Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kızlar bu da bugünün resmi. Dün yaptığımla aynı geldi bana. Aslında testin açıklamalarında bi kere yakalayınca tekrar etmeye gerek yok yazıyor ama içim rahat etmedi merak var zaten. Şimdi anlamadığım bu hormon pik yaptı dün gördüm bugün niye çift çizgi? Bide madem çift çizgi ben daha yumurtlamadım mı yada çatlamadı mı yumurta ne demek oluyor bu?

doğru söylüosn cnm sıkıntıya zora hiç gelemiolar

benim de iki gün koyu çıktı ama 2. gün koyuluğu bi tık azalmış gibiydi. sonra bi daha yaptım 2. çizgi silinmisti. ilk koyu çıktı ovu tesi ertesi gün ağrım akintim oldu ordan anladim catladigini. yani seninde bugün ya da engec yarin catlar bence

Cevap için teşekkür ederim. Dün çok ağrı ve akıntı oldu. Kimyasaldan sonra henüz hiç adet görmedim. Ben dünden itibaren mi 14 gün saymalıyım?

13 gün geçmez bana. Ama bu sefer erkenden tahlil yapmak yok. Çünkü eğer bu ay başında hissettiklerim doğrultusunda ikinci kan testimi yaptırmasaydım kimyasal yaşadığımı bilmeyecektim adetim 1 gün gecikti uzun sürdü diyecektim. Bazen çok bilmek iyi değil galiba

cancağızım ne alemdesn 5.gün bitio kaldı bize 4 gün
benm akıntım sarı gelmeye başladı.adet olcam galiba
benim yumurta catladigindan beri koyu akıntı geliyo krem gibi ama 3 aydır hep oyle oluyo. ben hic bişey hissetmiyorum ne hamile olduğumu ne adet olacağımı

Kız ben bu ay ilaç kullanmama rağmen acaba geç filan kendiliğinden çatlar mı eşimin alçısı çıkınca diye bile umutluyum yani ne var bunda düşün artık bi de sizin yerinize olsan ayın yarısını hamileyim diye geçirirdim herhalde geçen ay son bi hafta baya baya iyidim bu konuda yumurta çatladı havasında

valla hiç belli olmaz belki bu ay kendiliğinden çatlar eşinin alıcısı çıkınca bi kutlama çalışması yaparsiniz artık

Amin canım çok sağol ınsallah sen de mi yeni kaybettin ; (

Amin canım çok güzel yazmışsın ben hep sukur ediyorum rabbim beterinden korusun bizimde kucağımiza bebislerimizi aldigimiz günler olcak insallah doğumhaneye aldıklarında beni yanımda o küçük yatağı boş gördüğümde içim acidi ama hayal ettim bigün o Beşikten bana gülen bi bebek olcak hepimizin olcak rabbimin izniyle

Gunaydinnn.gece hic uyuyamadim ben. sabahi zor ettim bir suru.ruyalar gordum sukur sabaha kavusturan Rabbim.9:30 da randevum.uyanir uyanmaz wc kostum hicbisey yok valla.ki en basindan beri geceden sabaha hic akinti ,leke olmadi
zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…