- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
kızlarrrrrrrrrrrr
bugün dr randevum vardı biliyorsunuz
b hcg kanda 14 e düşmüş. *9 aralıkta 90 dı değerim
dr um muayenede etti rahim duvarın hala biraz kalın dedi
kanamam bittiği için ilaç vermedi
ben regl mi oldum ara kana mı oldu diye sordum
regl olarak kabul ediyorum ve bidahaki regl ile bekliyorum dedi
korunmamı söyledi ama korunmasam ne olur diyemedim utandım
napsam bilemedim. sıfırlanması mı gerekiyor illaki
sıfırlanmadan gebe kalsam mesela ne olur ki
bende coştum heee :)
6 yılda 1 kere gebe kaldım şimdi hemen gebe kalıcakmışım gibi nelerin hesabını yapıorum ayol
Kızlar ben bugun doktora gittim. Yumurtam çatlamış hem de cok erken, bugun 9.günüm klomen cok çabuk etki etmiş. dünkü mide bulantim östrojenin yukselmesinden kaynaklaniyomus. Bugun de feci bel ağrım oldu meğer yumurta catliyomus
evet canim yumurtlama ben de bel ve bacak ağrısı yaptı bu ay. Bazen oluyo bende böyleCnmcm çoook sevndm inşallah güzel haberlrmz dvm eder
Benmde belim fena agrio bikac gündür acaba yumurtluo mym.adet gibi de hissetmiorm.Bende ondan ovulasyon testi alaym diodm.
Bel agrisida yumurtlama belirtisi olablr ki die merak etmiştim seni görünce çok sevndm
evet canim yumurtlama ben de bel ve bacak ağrısı yaptı bu ay. Bazen oluyo bende böyle
Yarın gelir ben n11 den almıştım laboquick sonra da ovula aldım.Hemen gelir derken bugün sipariş versem yarın gelmez mi bi de tavsiye edeblcgn marka ya da site var mi
Yarın gelir ben n11 den almıştım laboquick sonra da ovula aldım.
Ohh ohhBakiim bakiimm..Bu arada adet oluyrm zannedersem kızlar
Cnmcm hadi gözün aydın 1 hafta da sifirlanir bence.beklesen iyi çünkü benmde doktorum 1 ay korun dedi üzerinden adet geçsin yani.sonra gittigmde kimyasal da korunmaya gerek yok diolar dedim.kanda sifirlandigini görmemiz gerek dedi sağlıklı gebelik için.sifirlandgni gördük o gün şükür.yine adet geçsin die bekliim dedim ama sifirlamdgnn üzerinden 1 hafta geçti hâlâ adet olmadm ondan korunmayı birakiorm artık
Allah ım sağlıkla nasip etsin tabiki riske atmayım ozmn ben
hemen ardından sağlıklı gebe kalanlarda var ama ben onlar gibi şanslıda olmayabilirim o yüzden riske atmaya gerek yok
ocagın ilk haftası regl gelir diye tahmin ediyorum. sıfırlandıktan sonra da gelirse bilmem orasını bekleyip göreceğiz artık
hakkımızda hayırlısı olsun canım
Ferah tut içini iyi düşün iyi olsun duamız seninle :)Kızlar bugün sağ kasikta batmalarim oldu ara ara yine kimyasal olmaktan korkuyorumm
canım yumurtlama dönemimde hep kasıgımda sancım olur tek taraflı ve o yüzden henüz yumurtladıgımı sanmıyorumCnmcm benm kanda degerm sifirlandgi dönem yumurtlama donemimdi zannediorm sifirlandktn sonra da 2 hafta geçti.istersen takip et belki yakalayablrsn cnm neden bu ay olmasın
İnşallah arkadaşim günler geçip zamn yaklaştıkça şeytan nefis dürtüyor galiba ama hep tevekkül ettim Rabbim e bundan sonrada edecem inşallahFerah tut içini iyi düşün iyi olsun duamız seninle :)
Şimdi o korku oluştu bi de anlıyorum seni.. Bende çatlattim ya yumurtayı eşimle bi stress oldukİnşallah arkadaşim günler geçip zamn yaklaştıkça şeytan nefis dürtüyor galiba ama hep tevekkül ettim Rabbim e bundan sonrada edecem inşallah
Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır cnm olsun bebişde tencere tava ne güne duruyorŞimdi o korku oluştu bi de anlıyorum seni.. Bende çatlattim ya yumurtayı eşimle bi stress oldukkalan 14 gün nasıl gececekse artık uyuz gibi kombi bozuldu yenisi geldi bugün diye seviniyordum meğer sadece monte etmiş bu adam servis gelecekmis de sonra kullanılacakmis. Tencerede su isittim resmen
Nasip bakalım bu yola baş koyduk çekeceğiz her türlü sıkıntıyıHer zorluğun ardında bir kolaylık vardır cnm olsun bebişde tencere tava ne güne duruyor
Şimdi o korku oluştu bi de anlıyorum seni.. Bende çatlattim ya yumurtayı eşimle bi stress oldukkalan 14 gün nasıl gececekse artık uyuz gibi kombi bozuldu yenisi geldi bugün diye seviniyordum meğer sadece monte etmiş bu adam servis gelecekmis de sonra kullanılacakmis. Tencerede su isittim resmen
Gülmeyin komşunuža gelir başınıza
Gülmeyin komşunuža gelir başınızaşaka şaka gelmesin başınıza aman diyim benim gibi uğraşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?