Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Benim esimde diyo aynı şeyler olabilir hemen heveslenme iki güç geçsin bi diyo
Elhamdülillah cnm çok şükür.darısı başınıza artık Rabbim gonlunzdekini hakkında hayırlı olanı nasip etsin İnşallah
İnsallh ama benim suanlik pek umudum yok 10 küsür çıktı kimyasal olabilir yine bu gün gidicem eğer kötü haberse yine uzulucem

Benim esimde diyo aynı şeyler olabilir hemen heveslenme iki güç geçsin bi diyo

İnsallh ama benim suanlik pek umudum yok 10 küsür çıktı kimyasal olabilir yine bu gün gidicem eğer kötü haberse yine uzulucem

Cnm üzülme şimdiden de kendini uzme.kaçta gitceksin.
Yani neden umutsuzsn ki anlamadım.bat â daha 1 hafta falan var Die okudum.benm bat gectiktn sonra bile 85 di iki günde iki katı yukseldgni düşünerek hesaplarsan normal yani.herkesin çok yuksekle baslamio biliosn.bende adetim 2 gün geçti için 300 500 görürüm Die gitmiştim.85 görünce şok olmuştum.Bi de benm kimyasaldaki değerin aynısıydı düşün.ama elhamdülillah bugünlere geldik.kötü düşünme İnşallah.Güzel düşünelim güzel olsun herşey

Gittim sonuç bekliyorum benden az da olsa leke geldi ama kahve rengi kırmızılı değil karnmda hafif agriyo çok korkuyorum

Canım sen ne yaptın karnın agriyo mu
Ağrıyor arada ama dün ve bugün azaldı ağrılar. Çok yavaş oturup kalkmaya çalışıyorum uzanıyorum kaldirmiyoum hiçbirşey. Bugün regl günüm hep bi korku ile wc ye gidiyorum... hemen yiyemiyorum ya ağzımda garip bi tat hazırladım birşeyler bekliyorum öyle sanırım bi süt içip kalkacağım gibi

Gittim sonuç bekliyorum benden az da olsa leke geldi ama kahve rengi kırmızılı değil karnmda hafif agriyo çok korkuyorum
Senim daha yerleşme lekelesi olabilir canım o 3 gün filan gelebilirmiş. Bugün sonucun 15 çıkarsa ferah tut içini

Ayy ne güzel heyecanlar bunlar

Sağol canım ne güzel konuştun allah razı olsun.
Haklısın aslında yüzde 50 etraf için yüzde 50 yalnızlığım için istiyorum bebeği.
İnsan hayırlısı deyip geçtiğinde "aaa bak olmuyor yaziiikk " gibisinden konuşuyorlar. Yada ben bi bebeği kucagima aldığımda öyle tuhaf tuhaf bakıyorlar hani içi acıyor gibisinden. İnsanlar ne tuhaf ya takmadan da edemiyor insan. Hadi geçmişim de ben bi insanı çocuk için yaralasaysim allah cezamı verdi diyecektim. Ama yok kimseye sormazdim bile. Şimdi ne bu diye düşünüyor insan.
İşte dediğin gbi Rabbim en doğru zamanı biliyor inşallah bebeğim beni çok bekletmez.
Hep söylüyorum Rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin çok zor.

12.6 çıktı dün saat 7 verdi şimdide 11 de normal mi ya

Cnm çok iyi yükselmiş değerin.dediğin gibi 24 Saat geçmemiş.ondan normal bencede.şimdi Sadece sabır lazım cnmcm.p.tesiyi bekleyelm.İnşallah pazartesiye iki katı olur ağrıları da hiiiic takma kafana

Cnm çok iyi yükselmiş değerin.dediğin gibi 24 Saat geçmemiş.ondan normal bencede.şimdi Sadece sabır lazım cnmcm.p.tesiyi bekleyelm.İnşallah pazartesiye iki katı olur ağrıları da hiiiic takma kafana
Pazarteside gidicem perşembe randevum var doğru söylüyorsun hiç sabrım yok

Pazarteside gidicem perşembe randevum var doğru söylüyorsun hiç sabrım yok

En zor sabredilen donemdesin cnm.haklısın ama güzel düşün iyi mi.2 günde 1.5 kat artış bile normal kabul edilio.atiorm bugün 100 çıktı 2 gün sonra 170 180 de normal.demek istedgm sen hem güzel düşün İnşallah bu sefer herşey yolunda gitcek

Çok sağol canım sen hami
Esin insallh kabul olur dualar iyi kalplisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…