Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

maşallah maşallah eski acelerden olcak yalnız domestos koymadın dimi
Yok kız eski acelerden değil koyu kıvamlı olanlardan başka bi markaninkink aldım domestos almıyorum İsrail malı diye. Sorma bi köpürttüm bi köpürttüm ne kadar hamileyim sen karar ver artık

kızlar bende ovu.testi yaptım silik çıktıama öncesnde su içmiştim küçük bi bardak amaaan dedim cikarsa çıkar.sonrada sinir oldum bi daha yapmiicm dedmm.olursa olur.resmen yemeden içmeden kesildim test yapcm die su içemiyrm yaa

Tamamdır bence çatladı zaten senin boşver yapma artık çalışmalar devam son 1 haftaya kadar

Yok kız eski acelerden değil koyu kıvamlı olanlardan başka bi markaninkink aldım domestos almıyorum İsrail malı diye. Sorma bi köpürttüm bi köpürttüm ne kadar hamileyim sen karar ver artık

ahh cnm benmmm koyu kıvamlı olanları kastettim işte onlarda ekstra deterjan olduğu için zaten köpürürace yle eski tip çamaşır suyuyla yapman lazımdı

ahh cnm benmmm koyu kıvamlı olanları kastettim işte onlarda ekstra deterjan olduğu için zaten köpürürace yle eski tip çamaşır suyuyla yapman lazımdı
Hee her işin bir püf noktası ve diyorsun. Aman değilim zaten hamile filan regl gelsin yeter bana

ayyy kızlar benmm kimyasaldaki ikinci çizgi o kadar net çıkmıştıki daha sıvı ilk ilerlerken takıldı orda sonra bir belirgin bir belirgindi kiii Allah m tekrar yaşatsın inşallah

ama hiç su içmeyin demiyorlar ki az sıvı tüketin yapmadan önce diyorlar rahat ol sen

ama hiç su içmeyin demiyorlar ki az sıvı tüketin yapmadan önce diyorlar rahat ol sen

ay sorma cnmcmm hafif akıntı başladı ıslaklık şeklinde yumurtlamadan bikaçgün önce başlar dio okuduğm yerde ondan bikaç saattir bekliyrm şimdi yine yapcam

Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…