Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ogleden sonra gidecegim kizlar.sabah erken gebelik testi yaptim negatif
İnsallah onemli bisey yoktur.
İnşallah önemli bişey (bebiş) vardır. O idrardan yapılan testlere güvenmiyorum ben. Benim 6 şubat kan testim 0.01 çıktı 8 şubatta tekrarlama ihtiyacı duydum ve 13 çıktı. Kan testi bile hemen göstermeyebiliyor. Niyetim boş yere umut vermek değil durumunu bilmiyorum ne kadar geciktin vs ama bu da aklınızda bulunsun istedim

kızlar randevumu iptal ettim yrn gideceğim sabahtan.
neden iptal ettim dersenizde eşime sabahki testin negatif oldugunu söyledim şimdi
oda yrn izin alayım beraber gidelim dedi öyle yani hastane baya bi uzak çünkü bana
Allah Allahh niye çıkmadı ki? geç yumurtlamis olabilir misin?

aynen cnmcm o heyecanı yaşayınca insan tekrar istio.bende dediğin gibi kimyasaldan sonra yumurtlama günlerini değerlendrp gün saymıştm resmen.ama geç çatlama durumu varya ondan kırmızıları görene kadar değerlendrme kararı da aldım.ne biliiim hayrlsı.
dediğin gibi test pozitifse 24 saat sonra çatlama diolar hatta o sebeple aksam saatlernde yapmayı daha sağlıklı diolar.sperm maksimum 5 güne kadar bile canlı kalabiliomş.yumurta da 2 gün die duymuştum.ya aslında nasip olcaksa oluo arkadaşım.ondan kimyasal sonrası 2 dönem hesap kitap yaptım da bu ay saldım yani kendimi.ne ovu.testı ne düzenli ilişki.nasibmzn gelme zamanını beklemeye karar verdm ben.rahimde heran hersey olabilio çünkü

Benim daha bu ayın başında oldu kimyasalım bu daha ilk ay titizleniyorum olmazsa ne yaparım bilmiyorum ya daha da titizlencem ya boşvercem Rabb'im gönlümüzdekini biliyor hayırlı olana gönlümüzü razı etsin nasipten öte yol yok..

aynen cnmcm ama kırmızıları görene kadar değerlendrmeni tavsiye ederm

aynen cnmcm ama kırmızıları görene kadar değerlendrmeni tavsiye ederm
İşte sadece benim istememle olmuyor da bakalım .. Rabb'im sadece buradaki değil dünyanın her neresinde her kim evlat özlemiyle yanıyosa hepimize nasip etsin tez vakitte inşallah

Kızlar Merhaba yazamadim tek tek hepinize çok teşekkür ederim dış gebelik riski azaldı değer düşmeye başladı suan 237 oldu dün doku geldi onun bebek olma ihtimali varmi sizce şimdi doktor dinlen dedi yavaş yavaş duscek mis değerim ağrım bi an çok oluyor bi an azalıyor ınsallah atlatirim ve birlikte hamile kalırız bu grubu takip etmemde varmış bi hayır iyiki varsınız zor günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim çok şükür diyelim bunada napalım nasip

Parça düşeceği zaman ağr8n çok olabilir canım sıcak tut vücudu daha kolay gecer belki.. Rabbim sabır versin ama tabii önce sağlık.

İşte sadece benim istememle olmuyor da bakalım .. Rabb'im sadece buradaki değil dünyanın her neresinde her kim evlat özlemiyle yanıyosa hepimize nasip etsin tez vakitte inşallah

ayynnenn cnmcm hepimiz için aynı durum geçerli öyle olunca ayda 3 4 ilişkiyle bekliyrz hamile mym acaba die

cnmcm çok geçmiş olsn inşallah en sağlıklı sekilde atlatrsn.haberdar et bizi

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nodul düştü demişsin o Zaman en zor kısmı geçmiştir inşallah..
The_new canım iyi ki doğurma işi kadınlara verilmiş valla bu kadar naz ay yorgunum derken hamile kalmaz kalsalar doğurmazdılar he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…