- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Olur arada küçük inş cikislar. Bende yapıyorum ateş takibi. Aynen yumurtlama öncesi dusuş oluyor sonra yükselip yüksekten seyrediyor. Bi de yerleşmede düşüş olabilirmiş ateşte haberin olsunKızlar nasılsınız? Uzun zaman oldu giremiyorum bu ara o kadar yoğunum kiayrılanlar olmuş yeni gelenler olmuş. eşim de baya takıyorum buraya bakıyorum diye söyleniyor. Ben baya ara verdim iyi oluyor insan durmadan bakınca kafaya takıyor. Biri bişey der demez kendimi yokluyorum ben de varmı diye bakalım benim de bata 9 gün kaldı. bu ay ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım ama benim eşimin değerlerin yükselmesini bekliyoruz. Bilmiyorum umutlanmam gerekiyor mu? ateş takibine de devam ediyorum. benim ateş yumurtalama zamanı bir düştü yükseldi bu ara yine düştü tekrar yükseldi. her sabah aynı saatte ölçüyorum ama
Canim 26 subatta 16 gunde cift cizgiydi. Ates takibini ekledim anliyorsan baksana bir sana zahmet. Esimin 34 milyon ama morfoloji 1 geldi kimi doktorlar iyi dedi kimi kotu simdi e vitamini hapi iciyor ve keciboynuzu boynuzu.Olur arada küçük inş cikislar. Bende yapıyorum ateş takibi. Aynen yumurtlama öncesi dusuş oluyor sonra yükselip yüksekten seyrediyor. Bi de yerleşmede düşüş olabilirmiş ateşte haberin olsunkaç gün oldu çift çizgiyi yakalaylı ? Eşinin değeri kaçtı canım ?
Ya düşük dedim ama kastettiğim o tahlil değerlerindi. Âmin Can'ım âminAynen cnmcm inşallah.
Istekrmzi gerceklestren doktorlarla karsilastrsn Rabbim
Aslında daha yüksek seyretmesi gerekiyordu canım çatlama sonrası. Yani ortalamanın üstünde. Bak bu benim geçen ayki tablo Benim eşimin çok çok düşük sayısı seninkinden ikna olsa tekrarlatrircam şimdilik sigarayı bıraktı keçi boynuzu pekmezi yiyor. Bakalım birdahaki ay ben ilaç kullancam olmazsa eğer onunkini de tekrar yaptircam.Canim 26 subatta 16 gunde cift cizgiydi. Ates takibini ekledim anliyorsan baksana bir sana zahmet. Esimin 34 milyon ama morfoloji 1 geldi kimi doktorlar iyi dedi kimi kotu simdi e vitamini hapi iciyor ve keciboynuzu boynuzu.
Her hamile belirti yasamiyor canım hayırlısı olsun inşaallah kafana takmaman ise yaramıştır da gelmiştir bebis test yapmadan durabiliyorsan süper ne diyeyim ben duramam çünküAyy kizlae daha hastalanmadim beklemekteyiz daha bigun gecti ama pazar gunune kadar beklicem olmazsa test yapicam ama ben takip etmiyorum ocu testi fln yapmiyorum catladigi zamani bilmiyorum oluruna biraktim yani ama hamile olsam belirtiler olurdu muhakkak demi
aaa bak bunu bilmiyordum ben acaba çatlamadı mı? doktor problem yok demişti ama anlamadım bak şimdi kafam karıştı. eşimin de sanırım tam başarılı olamamış tahlili verirken canım miktar az ekledim bak onun sonucunu da. Sigara falan da kullanmıyor. benim ki tahlili tekrarlayalım diyor biraz kullandıktan sonra bakalım hakkımızda hayırlısıAslında daha yüksek seyretmesi gerekiyordu canım çatlama sonrası. Yani ortalamanın üstünde. Bak bu benim geçen ayki tablo Benim eşimin çok çok düşük sayısı seninkinden ikna olsa tekrarlatrircam şimdilik sigarayı bıraktı keçi boynuzu pekmezi yiyor. Bakalım birdahaki ay ben ilaç kullancam olmazsa eğer onunkini de tekrar yaptircam.Eki Görüntüle 1787815
Benimki de öyle diyor normalde o kadar düşük çıkmaz o gün öyle denk geldi diye ona sığınıyor da nerden bakarsak bakalım düşük sayı bizim baya 11 milyon ... Ürolog baktı demi sizinkine biz göstermedik o ay kimyasal olunca sonuçta döllenme oldu diyerek. Sigara var benimkine şimdi bıraktı günde 1 paketten 1taneye düşürdü. Canım pek anlamam sadece sayı için sordum ben. Ateşi de ateş ölçüm sayfası var oradan çok şey öğrenerek sorarak bakıyorum yeni yeni öğreniyorum canım. Yani bu benim geçen ayki ilkti işte. Ama doktor sorun yok dediyse yoktur aslındaaaa bak bunu bilmiyordum ben acaba çatlamadı mı? doktor problem yok demişti ama anlamadım bak şimdi kafam karıştı. eşimin de sanırım tam başarılı olamamış tahlili verirken canım miktar az ekledim bak onun sonucunu da. Sigara falan da kullanmıyor. benim ki tahlili tekrarlayalım diyor biraz kullandıktan sonra bakalım hakkımızda hayırlısı
