Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

İşte benim kafamı karıştıran yumurtlamadan 14 gün sonra adet başlıyor ya bu süre de oynuyor mu acaba? Çünkü ben 28-29 şubatta yumurtladım adet döngümü baz alırsam 7 martta regl olmam gerekir ama yumurtlamadan sonra 1 hafta geçmiş oluyor çok kısa bi süre değil mi kafam karıştı

Progestan kanamayı kesmek için verilmiyor muydu temizleme özelliği de mi varmış .. Bu arada size de geçmiş olsun güzel haberleri de paylaşacağımız günler yakın olsun inşallah

Progestan kanamayı kesmek için verilmiyor muydu temizleme özelliği de mi varmış .. Bu arada size de geçmiş olsun güzel haberleri de paylaşacağımız günler yakın olsun inşallah
Saol canım hepimize geçmiş olsun rabbim tekrarını göstermesin ve herşeyin hayırlısını versin. herşeyin bir zamanı var beklemek sabretmek lazım. doktor birçok amaçla kullanılıyor dedi. bir özelliği rahimi kalınlaştırıp doğuma hazırlamak, diğeri adet düzenlemek ve söktürmek. hepsinde kullanım farklı. mesela bana ilk kimyasaldan önce verdiğinde gnde 1 içiyordum ve adette kes demişti ama kimyasaldan sonra 2 kutu günde 2 kere ve kanama olsada kesme dedi bu sefer farklı kullancaz dedi.

Düşüğü önlemek amaçlı ilk doktor verdi ikincisi şu aşamada düşüğü önlemez zaten ağızdan aldığın çerez niyetine gelir vücuduna dedi üçüncü doktor şu aşamada yani henüz kese oluşmamışken faydadan çok zararı olur dedi. Ben böyle tanıştım progestanla ama o ne tatlı uykuydu arkadaş kafamı nereye koysam uyuyordum eğer uyumamak zorundaysam yürürken sarhoş gibi yalpalıyordum bak canım çekti

passionete hoşgeldin cnmcm inşallah bu ay güzel haberler alırız Senden.

eejanaika cnmcm doktorlarla çok uğraşmak da istemiyrm.gittikçe Bişey çıkıo ne biliim sıkıldım yani en son beklemeye karar vermstm.tiroit problemmdn dolayı gittigimde söylemeye caliscam yaparsa ne âlâ yapmazsa da kafama takmiorm illa baktirmayi yani.hayırlsı diyelm

kisafile cnmcm bu haftasonunu birlikte bekliyrz desene.benn bat 5 Mart ama Salliala benm kafam karıştı biraz.geçen ay doktor bana bi adetsn bi değilsin dedi ya.ondan acaba benm bat doğru mu die aklıma geldi.Çünkü adetten önceki şişlik falan hiçbişey yok gayet rahatm.arada sarimtrak akıntı gelio o kadar.anlamadm ben ya.Gecen ay doktor 8 inde adet olmssn dedi sonra 12 sinde değilsin dedi ama gece kanama başladı.adetm normal bitmesi gereken dönemde bitti ve yumurtlama yi tahmin ettiren malum akintilarda beklenen günlerde adetimn bitiminden 2 3 gün sonra geldi.naapiim ben ya.8 ine kadar mı bekliim en iyisi.Yine karıştım.ama tahmini yumurtlamadn sonraki 14.günüm 5 mart

canım bu ay bende çok umut yok babam hastanede sürekli ev ile hastane arasında mekik dokuyorum arta kalan zamanda oldukça şansa artık iyi haberler sizden inşallah

Kanamayi say bence regl için canım.. Yumurtlamanin hissedebildiysen ona gore saymak daha mantıklı geliyor bana bat ı. Yumurtlama gününe gore bat kayabiliyor çünkü

Kanamayi say bence regl için canım.. Yumurtlamanin hissedebildiysen ona gore saymak daha mantıklı geliyor bana bat ı. Yumurtlama gününe gore bat kayabiliyor çünkü

