- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Bebeğim seni çok iyi anlıyorum bende yoruldum uzun bir süre uzaklaşmak iyi gelecek inşallah dönüşün bebek topigi olur ve Beraber yazisiriz kendine iyi bak sende allaha emanet ol bitANEmSalliala ShinSeGi The_new @folik @asya20 eejanaika melindam3535 @HCr34 ve diğer arkadşlar...
Arkadaşlar kah birlikte güldük kah birlikte üzüldük yeri geldi stresli günleri beraberce saydık
kk da 6 senelik bebek özlemim her güne her aya notlar düşülmüş şekilde mevcut
bakındıgım yazdıgım tüm topikler gebelik adına
sanırım artık bebek fikrinden uzaklaşmam gerek bunun için de bişeyler yapmam gerek elbet
buraya yazmamak ,okumamak sadece bunun için bi başlangıç olacak benim için...
birbirimizi hiç tanımıyoruz ama tanıyoruz dediğimiz insanlardan daha çok destek olduk birbirimize
bu samimi ortamdan uzaklaşmak hiç istemesemde artık bunu yapmak zorunda oldugumu hissediyorum
Rabbim hepimize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,
benim sizlere bi hakkım olduysa helal hoş olsun, sizlerde helal edin
umarım yeniden bi gün annelik topiklerinde bebeklerin bakım topiklerinde denk geliriz
bir veda konuşması gibi oldu ama beni anlayacagınızı düşünüyorum
6 seneyi geçmiş bir yorgunluktan bahsediyorum ,niceleri de var halime binlerce şükür ediyorum
olmazsada vardır bunda da bir hayır. Rabbim başka imtihanlar vermesin
hepinize çok ama çok teşekkürler...
melindam senide etiketledim uzunca bi süre olmayacagım buralarda merak edersin belki
inşallah Rabbim seninde gönlünden geçeni nasip eder
asyam canım seninle de çok zamanlar geride bıraktık inşallah yakındır artık dualarımdasın.
foliğim canım Rabbim oğluna sana ailece uzunca sağlıkla geçireceğiniz ömürler nasip etsin mutlulugunuz daim olsun
Allah a emanet olun
Kızlar bu kadar ağrılar filan olunca tüm cesaretimi toplayip bi test de ben yaptim ne hayalet çizgi var ne zombi çizgi. zaten bana idrarda hiç pozitif görmek nasip olmadidemekki ağrılar adet olcamondan. işte test yapma fobim bundan var üstümde test laneti var sanki 2 senedir hep ayni tek çizgi
cnm benim için umut bitti bugün ateşim de düştü. bugün yarin gelir pis kırmızılarCnmcm üzülme kirmizilari görene kadar umudumz dvm etcek.bende kendim için pek pozitif düşünmüyorm.ondan belirtide aramiyrm.Tek şey adetimn geçmesini bekliyrm en belirgin belirti derler ya o hesap.
Ovu.testini adet günü gectikten sonra yapiolarms galiba.adet öncesi doğru sonuç vermez die okudum.bat geçtikten sonra çift çizgi çıkarsa Hatta çok daha koyu diolar o zaman gosterioms genelde.tutmadgi da oluoms.senin gorduklrn bat tan önce mi ovu.testi yapmslr.
Bu sabah akintim dünkü gibi şeffaf değil sanki.sarı da değil.kahve de değil.renksiz ama kirli beyaz gibi görünüo.adet olcam herhalde die düşündüm ama sen daha önce demiştin ya bekledgi zaman renk koyulasabilio die Belki öyledir.
Beklemektn Başka çaremiz yok.Ben artık pazartesiyi bekliorm.inşallah gelmez hiç. Gelmez
Kızlar bu kadar ağrılar filan olunca tüm cesaretimi toplayip bi test de ben yaptim ne hayalet çizgi var ne zombi çizgi. zaten bana idrarda hiç pozitif görmek nasip olmadidemekki ağrılar adet olcamondan. işte test yapma fobim bundan var üstümde test laneti var sanki 2 senedir hep ayni tek çizgi
Duun bakalım kızlar gün doğmadan neler doğar. Bi geçsin inşaallah bat gelmezse kırmızılar ümit var.Cnmcm üzülme kirmizilari görene kadar umudumz dvm etcek.bende kendim için pek pozitif düşünmüyorm.ondan belirtide aramiyrm.Tek şey adetimn geçmesini bekliyrm en belirgin belirti derler ya o hesap.
Ovu.testini adet günü gectikten sonra yapiolarms galiba.adet öncesi doğru sonuç vermez die okudum.bat geçtikten sonra çift çizgi çıkarsa Hatta çok daha koyu diolar o zaman gosterioms genelde.tutmadgi da oluoms.senin gorduklrn bat tan önce mi ovu.testi yapmslr.
Bu sabah akintim dünkü gibi şeffaf değil sanki.sarı da değil.kahve de değil.renksiz ama kirli beyaz gibi görünüo.adet olcam herhalde die düşündüm ama sen daha önce demiştin ya bekledgi zaman renk koyulasabilio die Belki öyledir.
Beklemektn Başka çaremiz yok.Ben artık pazartesiyi bekliorm.inşallah gelmez hiç. Gelmez
cnm benim için umut bitti bugün ateşim de düştü. bugün yarin gelir pis kırmızılararkadaslar ovu testini adete 1-2 gün kala yapti hatta biri adet günü yapti koyi çıktı gitti kan verdi pozitif. benim yaptığım gebelik testi negatif ben direk onu yaptim aşırı derecede ağrılarım olunca. demekki artik benim adetten önce ağrılar başlıcak eskiden adet olduğum an başlardı. ama senin için umut devam ediyor Rabbim senin yüzünu güldürsün.
ya ateş de düştü amaAmin cnm inşallah birlikte güleriz Ya.
Benm kimyasal oldugu ay idrarda cikmamsti adet oldum zannetmstm sonrada.7. Gün sonra ogrenmstm.Belki daha yeni yerlesiodr.Hemen aklına kötüyü getirme.bende yapayım ovu.Zaten umutlu değilim ya kafam rahatlasın en azindn
ya ateş de düştü ama
O zaman gelecek sanırım sevimsizlerya ateş de düştü ama
Gün içinde pek anlaşılmaz canım bi de bi günlük ateşle pek mümkün değil yorumlamak. Ama ben de deniyorum sabahki ile 0.5 fark oluyor gün içinde genelde.Ateşten fazla anlamiyrm ama dur bende bi olceym
O zaman gelecek sanırım sevimsizler
Gün içinde pek anlaşılmaz canım bi de bi günlük ateşle pek mümkün değil yorumlamak. Ama ben de deniyorum sabahki ile 0.5 fark oluyor gün içinde genelde.
Tabiiki gün içi oluyor o :) sabah 8 e kadar en doğru ölçüm bi de yataktan kalkmadanGün içi mi oldu kiss saat daha 10 ben daha uyanmadm
Tabiiki gün içi oluyor o :) sabah 8 e kadar en doğru ölçüm bi de yataktan kalkmadanhem net birşey anlaşılmaz bi gün ile regl ateşini yumurtlama ateşini bilmiyoruz.
sabah erken ölçmek gerekiyor cnm en geç 8 de. 8den sonra zaten yükseliyor o yuzden seninki simdi belli olmazGün içi mi oldu kiss saat daha 10 ben daha uyanmadm
bi daha ki ay sende ölç ateşi çok güzel oluyo36.8 çıktı işte.kurtarmio galiba
bi daha ki ay sende ölç ateşi çok güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?