Aslinda bende bekleyemezdim busefer esimle karar verdik bakmicaz ama iste dayanamiyorum erkense busefer cikmazsa daha cok uzulurum kararsizim ya bikacgun daha gecsin pazar gunu kanamalar gelmezse hemen yapicam insallah bebis vardir ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasinHer hamile belirti yasamiyor canım hayırlısı olsun inşaallah kafana takmaman ise yaramıştır da gelmiştir bebis test yapmadan durabiliyorsan süper ne diyeyim ben duramam çünkü
Amin canım hadi güzel haberlere inşaallah :) ay bu haftasonu çok heyecanlı geçecek belli şimdidenAslinda bende bekleyemezdim busefer esimle karar verdik bakmicaz ama iste dayanamiyorum erkense busefer cikmazsa daha cok uzulurum kararsizim ya bikacgun daha gecsin pazar gunu kanamalar gelmezse hemen yapicam insallah bebis vardir ya rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Evet canm ya hic sorma beklemek ne kotu biseymis ya umarim beklemeye degmistir calismalar hep devam etti araliksizAmin canım hadi güzel haberlere inşaallah :) ay bu haftasonu çok heyecanlı geçecek belli şimdidenbatlar sıralanmış kızlar sizin
Valla bir urolog normal dedi kadin dogum bir urolojiye gitsin dedi sorun var dedi. Oncesinde gittigi icin hemen gitti sorun yok demis urolog dedim sonra tamam dedi. Benim ki her halukarda ne gerekiyorsa yaparum tekrar veririm diyor hatta tekrar randevu aldi 2 hafta sonraya bakalim. Aman ne karisik isler ya. Ben atesi 6:15te olcuyom canim hep sen ne zaman olcuyorsun?Benimki de öyle diyor normalde o kadar düşük çıkmaz o gün öyle denk geldi diye ona sığınıyor da nerden bakarsak bakalım düşük sayı bizim baya 11 milyon ... Ürolog baktı demi sizinkine biz göstermedik o ay kimyasal olunca sonuçta döllenme oldu diyerek. Sigara var benimkine şimdi bıraktı günde 1 paketten 1taneye düşürdü. Canım pek anlamam sadece sayı için sordum ben. Ateşi de ateş ölçüm sayfası var oradan çok şey öğrenerek sorarak bakıyorum yeni yeni öğreniyorum canım. Yani bu benim geçen ayki ilkti işte. Ama doktor sorun yok dediyse yoktur aslında
6 45 bende normalde . Ama bu ara erkene aldım 5bucukta namaza kalkınca ölçüyorum.Valla bir urolog normal dedi kadin dogum bir urolojiye gitsin dedi sorun var dedi. Oncesinde gittigi icin hemen gitti sorun yok demis urolog dedim sonra tamam dedi. Benim ki her halukarda ne gerekiyorsa yaparum tekrar veririm diyor hatta tekrar randevu aldi 2 hafta sonraya bakalim. Aman ne karisik isler ya. Ben atesi 6:15te olcuyom canim hep sen ne zaman olcuyorsun?
Yumurtlamaya göre tabiiki canım 14 martta yap benceKızlar benim kimyasal kanamam 9 şubatta başladı yumurtlamam 28-29 şubatta oldu şimdi ben en en ennnnn erken ne Zaman test yapayım? Kanamaya göre mi bat hesaplasam daha mantıklı yoksa yumurtlamaya göre mi?
Kanda çıkar 10 günde o ayrı ben bat için dedim aslında 14 ü.En en ennnnn erken mi? ZalımsınSalliala zalıııım bende diyodum ki şööööyle 10 ununda bi hcg versem çıkar belkim
Hehe inşallah olumlu çıkar da bende test kağıdını böyle sallarım balkondanKanda çıkar 10 günde o ayrı ben bat için dedim aslında 14 ü.yap tabii aaa ben olsam bende yapardım
Canim o kisiden kisiye degisir mesela benim 13ocakta kimyasal kanamam basladi adet 1 dedim o gune. Doktor progestan verdi duzenlesin ve temizlesin iyice diye. Ertesi ay yani subatta 11nde oldum. Ama ilac vermesine ragmen 40 gune kadar adet olmazsan normal dedi. Hormonlar degisiyor sonucta. Senin yerinde olsam kanamanin ustune adet dongum kac gunse onu sayarim. Sonra test istersen yaparsinKızlar benim kimyasal kanamam 9 şubatta başladı yumurtlamam 28-29 şubatta oldu şimdi ben en en ennnnn erken ne Zaman test yapayım? Kanamaya göre mi bat hesaplasam daha mantıklı yoksa yumurtlamaya göre mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?