eveeeetttsende mi şu koyu kıvamlı çamaşır sularyla yaptın yoksa
eveeeetttama aynısını bekar bi arkadaşa yaptırdım hamile kalma olasılığı yok diye onun önce kopurdu biraz sonra indi köpük
Senin öncekiler koyuydu bence şimdi silikleşmeye başladı çatlamış olması lazım canım
Senin öncekiler koyuydu bence şimdi silikleşmeye başladı çatlamış olması lazım canım
Kızlar çatlamasa bile spermler bir hafta yaşıyoMuş o zamana kadar da çatlar herhalde
çatlamama ihtimali de var mı o da gelio aklıma her ay çatlamak zorunda mı acaba çatlamaması normal mi acaba
Resimlerini atmadiysan birlestirip alt alta koyarsan eğer koyulaşıp siliklestiğini görebilirsinbende anlamadm cnmcmm yaa öyle mi diosn benm bi de adetm 10 gün sürüo leke leke başlyp leke leke bittiğinden ama döngüm de kısa.adetn uzunluğu kısalğı önemli değil döngü önemli denilio ama bilemiyrm ki..bikaç gündür hiç akıntım yoktu kupkuruydu şimdi su gibi şeffaf ama belirsiz akıntı gelio acaba bikaç gün sonra mı çatlar diorm kafam baya karıştı.zaten benm varya Allah nasip ederde hamile kalırsam adet günümden önce öğrenemem çünkü döngüm kısa kesin geçmesini görmem lazım
Rahat ol canım sorun olmadığı surece çatlar yumurtan güzel demişti doktorun çatladı o siliklestiğinde çatlamış oluyor. Aynen 13 gün kaldı gelsin bebiş
zaten çamaşır suyu olayı mantıklı gelmedi bana ama eğlencelibilemiyrmki cnm ben öyle okumuştm onlarn içinde ekstra deterjanlar varmış köpürtücü.düşünürsek eğer bi yere döküp ovalaynca köpürüo gercektnde norma ace tarzı çamaşır suyu köpürmüo ama
bu arada test yaptm acayip silik baksana..ya yumurtladm ya da okudgm yeni bilgiye göre bikaç gün sonrayarın yapmııcm artık yaa
zaten çamaşır suyu olayı mantıklı gelmedi bana ama eğlencelisenin öncekiler daha koyuydu bence de çatlamış olabilir. hepsini yan yana sırayla koyup bi resim cekip atsana
Bugün siliklesmis duruyor evet. Bekleyince belirginlik gidiyir. Tek attigin resimler daha netti.
Bugün siliklesmis duruyor evet. Bekleyince belirginlik gidiyir. Tek attigin resimler daha netti.
2 ocakta en koyu gibiymis sanki sen yine de ovulasyon testini boşver adet olana kadar çalış
Hadi inşaallah canım . Gelecek gibi durmuyor benim hiç ama bakalım yarın ola hayrolaOna rağmen dün en koyusu gibi.degerlendireblmiszdr inşallah .
Hadi sizin de gelsin kırmızılar artık ya da kırmızı ikinci çizgile
Yok canım hepimiz kullanıyoruz öyle bir etkisi yok onun aksine yumurtaların gelişmesine yardım ediyor.Kızlar bişey sorcam folik asit adet gününu falan geçiktırı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?