İnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorum
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nodul düştü demişsin o Zaman en zor kısmı geçmiştir inşallah..
The_new canım iyi ki doğurma işi kadınlara verilmiş valla bu kadar naz ay yorgunum derken hamile kalmaz kalsalar doğurmazdılar he
benim de iki gün koyu çıktı ama 2. gün koyuluğu bi tık azalmış gibiydi. sonra bi daha yaptım 2. çizgi silinmisti. ilk koyu çıktı ovu tesi ertesi gün ağrım akintim oldu ordan anladim catladigini. yani seninde bugün ya da engec yarin catlar benceEki Görüntüle 1785736
Kızlar bu da bugünün resmi. Dün yaptığımla aynı geldi bana. Aslında testin açıklamalarında bi kere yakalayınca tekrar etmeye gerek yok yazıyor ama içim rahat etmedi merak var zaten. Şimdi anlamadığım bu hormon pik yaptı dün gördüm bugün niye çift çizgi? Bide madem çift çizgi ben daha yumurtlamadım mı yada çatlamadı mı yumurta ne demek oluyor bu?
Cevap için teşekkür ederim. Dün çok ağrı ve akıntı oldu. Kimyasaldan sonra henüz hiç adet görmedim. Ben dünden itibaren mi 14 gün saymalıyım?benim de iki gün koyu çıktı ama 2. gün koyuluğu bi tık azalmış gibiydi. sonra bi daha yaptım 2. çizgi silinmisti. ilk koyu çıktı ovu tesi ertesi gün ağrım akintim oldu ordan anladim catladigini. yani seninde bugün ya da engec yarin catlar bence
o zaman muhtemelen dün çatlamış cnm bugün 1. gün kaldı 13 günCevap için teşekkür ederim. Dün çok ağrı ve akıntı oldu. Kimyasaldan sonra henüz hiç adet görmedim. Ben dünden itibaren mi 14 gün saymalıyım?
o zaman muhtemelen dün çatlamış cnm bugün 1. gün kaldı 13 gün
Yok kız sarı akıntı gebelik de olabilircancağızım ne alemdesn 5.gün bitio kaldı bize 4 gün
benm akıntım sarı gelmeye başladı.adet olcam galiba
benim yumurta catladigindan beri koyu akıntı geliyo krem gibi ama 3 aydır hep oyle oluyo. ben hic bişey hissetmiyorum ne hamile olduğumu ne adet olacağımıcancağızım ne alemdesn 5.gün bitio kaldı bize 4 gün
benm akıntım sarı gelmeye başladı.adet olcam galiba
harikasınYok kız sarı akıntı gebelik de olabilirve ben her zamanki gibi polyanna
Kız ben bu ay ilaç kullanmama rağmen acaba geç filan kendiliğinden çatlar mı eşimin alçısı çıkınca diye bile umutluyum yani ne var bundaharikasın
valla hiç belli olmaz belki bu ay kendiliğinden çatlar eşinin alıcısı çıkınca bi kutlama çalışması yaparsiniz artıkKız ben bu ay ilaç kullanmama rağmen acaba geç filan kendiliğinden çatlar mı eşimin alçısı çıkınca diye bile umutluyum yani ne var bundadüşün artık bi de sizin yerinize olsan ayın yarısını hamileyim diye geçirirdim herhalde geçen ay son bi hafta baya baya iyidim bu konuda yumurta çatladı havasında
Amin canım çok sağol ınsallah sen de mi yeni kaybettin ; (Çok ama çok geçmiş olsun bende geçtiğimiz pazartesi yaşadım sıcağa yakın suyla duş alıyordum Ağrı'm çok olduğu Zaman...Rabb'im sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizi de evlatlarımıza inşallah...
Amin canım çok güzel yazmışsın ben hep sukur ediyorum rabbim beterinden korusun bizimde kucağımiza bebislerimizi aldigimiz günler olcak insallah doğumhaneye aldıklarında beni yanımda o küçük yatağı boş gördüğümde içim acidi ama hayal ettim bigün o Beşikten bana gülen bi bebek olcak hepimizin olcak rabbimin izniylecanım Rabbim in vardır bi bildiği, vardır bi hayır bizim şer gördüklerimiz hayrımızadır ama biz bunu bilemiyoruz göremiyoruz tabi. inşallah bugünlerimizi unutturacak kadar güzel günlerimiz olacak tez zamanda
beraberce atlatacağız bu günleri. düşük yaptıgım günü hiç unutamıyorum çok zor zamanlardı
ama bak şimdi yeniden umut ediyorum , Rabbim e dua ediyorum
benim gibi isteyen nerde kim varsa
sen sağlıklı olda Allah ın ziniyle yeniden hamile kalırsın inşallah sağlıkla dünyayada getirirsin canım
Yok kız sarı akıntı gebelik de olabilirve ben her zamanki gibi polyanna
Canim bence sarı akinti değil de sumuksu beyaz akinti direk gebelik belirtisiDalga geçme yaa gebelikle alakası yok dimi
Benim kimyasal da sarı okuntu olmuştu battan bi iki gün önce başlamıştı..Dalga geçme yaa gebelikle alakası yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?