Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Agrilarim oluyor canim ama çok şükür dayancak kadar çok teskkur edeerim

Agrilarim oluyor canim ama çok şükür dayancak kadar çok teskkur edeerim

cnm iyi bari dış gebelik olmamasına sevindim beterin beteri var sen sağlığına kavuş insallah olur tekrar. arkadaşım 2 kimyasal gebelik yasadı 2. sinin hemen diğer ayi hamile kaldı şimdi 10 haftalik oldu moralini bozmamaya çalış

Aynen canım ilk önce biz sağlıklı olalım bebeklerimiz gelir hayırlı zaman da ınsallah çok teşekkür ederim

Çok ama çok geçmiş olsun bende geçtiğimiz pazartesi yaşadım sıcağa yakın suyla duş alıyordum Ağrı'm çok olduğu Zaman...Rabb'im sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizi de evlatlarımıza inşallah...

Ha bugün ha yarın senin için hangisii daha iyi olacaksa öyle yap tabii. Umarım kötü birsy yoktur dur bakalım. Markası neydi testin bazı testler yanlış gösteriyor deniliyor

yrn daha iyi olur canım
inşallah yanlış gösteriyordur bende öyle dua ediyorum
predicor canım testin adı sinirlenip çöpe attım
yoksa resim atardım hayalet çizgi bile yok direk tek çizgi

canım bgn 4.gün ama 2 3 gündür hep kahverengi gibi de değil çamur gibi leke oluyor
çamaşırmda yok wc den sonra ara sıra o da
hep hah adet oldum diyorum koşuyorum wc ye gelen yok giden yok
ara ara bel ağrım kasık ağrım oluyo
bi geçiyo bi başlıyo
böyle saçma sapan bi durumdayım
yrn doktora gidince inşallah bi mucize haberi alırım
ama en önemlisi önce benm sağlıklı olmam

Allah Allahh niye çıkmadı ki? geç yumurtlamis olabilir misin?

canım yumurta akı gibi olan akıntı en son 14 şubatta gelmişti bilmiyorumki
hala daha regl olmadımmmmmm lekelerde çok çok az

Aynı marka aklıma geldi predictor çok tavsiye edilmiyor bak bi araştır çok hata çıktığını okumuştum ben bir umut var her daim kırmızılar geçmedikçe.

Aynı marka aklıma geldi predictor çok tavsiye edilmiyor bak bi araştır çok hata çıktığını okumuştum ben bir umut var her daim kırmızılar geçmedikçe.

valla normaldede akıntıyla başlardı reglim ama bi gün sürerdi ve kırmızıya dönük kahve olurdu
bu bambaşka sanki içimde 3 gün kalmış kurumuş kan gibi yani çamurumsu siyaha dönük gibi anlamadım gitti
ayyy bi yarın olsaydı hayırlısıyla
inşallah test bozuktur güzel haberler alırım inşallah
telaşlıyım heycanlıyım hepsi karmakarışık
Allah ım sen selamate çıkar

Güzel canım az kalmis evet hadi düşmesin inşaallah :) geçen ay kaç gün önce düşmüştü ateş regl den ?
hiç bakmadim biliyo musun 5 gün kala bırakmıştım kanda negatif çıkınca bu ay ilk kez sonuna kadar ates ölçüyorum. geçen ay daha yüksekti ateşim ama kullandigim ilaçlar vardi ya ondandir heralde diyorum

hala umut var sabirla bekle cnm istersen yarin kan tahlili yaptir

canım Rabbim in vardır bi bildiği, vardır bi hayır bizim şer gördüklerimiz hayrımızadır ama biz bunu bilemiyoruz göremiyoruz tabi. inşallah bugünlerimizi unutturacak kadar güzel günlerimiz olacak tez zamanda
beraberce atlatacağız bu günleri. düşük yaptıgım günü hiç unutamıyorum çok zor zamanlardı
ama bak şimdi yeniden umut ediyorum , Rabbim e dua ediyorum
benim gibi isteyen nerde kim varsa
sen sağlıklı olda Allah ın ziniyle yeniden hamile kalırsın inşallah sağlıkla dünyayada getirirsin canım

hiç bakmadim biliyo musun 5 gün kala bırakmıştım kanda negatif çıkınca bu ay ilk kez sonuna kadar ates ölçüyorum. geçen ay daha yüksekti ateşim ama kullandigim ilaçlar vardi ya ondandir heralde diyorum
Olabilir canım anladım. Gidişata bakacaktır ona göre olsun düşmez inşaallah

Amin canım ferahlık gelsin içine gönlüne güzel haberler ver inşaallah

Sen iyi ol gerisi hallolur Allah'ın izniyle. Güzel haberlerini almak nasip olsun ne olursa olsun umudunu kaybetme

Amin canım ferahlık gelsin içine gönlüne güzel haberler ver inşaallah

heyecan dorukta

insaaaalllllaaaahhh cnm

Sen iyi ol gerisi hallolur Allah'ın izniyle. Güzel haberlerini almak nasip olsun ne olursa olsun umudunu kaybetme

The_new

hepiniz çok sağolun arkadaşlar moral destek oldunuz
hepinizee çook ama çoooooook teşekkür ediyorum
evet çok istiyorum ama hayırlısı
biz sağlıklı olalımda Rabbim bebeğimizide nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…