İnşallah önemli bişey (bebiş) vardır. O idrardan yapılan testlere güvenmiyorum ben. Benim 6 şubat kan testim 0.01 çıktı 8 şubatta tekrarlama ihtiyacı duydum ve 13 çıktı. Kan testi bile hemen göstermeyebiliyor. Niyetim boş yere umut vermek değil durumunu bilmiyorum ne kadar geciktin vs ama bu da aklınızda bulunsun istedimOgleden sonra gidecegim kizlar.sabah erken gebelik testi yaptim negatif
İnsallah onemli bisey yoktur.
Allah Allahh niye çıkmadı ki? geç yumurtlamis olabilir misin?kızlar randevumu iptal ettim yrn gideceğim sabahtan.
neden iptal ettim dersenizde eşime sabahki testin negatif oldugunu söyledim şimdi
oda yrn izin alayım beraber gidelim dedi öyle yanihastane baya bi uzak çünkü bana
cnm aynen devam 36.5 ile 36.6 arasi gidip geliyo ama pek bi belirtim yokShinSeGi canım senin ateş ne alemde söyle bakalım :)
Kaç gün kaldı şimdi?cnm aynen devam 36.5 ile 36.6 arasi gidip geliyo ama pek bi belirtim yoksadece geçen hafta inanilmaz sinirli ve duygusaldim azcikda sivilceler çıktı bakalim nolcak
Kaç gün kaldı şimdi?cnm aynen devam 36.5 ile 36.6 arasi gidip geliyo ama pek bi belirtim yoksadece geçen hafta inanilmaz sinirli ve duygusaldim azcikda sivilceler çıktı bakalim nolcak
Peki kaç gün kaldı şimdi ? Atsana bi ateşleri bakayım canımcnm aynen devam 36.5 ile 36.6 arasi gidip geliyo ama pek bi belirtim yoksadece geçen hafta inanilmaz sinirli ve duygusaldim azcikda sivilceler çıktı bakalim nolcak
Peki kaç gün kaldı şimdi ? Atsana bi ateşleri bakayım canımcnm aynen devam 36.5 ile 36.6 arasi gidip geliyo ama pek bi belirtim yoksadece geçen hafta inanilmaz sinirli ve duygusaldim azcikda sivilceler çıktı bakalim nolcak
Sokma akıl 2 adım gider diye demiyolar :) gün aşırı ilişki en doğrusu bence. Çünkü testler çift çizgi çıktığı günden en erken 24 saat sonra yumurtlama olacağını gösteriyor. Çift çizgi çıktığı gün ilişki oldu diyelim. Bigün ara verdik o gün yumurtlama olsa e yumurtada 24 saat yaşıyor yani yumurta ölmeden bi ilişki daha olabilir üstelik sperm sayısında azalma olmamış olur. Hem ben hep min sürelerle hesapladım hemde sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama geçen ay test bile yapmadım sadece olası yumurtlama günlerini değerlendirdim günaşırı. Bu ay titizlenme nedenim belli o duyguyu bi kere yaşayınca....
Peki kaç gün kaldı şimdi ? Atsana bi ateşleri bakayım canım
Benim daha bu ayın başında oldu kimyasalım bu daha ilk ay titizleniyorum olmazsa ne yaparım bilmiyorum ya daha da titizlencem ya boşvercem Rabb'im gönlümüzdekini biliyor hayırlı olana gönlümüzü razı etsin nasipten öte yol yok..aynen cnmcm o heyecanı yaşayınca insan tekrar istio.bende dediğin gibi kimyasaldan sonra yumurtlama günlerini değerlendrp gün saymıştm resmen.ama geç çatlama durumu varya ondan kırmızıları görene kadar değerlendrme kararı da aldım.ne biliiim hayrlsı.
dediğin gibi test pozitifse 24 saat sonra çatlama diolar hatta o sebeple aksam saatlernde yapmayı daha sağlıklı diolar.sperm maksimum 5 güne kadar bile canlı kalabiliomş.yumurta da 2 gün die duymuştum.ya aslında nasip olcaksa oluo arkadaşım.ondan kimyasal sonrası 2 dönem hesap kitap yaptım da bu ay saldım yani kendimi.ne ovu.testı ne düzenli ilişki.nasibmzn gelme zamanını beklemeye karar verdm ben.rahimde heran hersey olabilio çünkü
Benim daha bu ayın başında oldu kimyasalım bu daha ilk ay titizleniyorum olmazsa ne yaparım bilmiyorum ya daha da titizlencem ya boşvercem Rabb'im gönlümüzdekini biliyor hayırlı olana gönlümüzü razı etsin nasipten öte yol yok..
İşte sadece benim istememle olmuyor da bakalım .. Rabb'im sadece buradaki değil dünyanın her neresinde her kim evlat özlemiyle yanıyosa hepimize nasip etsin tez vakitte inşallahaynen cnmcm ama kırmızıları görene kadar değerlendrmeni tavsiye ederm
Parça düşeceği zaman ağr8n çok olabilir canım sıcak tut vücudu daha kolay gecer belki.. Rabbim sabır versin ama tabii önce sağlık.Kızlar Merhaba yazamadim tek tek hepinize çok teşekkür ederim dış gebelik riski azaldı değer düşmeye başladı suan 237 oldu dün doku geldi onun bebek olma ihtimali varmi sizce şimdi doktor dinlen dedi yavaş yavaş duscek mis değerim ağrım bi an çok oluyor bi an azalıyor ınsallah atlatirim ve birlikte hamile kalırız bu grubu takip etmemde varmış bi hayır iyiki varsınız zor günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim çok şükür diyelim bunada napalım nasip
Aynen canım ilk önce biz sağlıklı olalım bebeklerimiz gelir hayırlı zaman da ınsallah çok teşekkür ederimParça düşeceği zaman ağr8n çok olabilir canım sıcak tut vücudu daha kolay gecer belki.. Rabbim sabır versin ama tabii önce sağlık.
İşte sadece benim istememle olmuyor da bakalım .. Rabb'im sadece buradaki değil dünyanın her neresinde her kim evlat özlemiyle yanıyosa hepimize nasip etsin tez vakitte inşallah
Kızlar Merhaba yazamadim tek tek hepinize çok teşekkür ederim dış gebelik riski azaldı değer düşmeye başladı suan 237 oldu dün doku geldi onun bebek olma ihtimali varmi sizce şimdi doktor dinlen dedi yavaş yavaş duscek mis değerim ağrım bi an çok oluyor bi an azalıyor ınsallah atlatirim ve birlikte hamile kalırız bu grubu takip etmemde varmış bi hayır iyiki varsınız zor günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim çok şükür diyelim bunada napalım nasip
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nodul düştü demişsin o Zaman en zor kısmı geçmiştir inşallah..Kızlar Merhaba yazamadim tek tek hepinize çok teşekkür ederim dış gebelik riski azaldı değer düşmeye başladı suan 237 oldu dün doku geldi onun bebek olma ihtimali varmi sizce şimdi doktor dinlen dedi yavaş yavaş duscek mis değerim ağrım bi an çok oluyor bi an azalıyor ınsallah atlatirim ve birlikte hamile kalırız bu grubu takip etmemde varmış bi hayır iyiki varsınız zor günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim çok şükür diyelim bunada napalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?