Agrilarim oluyor canim ama çok şükür dayancak kadar çok teskkur edeerimÇok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nodul düştü demişsin o Zaman en zor kısmı geçmiştir inşallah..
The_new canım iyi ki doğurma işi kadınlara verilmiş valla bu kadar naz ay yorgunum derken hamile kalmaz kalsalar doğurmazdılar he
Agrilarim oluyor canim ama çok şükür dayancak kadar çok teskkur edeerimÇok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nodul düştü demişsin o Zaman en zor kısmı geçmiştir inşallah..
The_new canım iyi ki doğurma işi kadınlara verilmiş valla bu kadar naz ay yorgunum derken hamile kalmaz kalsalar doğurmazdılar he
İnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorumcnmcm çok geçmiş olsn inşallah en sağlıklı sekilde atlatrsn.haberdar et bizi
5 mart cnm beklenmeyen adetimPeki kaç gün kaldı şimdi ? Atsana bi ateşleri bakayım canım
evet cnm benim de cumartesi battaş olduk bu ay senle bat lar ayniShinSeGi ile bizim aynı zamandı die hatrlıorm.benm cumartesi onunda o aralardı galiba
cnm iyi bari dış gebelik olmamasına sevindim beterin beteri varKızlar Merhaba yazamadim tek tek hepinize çok teşekkür ederim dış gebelik riski azaldı değer düşmeye başladı suan 237 oldu dün doku geldi onun bebek olma ihtimali varmi sizce şimdi doktor dinlen dedi yavaş yavaş duscek mis değerim ağrım bi an çok oluyor bi an azalıyor ınsallah atlatirim ve birlikte hamile kalırız bu grubu takip etmemde varmış bi hayır iyiki varsınız zor günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim çok şükür diyelim bunada napalım nasip
Aynen canım ilk önce biz sağlıklı olalım bebeklerimiz gelir hayırlı zaman da ınsallah çok teşekkür ederim
Güzel canım az kalmis evet hadi düşmesin inşaallah :) geçen ay kaç gün önce düşmüştü ateş regl den ?5 mart cnm beklenmeyen adetimtabloyu koydum bi bak bakalim
Ha bugün ha yarın senin için hangisii daha iyi olacaksa öyle yap tabii. Umarım kötü birsy yoktur dur bakalım. Markası neydi testin bazı testler yanlış gösteriyor deniliyor
İnşallah önemli bişey (bebiş) vardır. O idrardan yapılan testlere güvenmiyorum ben. Benim 6 şubat kan testim 0.01 çıktı 8 şubatta tekrarlama ihtiyacı duydum ve 13 çıktı. Kan testi bile hemen göstermeyebiliyor. Niyetim boş yere umut vermek değil durumunu bilmiyorum ne kadar geciktin vs ama bu da aklınızda bulunsun istedim
Allah Allahh niye çıkmadı ki? geç yumurtlamis olabilir misin?
Aynı marka aklıma geldi predictor çok tavsiye edilmiyor bak bi araştır çok hata çıktığını okumuştum benyrn daha iyi olur canım
inşallah yanlış gösteriyordur bende öyle dua ediyorum
predicor canım testin adı sinirlenip çöpe attım
yoksa resim atardım hayalet çizgi bile yok direk tek çizgi
canım bgn 4.gün ama 2 3 gündür hep kahverengi gibi de değil çamur gibi leke oluyor
çamaşırmda yok wc den sonra ara sıra o da
hep hah adet oldum diyorum koşuyorum wc ye gelen yok giden yok
ara ara bel ağrım kasık ağrım oluyo
bi geçiyo bi başlıyo
böyle saçma sapan bi durumdayım
yrn doktora gidince inşallah bi mucize haberi alırım
ama en önemlisi önce benm sağlıklı olmam
canım yumurta akı gibi olan akıntı en son 14 şubatta gelmişti bilmiyorumki
hala daha regl olmadımmmmmm lekelerde çok çok az
Aynı marka aklıma geldi predictor çok tavsiye edilmiyor bak bi araştır çok hata çıktığını okumuştum benbir umut var her daim kırmızılar geçmedikçe.
