Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kizlar kimyasal gebelikte korunmaya gerek yok biliuorim.ama doktorlariniza.guveniyosaniz.dinleyin

Cnmcm hadi gözün aydın 1 hafta da sifirlanir bence.beklesen iyi çünkü benmde doktorum 1 ay korun dedi üzerinden adet geçsin yani.sonra gittigmde kimyasal da korunmaya gerek yok diolar dedim.kanda sifirlandigini görmemiz gerek dedi sağlıklı gebelik için.sifirlandgni gördük o gün şükür.yine adet geçsin die bekliim dedim ama sifirlamdgnn üzerinden 1 hafta geçti hâlâ adet olmadm ondan korunmayı birakiorm artık

Cnmcm çoook sevndm inşallah güzel haberlrmz dvm eder
Benmde belim fena agrio bikac gündür acaba yumurtluo mym.adet gibi de hissetmiorm.Bende ondan ovulasyon testi alaym diodm.
Bel agrisida yumurtlama belirtisi olablr ki die merak etmiştim seni görünce çok sevndm

evet canim yumurtlama ben de bel ve bacak ağrısı yaptı bu ay. Bazen oluyo bende böyle

Allah ım sağlıkla nasip etsin tabiki riske atmayım ozmn ben
hemen ardından sağlıklı gebe kalanlarda var ama ben onlar gibi şanslıda olmayabilirim o yüzden riske atmaya gerek yok
ocagın ilk haftası regl gelir diye tahmin ediyorum. sıfırlandıktan sonra da gelirse bilmem orasını bekleyip göreceğiz artık
hakkımızda hayırlısı olsun canım

Cnmcm benm kanda degerm sifirlandgi dönem yumurtlama donemimdi zannediorm sifirlandktn sonra da 2 hafta geçti.istersen takip et belki yakalayablrsn cnm neden bu ay olmasın

Kızlar bugün sağ kasikta batmalarim oldu ara ara yine kimyasal olmaktan korkuyorumm

Cnmcm benm kanda degerm sifirlandgi dönem yumurtlama donemimdi zannediorm sifirlandktn sonra da 2 hafta geçti.istersen takip et belki yakalayablrsn cnm neden bu ay olmasın
canım yumurtlama dönemimde hep kasıgımda sancım olur tek taraflı ve o yüzden henüz yumurtladıgımı sanmıyorum
dr usg ile baktı yumurtam olsa söylerdi herhalde diye düşünüyorum
ahhh ben niye sormadıysam yumim varmı diye
Allah ım hayırlısını nasip etsin bakalım zaman ne gösterecek

İnşallah arkadaşim günler geçip zamn yaklaştıkça şeytan nefis dürtüyor galiba ama hep tevekkül ettim Rabbim e bundan sonrada edecem inşallah
Şimdi o korku oluştu bi de anlıyorum seni.. Bende çatlattim ya yumurtayı eşimle bi stress olduk kalan 14 gün nasıl gececekse artık uyuz gibi kombi bozuldu yenisi geldi bugün diye seviniyordum meğer sadece monte etmiş bu adam servis gelecekmis de sonra kullanılacakmis. Tencerede su isittim resmen

Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır cnm olsun bebişde tencere tava ne güne duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…