Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Benim yine karnım kasıklarım bacaklarım belim çok agriyor.. Bi de bugün bi ara çok sinirlendim çıktım evden kilometrelerce yürüdüm hızlı hızlı hava da soğuktu çok kötü çıktı şimdi sonucu..

sende haklısın cnmcm ama çalışma yapmak zorundayz işte yaa.bende yumurtlamayı bileym sonra salaym diodm da olamıo gibi.bu zamana kadar öyle yaptm da bundan sonra kırmızıyı görene kadar çalışma kararındym inşallah.pazartesiye ne kaldı ki cnmcm gidersn inşallah pazrtesi

ahh cnmcm neden öyle yaptınki.sinirlennce kendimize zarar veriorz sadece başka hiçbişey olmuo maalesef

ahh cnmcm neden öyle yaptınki.sinirlennce kendimize zarar veriorz sadece başka hiçbişey olmuo maalesef
Öyle ama elimde değil her insan gibi benimde bi patlama anım oluyor. Deli gibi 5 kilometre yürüyüşüm şimdi googlemaps den baktım da gittiğim yere. Allahtan dönüşte dolmuş bindim. Aynı regl ağrısı çekiyorum her akşam zaten bu akşamki üstüne eklendi.

canım yakıyı adet bitimi yapıştıranda var
yumurtlama zamanı yapıştıranda
ben yumurtlama zamanıma denk gelecek şekilde yapıştırdım
yani reglimin 13.gününde taktım 17sine kdr kullandım
3 4 gün durdu 2. günde değştirdim yakıyı yenisini taktım
bu ay akıntım da çok şuanda niyeyse
bel ağrımda var yakıdan mı oldu bilmiyorum ama
baya farklı şeyler hissediyorum umarım bebiştendir
bu ayda olmazsa önümüzdeki ay bal tarçın çörek otu ve yakı yapıcam
ne yapcagımı şaşırdımmmm valla

Kızlar gittim doktor sonucum 108.7 hersey normal dedi haftaya keseyi görürüz kalp atışınida duyabiliriz dedi çok şükür acayip rahatladım güzel haberler bekliyorum sizden de duam sizinle

Bende gittim doktora arkadaşlar sonuç 114 çıktı ve bat daha yarın sonucu göstercm bakalm ne dicek

maşallah kızlar ne güzel haberler Rabbim sağ salim kucagınıza almayıda nasip etsin
darısı bizlere olsun inşallah

Kızlar ne güzel sıralandı hamişler resmen bizde sıraya girelim bir dahaki aya inşaallah The_new mybaby24 ShinSeGi @NedaFarah

inşallah canım inşallah . hayırlısıyla nasip olsun bizlerede

Kaç kaldi simdi senin bata canım ?

Aman canım dikkat et kendine moralini yüksek tut biliyorum zor bişi ama bize biz dışında kimseden fayda yok etrafta ne kadar çok insan olsa da iş bizde bitiyor 

Allah Allah neden oluoki acaba bu sandın her akşam her akşam

Cnmcm geçen gün babaanneme yapistrmstk.İlk defa gördüm ben yakı.üzerinde 2 günden fazla tutmayın ve.İki uygulama arasında 15 gün olsun yaziodu.Sen arka arkaya yapistrmssn ama sıkıntı olmasın olmadı dimi.Neden öyle yazmışlar bilemedm
Bende bugün soğan kurune basliorm inşaallah 15 güne tamamlarım.

yok cnm çok şükür ki boş geçmedim. testim var tamam yarin sabah bakayim bi süper moral verdin valla bana

cnm benim kimyasal olduğum ay da belim bacaklarım çok agrimisti yani illa adet belirtisi olmauabilir hemen koyverme kendini

Bilmiyorum canım ya 5 gün kaldı zaten çıkacak yakında ne olduğu. Yoğunluk hissi de bar karnımda adet olacakmış gibi.
geçen ay bende böyle 1 hafta her aksam adet ağrısı çektim ya malesef ben östrojen hapi yüzündendir diye düşünüyordum bakalim senin niye öyle oluyo... rahimin fazla kalinlasmis olabilir

geçen ay bende böyle 1 hafta her aksam adet ağrısı çektim ya malesef ben östrojen hapi yüzündendir diye düşünüyordum bakalim senin niye öyle oluyo... rahimin fazla kalinlasmis olabilir
Aa bakno hiç aklıma gelmedi zaten 13. Gunde kontrole gittiğim zamanlarda bile kalınlık 7.5 mm demişti doktor. Şimdi oldu 30küsür gün... Eyvah eyvah regl de zor geçer böyle olursa

Aa bakno hiç aklıma gelmedi zaten 13. Gunde kontrole gittiğim zamanlarda bile kalınlık 7.5 mm demişti doktor. Şimdi oldu 30küsür gün... Eyvah eyvah regl de zor geçer böyle olursa
evet malesef rahim kalinlasinda reglide zor oluyor benim rahim resmen parça parça söküldü sanki düşük yapiyo gibi oldum. insallah senin bebis vardir da öyle olmaz

evet malesef rahim kalinlasinda reglide zor oluyor benim rahim resmen parça parça söküldü sanki düşük yapiyo gibi oldum. insallah senin bebis vardir da öyle olmaz
Bilemedim canım son 5 bakalım çıkacak meydana ne olduğu.. Biraz araştırdım da rahim 17 mmden kalın olursa embriyonun yerleşmesi zor oluyormuş. Ne çok teferruatı var demi...

Kızlaaarrrr nihayet ovu testinde pozitifi yakaladim sanki gebelik testi yapmış gibi mutlu oldum
bakın bakalim sizce yarin da yapayim mi test? ne zamana çatlar ki?

Eklentiler

• 20160219_175943-1.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…