacı boşuna içmişim gibi bişey oldu yani benim tedavi.sözde tedavi
canımm hoşbuldummm
bende aşılama negatif olunca üzerine tatil de girince ailemle vakit geçirdim bol bol
bu aralar pek fırsatım olmuyor girmeye
aşılama sonucunu garanti öğreneyim diye kan testi yaptırmıştım tee ne zmn önce
d vitaminim eksik çıktı baya hemde 12ye düşmüş
ampul kırıp içiyorum 2 hafta arayla inşallah faydası olur
havalarda güneşliyken bol bol güneşte çıktım ama kontrol ettirmedim daha
ampuller bitince kontrol edecekmişiz
bu ay da yakı yapıştırmıştım işte bakalım sonuç ne olacak
geçen ay erken geldiği için bu ayki regl tarihimi kestiremiyorum
bu ayda olmazsa bal tarçın çörekotu denicem
tüp bebek deneyene kdr bu şekilde kendi kendime bişeyler denicem
Allah Allah umarım bu doz iyi gelir. Neden fayda etmedi ki düşmeye ?? Baya ugrasyin gidio gelmrk icin sikinti cekrin ama deger innsaallah. Ben normalim ya regl olacak gibi ağrım var ama bilmiyorum. Göğüs ağrım devam hatta büyüdü ve sertlesme var.. Ama ateş yüksek devam ediyor kaldı 6 gün zaten..
Sağol canim bende öyle düşünüyorum ogleye kadar belli olur sonucum yazarım dua edin bana ınsallah bebis benimledir; (
Amin inşaallah canım olur benim de bu kadar uzun sure olmaz bu ay sagldecr ctlama sonrası 3 5 gün yoktu sonra hop geri geldi.. Bilmiyorum ne oluyor.İnşallah cnmcm inşallah düşürür.hasimato tiroidi yok ettiği için ilac ayarlamasinn daha sık yapılmasi gerekio bence.Daha hızlı yok ettigindn ilaç yetersiz kalmış.kadın dogumcu öyle demişti.dün gittigim doktor çok pratikti sanki Pardon rahatsız ettim kusura bakmayn diyip çıkasım geldi yani.hoştu ama soramadım konusamadim yanihalbuki ben kolesterol ve d vitamini sorcktm ona.yemeklrdn sonra rahatsız oluyrm biraz.etki eder mi diicktm ama diyemedm
Hakkında hayırlısı olsun cnmcm.inşallah catlamstr ve güzel şeyler olmuşturSenin adette göğüs ağrın oluo mydu normalde.benm varya göğüs ağrım bitti.bi dahaki ayda böyle olursam doktora gitmeden beta hcg yaptrcm.benm adette hiç olmazdı göğüs ağrım.ilk kimyasal oldugu ay oldu.o da kanama basladktn 4 5 gün sonra geçti.o bariz belirtimdi ondan yeniden olmuş olabilr diorm hayırlı bakalm inşallah bu ay tiroidm de düşer.daha sağlıklı daha güzel haberler alacgmz bi ay olur
Amin inşaallah canım olur benim de bu kadar uzun sure olmaz bu ay sagldecr ctlama sonrası 3 5 gün yoktu sonra hop geri geldi.. Bilmiyorum ne oluyor.
Doktora git bence canım hemen umarım kötü birşey değildir bebis senle kalır.Arkadaşlar günaydın bu sabah test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm dün de şüphelenmiştim ama tam göremediğim için emin olamamıştım testi yaptım ama daha sevinemeden leke gelmeye başladı hafif hafif de pembe kanamalar ben ne yapıcam ya yine mi düşüyo anlamadım sevincim Kursağımda kaldı resmen mi akıl verin nolur
Ondan yana umudum yok pek. Ama dün gece korktum resmen esime çağırdım brlen birinde hissettim sert tabaka sadece meğer ikisinde de varmış.Inşallah güzel şeyler oluodr cnmcmmm
Doktora git bence canım hemen umarım kötü birşey değildir bebis senle kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?