- 2 Ocak 2016
- 113
- 54
- 13
- 32
Yok kız 4 gün önce kanda negatifti şimdi idrarda mı çıkacak sankiÇok komik ya şimdi hamile misin sen
Yaptımkopurdu ve sönmedi bi 5 dkdır duruyor öyle. Az olan karbonat ( evde İngiliz karbonatı vardı onu koydum ) çok olan çamaşır suyu Eki Görüntüle 1734356
Yok kız eski acelerden değil koyu kıvamlı olanlardan başka bi markaninkink aldım domestos almıyorum İsrail malı diye.maşallah maşallah eski acelerden olcak yalnız domestos koymadın dimi
Tamamdır bence çatladı zaten seninkızlar bende ovu.testi yaptım silik çıktıama öncesnde su içmiştim küçük bi bardak amaaan dedim cikarsa çıkar.sonrada sinir oldum bi daha yapmiicm dedmm.olursa olur.resmen yemeden içmeden kesildim test yapcm die su içemiyrm yaa
Yok kız eski acelerden değil koyu kıvamlı olanlardan başka bi markaninkink aldım domestos almıyorum İsrail malı diye.Sorma bi köpürttüm bi köpürttüm ne kadar hamileyim sen karar ver artık
Amiiiiinn şöyle bir net çizgim olmadı.. Kimyasal da da çok silikti zaten.İnşallah bizde o kırmızı ikinci çizgileri görürüz yaaa
Hee her işin bir püf noktası ve diyorsun. Aman değilim zaten hamile filanahh cnm benmmm koyu kıvamlı olanları kastettim işte onlarda ekstra deterjan olduğu için zaten köpürürace yle eski tip çamaşır suyuyla yapman lazımdı
Adete 10 gün varken mi gebelik idrar testin mi silik çıktı ? Erken yumurtlamışsındır canım yoksa çıkmaz o kadar erkenBenim de çok silik ti bide benim adetime daha 10 gün vardı cikmisti
Amiiin canım inşaallahayyy kızlar benmm kimyasaldaki ikinci çizgi o kadar net çıkmıştıki daha sıvı ilk ilerlerken takıldı orda sonra bir belirgin bir belirgindi kiii Allah m tekrar yaşatsın inşallah
Bilmiyorum ki öyle çıkmıştı sonradan da adetimi iki üç gün geçti kanamam olduAdete 10 gün varken mi gebelik idrar testin mi silik çıktı ? Erken yumurtlamışsındır canım yoksa çıkmaz o kadar erken
ben onu yapmıştım çok güzel köpürmüştü inmemişti köpük ama o dönem hamile değilmişim :)ShinSeGi aklıma ne geldi bak su evde yapılan çamaşır suyu testini mi denesem senle bakalım ne çıkacak.
ama hiç su içmeyin demiyorlar ki az sıvı tüketin yapmadan önce diyorlar rahat ol senkızlar bende ovu.testi yaptım silik çıktıama öncesnde su içmiştim küçük bi bardak amaaan dedim cikarsa çıkar.sonrada sinir oldum bi daha yapmiicm dedmm.olursa olur.resmen yemeden içmeden kesildim test yapcm die su içemiyrm yaa
ben onu yapmıştım çok güzel köpürmüştü inmemişti köpük ama o dönem hamile değilmişim :)
ben onu bile göremedim :) idrar testi yapmaya fırsat bulamadan düşük olduAmiiiiinn şöyle bir net çizgim olmadı.. Kimyasal da da çok silikti zaten.
ama hiç su içmeyin demiyorlar ki az sıvı tüketin yapmadan önce diyorlar rahat ol sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?