hiç bakmadim biliyo musun 5 gün kala bırakmıştım kanda negatif çıkıncaGüzel canım az kalmis evet hadi düşmesin inşaallah :) geçen ay kaç gün önce düşmüştü ateş regl den ?
hala umut varvalla normaldede akıntıyla başlardı reglim ama bi gün sürerdi ve kırmızıya dönük kahve olurdu
bu bambaşka sanki içimde 3 gün kalmış kurumuş kan gibi yani çamurumsu siyaha dönük gibi anlamadım gitti
ayyy bi yarın olsaydı hayırlısıyla
inşallah test bozuktur güzel haberler alırım inşallah
telaşlıyım heycanlıyım hepsi karmakarışık
Allah ım sen selamate çıkar
Kızlar Merhaba yazamadim tek tek hepinize çok teşekkür ederim dış gebelik riski azaldı değer düşmeye başladı suan 237 oldu dün doku geldi onun bebek olma ihtimali varmi sizce şimdi doktor dinlen dedi yavaş yavaş duscek mis değerim ağrım bi an çok oluyor bi an azalıyor ınsallah atlatirim ve birlikte hamile kalırız bu grubu takip etmemde varmış bi hayır iyiki varsınız zor günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim çok şükür diyelim bunada napalım nasip
hala umut varsabirla bekle cnm istersen yarin kan tahlili yaptir
Olabilir canım anladım. Gidişata bakacaktır ona görehiç bakmadim biliyo musun 5 gün kala bırakmıştım kanda negatif çıkıncabu ay ilk kez sonuna kadar ates ölçüyorum. geçen ay daha yüksekti ateşim ama kullandigim ilaçlar vardi ya ondandir heralde diyorum
Amin canım ferahlık gelsin içine gönlüne güzel haberler ver inşaallahvalla normaldede akıntıyla başlardı reglim ama bi gün sürerdi ve kırmızıya dönük kahve olurdu
bu bambaşka sanki içimde 3 gün kalmış kurumuş kan gibi yani çamurumsu siyaha dönük gibi anlamadım gitti
ayyy bi yarın olsaydı hayırlısıyla
inşallah test bozuktur güzel haberler alırım inşallah
telaşlıyım heycanlıyım hepsi karmakarışık
Allah ım sen selamate çıkar
heyecan doruktadr muhtemelen yapar diye düşünüyorum canım
yapmazsada ben zorla yaptırırım
kan benim damar benim ::)
insaaaalllllaaaahhh cnmOlabilir canım anladım. Gidişata bakacaktır ona göreolsun düşmez inşaallah
Sen iyi ol gerisi hallolur Allah'ın izniyle. Güzel haberlerini almak nasip olsun ne olursa olsun umudunu kaybetmeyrn daha iyi olur canım
inşallah yanlış gösteriyordur bende öyle dua ediyorum
predicor canım testin adı sinirlenip çöpe attım
yoksa resim atardım hayalet çizgi bile yok direk tek çizgi
canım bgn 4.gün ama 2 3 gündür hep kahverengi gibi de değil çamur gibi leke oluyor
çamaşırmda yok wc den sonra ara sıra o da
hep hah adet oldum diyorum koşuyorum wc ye gelen yok giden yok
ara ara bel ağrım kasık ağrım oluyo
bi geçiyo bi başlıyo
böyle saçma sapan bi durumdayım
yrn doktora gidince inşallah bi mucize haberi alırım
ama en önemlisi önce benm sağlıklı olmam
canım yumurta akı gibi olan akıntı en son 14 şubatta gelmişti bilmiyorumki
hala daha regl olmadımmmmmm lekelerde çok çok az
Amin canım ferahlık gelsin içine gönlüne güzel haberler ver inşaallah
heyecan dorukta
insaaaalllllaaaahhh cnm
Sen iyi ol gerisi hallolur Allah'ın izniyle. Güzel haberlerini almak nasip olsun ne olursa olsun umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?