Arkadaşlar günaydın bu sabah test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm dün de şüphelenmiştim ama tam göremediğim için emin olamamıştım testi yaptım ama daha sevinemeden leke gelmeye başladı hafif hafif de pembe kanamalar ben ne yapıcam ya yine mi düşüyo anlamadım sevincim Kursağımda kaldı resmen mi akıl verin nolur
Ondan yana umudum yok pek. Ama dün gece korktum resmen esime çağırdım brlen birinde hissettim sert tabaka sadece meğer ikisinde de varmış.
yerlesme kanamasida olabilir hemen doktora git cnmArkadaşlar günaydın bu sabah test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm dün de şüphelenmiştim ama tam göremediğim için emin olamamıştım testi yaptım ama daha sevinemeden leke gelmeye başladı hafif hafif de pembe kanamalar ben ne yapıcam ya yine mi düşüyo anlamadım sevincim Kursağımda kaldı resmen mi akıl verin nolur
Bende dur diyemiyorum sanki bu ara kendime... Dün bi test aldım 12. Günde yaparım diye. 4 gün sonra yani..Çok incelemeylm cnmcm yaa.Yani kendime de diorum ama keşke bu kadar dikkat etmesek yani.bi bakmışım ay geçmiş bi bakmışım çift çizgi.aaaaa hamileymsm diyesim var yani amaa nerdeee
Bende dur diyemiyorum sanki bu ara kendime... Dün bi test aldım 12. Günde yaparım diye. 4 gün sonra yani..
normal geçsin gelecek dönem insaaallah hepimiz içinKıyamam cnmcm yaa.benm bu zamanlrm rahatta senin olsun dönemler sıkıntılı.kendimi o dönemde düşünüyrm naapcn bende senin gibi yapablrdm yani
Çatlar çatlar senin çatlamama gibi bir sorunun yok ki canım boş yere telaş yapma düzenli ilişki olsun kalanını sal gitsinbenim de yumisler catlayacak mi stresim var
Hadi gzoun aydın çok sevindim dua et bizlere deKızlar gittim doktor sonucum 108.7 hersey normal dedi haftaya keseyi görürüz kalp atışınida duyabiliriz dedi çok şükür acayip rahatladım güzel haberler bekliyorum sizden de duam sizinle
Amin canım çok teşekkür ederim ınsallah güzel haberler alcamHadi gzoun aydın çok sevindim dua et bizlere dekat kat artsın de değerin inşaallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım ferah tut içini bak dediği gibi bekle 1 hafta. H HCr34 e de doktor 1 hafta bekle demişti bat öncesi öğrenmişti o da gebeliği. Bugün güzel haftaya keseye bakalım gel demiş.Kan testi yaptırdım sonuç 8,8 ama lekelenme devam ediyo çok hafif bir şekilde çok açık pembe
Bata da 2 gün kaldı sizce durumum nedir doktor hiç yorum yapmadı resmen şun hiç birşey söyleyemem dedi sadece ve gönderdi bi hafta bekle diye
Yaa ne güzel peşpeşe haberler geliyor maasaallah kat be kat artsın canım değerinBende gittim doktora arkadaşlar sonuç 114 çıktı ve bat daha yarın sonucu göstercm bakalm ne dicek
Amin inşaallah bende bir dahaki ay daha düzenli gidip geleceğim doktora bu sefer şubat tatilinde memlekette farklı doktora gitmek zorunda kaldimbolmadi böyle yarım yarım..İnşallah canım :) Mutlu olumlu haberler alınca insan daha bi umutlu oluyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bir dahaki aya güzel haberleri artarak bekliyoruz o zaman :)
Aynen canım bekle lekelenme yerlesmedir[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?