Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Normal o zaman cnmcm kimyasaln arkasndn sarkabilioms ya.
Bi de ne var kızlar bilio msnz.benm normal adet döngümden de geç oldu ya adetim bence ondan yumurtlama günüm de değişmiş olabilir Salliala denizce84

Yumurtlama gününü takip etmiş miydin canım ? Benimde sarkıyor şuan takip ettiğim halde 17. Gün geçti yok gelen giden..
Takip ettim canim.. normalde adetin 14 yada 15. Gunu cift cizgiyi gorurdum.. kimyasaldan sonra 22. Gun gordum cift cizgiyi.. hatta yumurtlama olmayacak diye korkmustum

Evet olabilir canım yumurtladım gecikince kayıyor doğal olarak regl de. Beklemeye devam bende. Kist mist olmasın da aman. Kimyasal sonrası bi temizlenmişti benim foliküller ne guzel.

Yok daha gecmedi.. 3- 4 gun var.. senin yumurtlamadan sonra mi 17 gun gecti? Hamile olma ihtimalin var mi?
O zaman evet senin daha geçmemiş günün. Evet canım ben 15 inde gordum çift çizgiyi. 16sını değerlendirdik. O zamandan beri bekliyorum. 30unda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. İhtimal yok yani

O zaman evet senin daha geçmemiş günün. Evet canım ben 15 inde gordum çift çizgiyi. 16sını değerlendirdik. O zamandan beri bekliyorum. 30unda kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. İhtimal yok yani
Yalniz ben 3 gun cift koyu cizgi gordum (normalde sadece bir gun gorurdum sonra siliklesirdi) sen diger gunler yaptin mi test yoksa sadece 15inde mi gordun cift cizgiyi

Kızlar benim kimyasal kanamam tam gününde olmasına rağmen ve adetlerim de düzenli olmasına rağmen kimyasaldan sonraki ay 2 gün gecikti. Yani ben hayatımda hiç gecikme yaşamadım ona rağmen gecikti. Olabiliyomuş yani. Bi an önce doktora gidin ertelemeyin derim ben. Hamiş olursanız da zaten doktor görecek. Ondan sonra da hep gitceksiniz. O yüzden hiç ertelemeyin. Hem doktorlar bebiş tutunsun diye de uğraşıyorlarmış erken giderseniz. Ama geç kalırsanız bebişin durumunu göremiyo ve Allah korusun sağlıksız olursa ya da düşük olursa müdahele edemiyorlar.

Yalniz ben 3 gun cift koyu cizgi gordum (normalde sadece bir gun gorurdum sonra siliklesirdi) sen diger gunler yaptin mi test yoksa sadece 15inde mi gordun cift cizgiyi
Sn 3. Gunden sonra say o zaman regl i ne olur ne olmaz. Belki gec catlamistir. Yaptım diğer günler silikleşti. 28 ve 29 da tekrar koyulaşmaya başladı acaba gebelik mi dedim ama o da boş çıktı.

Aynen bende öyle düşünüyorum canım yarın giderim büyük ihtimal.

benim 2. yumurtanın çatışmasının üstünden 15 gün geçti 16. gündeyim. sadece kasıklarımda bir gerginlik var bi de yorulunca arada bi sancı girip geçiyorm 1 haftadır beyaz akintim var. bakalım nolcak merakla bekliyorum. hala bi süpriz olup beta hgc sonradan pozitif olur mu ki diyorum ama tam mucize olur :) umarım prolaktinim yükselmemiştir. geçen sene de 2 hafta adetim geçikmişti meğer stresten prolaktinim yükselmiş ondan adet olmamışım

Sn 3. Gunden sonra say o zaman regl i ne olur ne olmaz. Belki gec catlamistir. Yaptım diğer günler silikleşti. 28 ve 29 da tekrar koyulaşmaya başladı acaba gebelik mi dedim ama o da boş çıktı.
Canim belli olmaz gec dollenme de olabilir.. kanda negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenen cok kisi var.. dikkat et sen kendine.. cok yorma agir kaldirma yat dinlen.. ne olur ne olmaz

cnm benim de adete yakın koyulasmıştı benzer durumlar yaşıyoruz ya demekki kimyasal gebelikten kaynaklanıyor

Canim belli olmaz gec dollenme de olabilir.. kanda negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenen cok kisi var.. dikkat et sen kendine.. cok yorma agir kaldirma yat dinlen.. ne olur ne olmaz
Hiçbir belirti yok. Sanmıyorum ama dediğin gibi dikkat ediyorum tabii ne olur ne olmaz.

Bende de prolaktin dengesizliği var. Eylülde 80 çıktu sonra kendiliğinden 15 e düştü. Ama göğüslerim rahat sızı filan yok. Acayip sizliyor yükselince hissediliyor yani. O değildir diye dusunuyorum şuan lh artışından yba şüphem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…