Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Cnmcm korkma hemen git doktora belki yerlesmedir.Başka bişeydir ilaç verir.kötü şey getirme çift çizginin mutluluğunu yaşa.haber ver bize de cnmcm

Ondan yana umudum yok pek. Ama dün gece korktum resmen esime çağırdım brlen birinde hissettim sert tabaka sadece meğer ikisinde de varmış.

Çok incelemeylm cnmcm yaa.Yani kendime de diorum ama keşke bu kadar dikkat etmesek yani.bi bakmışım ay geçmiş bi bakmışım çift çizgi.aaaaa hamileymsm diyesim var yani amaa nerdeee

yerlesme kanamasida olabilir hemen doktora git cnm

Çok incelemeylm cnmcm yaa.Yani kendime de diorum ama keşke bu kadar dikkat etmesek yani.bi bakmışım ay geçmiş bi bakmışım çift çizgi.aaaaa hamileymsm diyesim var yani amaa nerdeee
Bende dur diyemiyorum sanki bu ara kendime... Dün bi test aldım 12. Günde yaparım diye. 4 gün sonra yani..

Bende dur diyemiyorum sanki bu ara kendime... Dün bi test aldım 12. Günde yaparım diye. 4 gün sonra yani..

Kıyamam cnmcm yaa.benm bu zamanlrm rahatta senin olsun dönemler sıkıntılı.kendimi o dönemde düşünüyrm naapcn bende senin gibi yapablrdm yani

Kızlar gittim doktor sonucum 108.7 hersey normal dedi haftaya keseyi görürüz kalp atışınida duyabiliriz dedi çok şükür acayip rahatladım güzel haberler bekliyorum sizden de duam sizinle
Hadi gzoun aydın çok sevindim dua et bizlere de kat kat artsın de değerin inşaallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kan testi yaptırdım sonuç 8,8 ama lekelenme devam ediyo çok hafif bir şekilde çok açık pembe
Bata da 2 gün kaldı sizce durumum nedir doktor hiç yorum yapmadı resmen şun hiç birşey söyleyemem dedi sadece ve gönderdi bi hafta bekle diye

Canım ferah tut içini bak dediği gibi bekle 1 hafta. H HCr34 e de doktor 1 hafta bekle demişti bat öncesi öğrenmişti o da gebeliği. Bugün güzel haftaya keseye bakalım gel demiş.

İnşallah canım :) Mutlu olumlu haberler alınca insan daha bi umutlu oluyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bir dahaki aya güzel haberleri artarak bekliyoruz o zaman :)
Amin inşaallah bende bir dahaki ay daha düzenli gidip geleceğim doktora bu sefer şubat tatilinde memlekette farklı doktora gitmek zorunda kaldimbolmadi böyle yarım yarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…