İnşallah cnm hem korku hem heyecn değişk duygulr içindeym hepimiz için hayırlısı olsun inş pazartesi değere bakılck tekrarYaa ne güzel peşpeşe haberler geliyor maasaallah kat be kat artsın canım değerin
Kızlar gittim doktor sonucum 108.7 hersey normal dedi haftaya keseyi görürüz kalp atışınida duyabiliriz dedi çok şükür acayip rahatladım güzel haberler bekliyorum sizden de duam sizinle
Bende gittim doktora arkadaşlar sonuç 114 çıktı ve bat daha yarın sonucu göstercm bakalm ne dicek
Kan testi yaptırdım sonuç 8,8 ama lekelenme devam ediyo çok hafif bir şekilde çok açık pembe
Bata da 2 gün kaldı sizce durumum nedir doktor hiç yorum yapmadı resmen şun hiç birşey söyleyemem dedi sadece ve gönderdi bi hafta bekle diye
Teşekkür ederim canım inşallah biz katlarız sizi de en yakın zamanda aramızda görürüzkısslaarrr harikasnz maşallah maşallah
inşallah değerlernz katlanarak dvm eder.bizde dualrnzı beklerz artık
Hayırlı olsun canım seninki de Senn adet ne zaman geçmiş miydiKızlar gittim doktor sonucum 108.7 hersey normal dedi haftaya keseyi görürüz kalp atışınida duyabiliriz dedi çok şükür acayip rahatladım güzel haberler bekliyorum sizden de duam sizinle
Canim benimde 1 gün geçti öncesinde öğrenmişti canim ben inşallah daha güzel anları paylasirizHayırlı olsun canım seninki de Senn adet ne zaman geçmiş miydi
bak ben sana demiştim 50den yüksektir diye :) masallah ne güzel darisi başımızaKızlar gittim doktor sonucum 108.7 hersey normal dedi haftaya keseyi görürüz kalp atışınida duyabiliriz dedi çok şükür acayip rahatladım güzel haberler bekliyorum sizden de duam sizinle
Hamiş arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim. sağlıkla bebeğinizi kucaginiza alin insalla. sizlerden dua istiyoruz :)
Salliala The_new kizlarrr benim yumurta catlamiyor ovulasyon testi hala negatif bugün 14. gün normalde bugune catlamasi lazimdi geçen sene de 1 kere böyle olmuştu. çok moralim bozuldu. klomenden dolayi düzenim bozuldu heralde eğer catlamazsa pazartesi doktora gideyim diyorum 18. gün geç mi olur sizce?
cnm klomen kullandim ya bu ay düzenim değişir mi diye bilmediğimden ovulasyon testi aldim bi de ben cok yoğun çalışıyorum bazi aksamlar çok yorgun oluyorum calismaya yapmaya gucum olmuyor ondan ovulasyon testine göre çalışma yapmak daha garanti olur diye düşündüm. yeni bi doktora gidecektim medifema da o da pazartesiye kadar yokmuşcnmcm normalde heray çatlıosa neden takip yapıosn ki stresini arttırıosn bak böyle yapma bence
salliala ya doktoru daha önce demişti ya birden yumurtan çatlayabilr die.son güne kadar hamile kalma ihtimalimz var inşallah unutma.içinden nasıl geliosa öyle yap istersen hemen git doktora ama bundan sonra sana tavsiyem ovu.yapma gününde çatlamış gibi dvm et.ben öyle yapcm inşallah
Canım 3 günde 1 olması bike yeterli ilişkinin merak etme çatlar o bi kaç güne bence klomen olumsuz etki yapmaz aksine olumlu etkisi olur hattacnm klomen kullandim ya bu ay düzenim değişir mi diye bilmediğimden ovulasyon testi aldim bi de ben cok yoğun çalışıyorum bazi aksamlar çok yorgun oluyorum calismaya yapmaya gucum olmuyor ondan ovulasyon testine göre çalışma yapmak daha garanti olur diye düşündüm. yeni bi doktora gidecektim medifema da o da pazartesiye kadar yokmuş
Merhaba canim adetin 14.gunu demissin adet dongun kac gun duzenli adet goruyor musun ve ovuyu gunde bir kez mi yapiyorsun acabacnm klomen kullandim ya bu ay düzenim değişir mi diye bilmediğimden ovulasyon testi aldim bi de ben cok yoğun çalışıyorum bazi aksamlar çok yorgun oluyorum calismaya yapmaya gucum olmuyor ondan ovulasyon testine göre çalışma yapmak daha garanti olur diye düşündüm. yeni bi doktora gidecektim medifema da o da pazartesiye kadar yokmuş
cnm normalde 28-29 günde bir adet oluyorum duzenliydi herseyim. evet ovu testi günde 1 yapıyorum. ates takibide yapiyorum henuz ates de yükselmedi bakalim yrn sabah kac cikicak ateşimMerhaba canim adetin 14.gunu demissin adet dongun kac gun duzenli adet goruyor musun ve ovuyu gunde bir kez mi yapiyorsun acaba
Canim benimde 28 gunde siklusum. 12.gunden itibaren 2 kez yapmani tavsiye ediyorum aslinda yumurtluyorsun ama kaciriyorsun. Ben 2 aydir bu sekilde yapiyorum ve 13 yada 14. Gunde oglen 12 gibi silikken aksam 6~7 gibi yaptigimda pik yapmis oluyor ertesi sabah yaptigimda cabucak siliklesiyor. Demem o ki aksam yapmasam cifti goremeyecegim. Bence sende ayni seyi yasiyorsun. Buna dikkat edersen kaciracagini sanmiyorum yumurtlamayi. nacizane bir önericnm normalde 28-29 günde bir adet oluyorum duzenliydi herseyim. evet ovu testi günde 1 yapıyorum. ates takibide yapiyorum henuz ates de yükselmedi bakalim yrn sabah kac cikicak ateşim
cok teşekkür ederim cnm cok mantikli bi daha ki ay öyle yapayim bari ben deCanim benimde 28 gunde siklusum. 12.gunden itibaren 2 kez yapmani tavsiye ediyorum aslinda yumurtluyorsun ama kaciriyorsun. Ben 2 aydir bu sekilde yapiyorum ve 13 yada 14. Gunde oglen 12 gibi silikken aksam 6~7 gibi yaptigimda pik yapmis oluyor ertesi sabah yaptigimda cabucak siliklesiyor. Demem o ki aksam yapmasam cifti goremeyecegim. Bence sende ayni seyi yasiyorsun. Buna dikkat edersen kaciracagini sanmiyorum yumurtlamayi. nacizane bir öneri
Neden bir dahaki ay bence yarinda olabilir 29 gunse yarinda catlayabilir bence testim varsa yarin 11 gibi yap neticeye gore aksam uzeri 6 gibi tekrar yap. Bu gunleride degerlendirseydin keske dun bugun ve yarin kiymetli gunler umarim bos gecmiyorsundur :)cok teşekkür ederim cnm cok mantikli bi daha ki ay öyle yapayim bari ben deinsallah catlamistir yumurtam
Aynen canım çok sukur sizinki daha çok olsun insallahbak ben sana demiştim 50den yüksektir diye :) masallah ne güzel darisi başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?