Aaaa kız mı olcak ay ne tatlı yaaaa
İnsallh ama benim suanlik pek umudum yok 10 küsür çıktı kimyasal olabilir yine bu gün gidicem eğer kötü haberse yine uzulucemElhamdülillah cnm çok şükür.darısı başınıza artıkRabbim gonlunzdekini hakkında hayırlı olanı nasip etsin İnşallah
Benim esimde diyo aynı şeyler olabilir hemen heveslenme iki güç geçsin bi diyo
İnsallh ama benim suanlik pek umudum yok 10 küsür çıktı kimyasal olabilir yine bu gün gidicem eğer kötü haberse yine uzulucem
Gittim sonuç bekliyorum benden az da olsa leke geldi ama kahve rengi kırmızılı değil karnmda hafif agriyo çok korkuyorumCnm üzülme şimdiden de kendini uzme.kaçta gitceksin.
Yani neden umutsuzsn ki anlamadım.bat â daha 1 hafta falan var Die okudum.benm bat gectiktn sonra bile 85 di iki günde iki katı yukseldgni düşünerek hesaplarsan normal yani.herkesin çok yuksekle baslamio biliosn.bende adetim 2 gün geçti için 300 500 görürüm Die gitmiştim.85 görünce şok olmuştum.Bi de benm kimyasaldaki değerin aynısıydı düşün.ama elhamdülillah bugünlere geldik.kötü düşünme İnşallah.Güzel düşünelim güzel olsun herşey
Canım sen ne yaptın karnın agriyo muİlk ve son 3 ay tehlikeli imiş tutmak. Sende kendine göre ayarlarsın önce sağlık
Ağrıyor arada ama dün ve bugün azaldı ağrılar. Çok yavaş oturup kalkmaya çalışıyorum uzanıyorum kaldirmiyoum hiçbirşey. Bugün regl günüm hep bi korku ile wc ye gidiyorum... hemen yiyemiyorum ya ağzımda garip bi tat hazırladım birşeyler bekliyorum öyle sanırım bi süt içip kalkacağım gibiCanım sen ne yaptın karnın agriyo mu
Senim daha yerleşme lekelesi olabilir canım o 3 gün filan gelebilirmiş. Bugün sonucun 15 çıkarsa ferah tut içiniGittim sonuç bekliyorum benden az da olsa leke geldi ama kahve rengi kırmızılı değil karnmda hafif agriyo çok korkuyorum
12.6 çıktı dün saat 7 verdi şimdide 11 de normal mi yaSenim daha yerleşme lekelesi olabilir canım o 3 gün filan gelebilirmiş. Bugün sonucun 15 çıkarsa ferah tut içini
Ayy ne güzel heyecanlar bunlarAğrıyor arada ama dün ve bugün azaldı ağrılar. Çok yavaş oturup kalkmaya çalışıyorum uzanıyorum kaldirmiyoum hiçbirşey. Bugün regl günüm hep bi korku ile wc ye gidiyorum... hemen yiyemiyorum ya ağzımda garip bi tat hazırladım birşeyler bekliyorum öyle sanırım bi süt içip kalkacağım gibi
Sağol canım ne güzel konuştun allah razı olsun.Ben 7 yıllık evliyim cnm.Nasıl sorulara konusmalara muhattap oldum anlatamam.herşeyin hayirlsi de kimseyi takma.pko su olan bi arkadsm evlendktn 7 8 Ay sonra çocuk istedi.pko yu tedavi ettiler sonra doktor artık gelme benlik bişeyin kalmadı dedi.2 yıl uğraştılar artık psikoloğa falan gitmeye başladılar düşün.kitaplar falan okudular.enson İstanbul'da tayvanli bi kadın bioenerjiyle tedavi edioms vs.Ona gitceklrdi ki hamile oldgnu öğrendi.Şimdi bebeği oldu maşallah 7 aylık iyi ki hemen olmams dio bilio msn.İnsan evlendikten sonra biraz çevrenin de baskısıyla da çok istiyo çok üstüne düşüo.ama Rabbim.en Doğru zamanı bilio.İnşallah en güzel zamanda gelcek cnm meleğin.kalbini ferah tut İnşallah
12.6 çıktı dün saat 7 verdi şimdide 11 de normal mi ya
Normal normal12.6 çıktı dün saat 7 verdi şimdide 11 de normal mi ya
Pazarteside gidicem perşembe randevum var doğru söylüyorsun hiç sabrım yokCnm çok iyi yükselmiş değerin.dediğin gibi 24 Saat geçmemiş.ondan normal bencede.şimdi Sadece sabır lazım cnmcm.p.tesiyi bekleyelm.İnşallah pazartesiye iki katı olurağrıları da hiiiic takma kafana
Pazarteside gidicem perşembe randevum var doğru söylüyorsun hiç sabrım yok
Esin insallh kabul olur dualar iyi kalplisinEn zor sabredilen donemdesin cnm.haklısın ama güzel düşün iyi mi.2 günde 1.5 kat artış bile normal kabul edilio.atiorm bugün 100 çıktı 2 gün sonra 170 180 de normal.demek istedgm sen hem güzel düşün İnşallah bu sefer herşey yolunda gitcek
1,5 - 2 kat civarıŞimdi 12.6 ya pazartesi en az ne kadar olmali
Goguslerim cok sis ve agriyolar baya adet donemimkinden daha fazla. Bugun sadece sol kasigimda buyuk bi batma oldu ama bir dakika bile surmedi gectiBen göğüslerim çok sisti senin nasıl canım yada kaşıkların agriyomu
Kizlar ya ama brnm oyle lekelenme fln olmadi 10gun oldu adet olmadim hic bisey yok yani ozman yerlesmede yokCanım daha yeni yerleşti büyük ihtimal regl e de çok var. O yükselecek hiç sıkıntı etme kendinedikkat et çok.Önemli olan değerin artması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?