Cnmcm kanamayi adetin 1 i sayarsam adet dönemim kısa olmuş oluo normalde 10 günde biter ama 7 günde bitmiş oluo.bi de yumurtlamami doğru tahmin ettigmi düşünüyrm ondan yüksek ihtimal ayin 5 i zaten haftasonu girio mecbur pazartesiyi bekliicz ayin 7 si olcak.inşallah pazartesiye kadar gelen giden olmaz.
Ama ben şuan çok normalim varya hiç bat gelmiş gibi değil.Evde ovu.testi var cumartesi yapaym diorm.bat geçtikten sonra yapınca hamileliği gosterebilioms.Çok koyu çıkınca tabi.bakalım nasip ya.heyecan oldum biraz sanki.umutsuzlukla birlkte

Kızlar kafayi yicem bata 2 kala tekrar mi yumurtluyorum noluyo bugün sağ kasığımda ayni yumurtlama ağrısı gibi ağrı var bacağıma da vuruyo hafiften ve o kadar çok akintim geliyoki çamaşırım sürekli ıslanıyor yumurtlama akintisindan farki bu krem rengi ve uzayan akıntı da değil. adet belirtisimi bunlar hamilelik belirtisi mi bilemiyorim kafayi yicem

cnm yumurtlamanin üstüne 14 gün say o gün adet olman gerek bi grup daha var takip ettiğim bi sürü kisi ovu testi ile hamile olduğunu öğrendi valla

Bende aynı durumdayım almina. Yumurtlama akıntısı değil beyazdan hafif sarıya dönük bi renk ve krem kıvamında bi akıntım var. Yumurtlamam 2 gün önceydi. Kasığımda ara ara belimde bacağımda ağrı oluyo. İnşallah hamilesindir bu belirtiler hamilelik belirtisi olsun inşallahhhh

Sonucu bize de yaz e mi heyecanlandım galiba en yakın senin tarihin

insallah cnm yaa kimyasaldan sonra her ay farkli bi belirti yaşadığım için anlayaniyorum hamilelik belirtisimi adet belirtisi mi ama garip yani değişik seyler oluyor yine. benim de yumurtlamadan 3 gün sonra belimde hafif ağrı olup geçti

bide bana herşey kokuyo musluktan akan suyun kokusunu alıyorum resmen. Eşime diyorum suları mı ilaçladılar acaba diye ama o kokmadığını söylüyo. Bat yakın olsa onun hassasiyeti diyecem ama hamilelik belirtisi görmek de mümkün değil daha çok erken. Psikolojik olsa musluktan akan su ne alaka diyorum. Kafamda deli sorulaaaar

Senin bat bellidir dimi? Ne zaman acaba? Ben kimyasaldan sonra hiç regl olmadım ya bilmiyorum ama seninki pozitif çıkarsa bende hamileyim diye dolancam ortalıkta

Allahtan bende o yok bi de o olsa kafayi yerim şizofren mi oluyoruz yoksa yaaavvv

Güzel anne adayları ınsallah yakın zamanda hayırlı şekilde pozitif leri görürsünüz walla hepimize dua ediyorum rabbim gonlumuze göre versin

Allahtan bende o yok bi de o olsa kafayi yerim şizofren mi oluyoruz yoksa yaaavvv
Ya yemek vs koktuğunda hadi hadi kendini kandırıyosun diyorum kendi kendimi azarlıyorum ama çok sevdiğim yumuşatıcı kokusu musluktan akan suyun kokusu ne alaka ya. Ben geçen ay da böyle erken belirtiler yaşadım sabah uyanıyodum bi saat geçmeden uyuyodum herşey kokuyodu falan hatta hcg 0.01 çıkmıştı ben 2 gün sonra tekrar yaptırmıştım çünkü bu kadar manyak olamam kokuyo işte vs demiştim ve doğru da çıktı sonu da güzel bitseydi keşke..

Senin bat bellidir dimi? Ne zaman acaba? Ben kimyasaldan sonra hiç regl olmadım ya bilmiyorum ama seninki pozitif çıkarsa bende hamileyim diye dolancam ortalıkta
benim bat 5 mart gelmezzzz insaaallllaaahhh. Insallaaahhhh hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…