Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

eveeeettt ama aynısını bekar bi arkadaşa yaptırdım hamile kalma olasılığı yok diye onun önce kopurdu biraz sonra indi köpük

bilemiyrmki cnm ben öyle okumuştm onlarn içinde ekstra deterjanlar varmış köpürtücü.düşünürsek eğer bi yere döküp ovalaynca köpürüo gercektnde norma ace tarzı çamaşır suyu köpürmüo ama

bu arada test yaptm acayip silik baksana..ya yumurtladm ya da okudgm yeni bilgiye göre bikaç gün sonra yarın yapmııcm artık yaa

Senin öncekiler koyuydu bence şimdi silikleşmeye başladı çatlamış olması lazım canım

bende anlamadm cnmcmm yaa öyle mi diosn benm bi de adetm 10 gün sürüo leke leke başlyp leke leke bittiğinden ama döngüm de kısa.adetn uzunluğu kısalğı önemli değil döngü önemli denilio ama bilemiyrm ki..bikaç gündür hiç akıntım yoktu kupkuruydu şimdi su gibi şeffaf ama belirsiz akıntı gelio acaba bikaç gün sonra mı çatlar diorm kafam baya karıştı.zaten benm varya Allah nasip ederde hamile kalırsam adet günümden önce öğrenemem çünkü döngüm kısa kesin geçmesini görmem lazım

Rahat ol canım sorun olmadığı surece çatlar yumurtan güzel demişti doktorun çatladı o siliklestiğinde çatlamış oluyor. Aynen 13 gün kaldı gelsin bebiş
çatlamama ihtimali de var mı o da gelio aklıma her ay çatlamak zorunda mı acaba çatlamaması normal mi acaba

Resimlerini atmadiysan birlestirip alt alta koyarsan eğer koyulaşıp siliklestiğini görebilirsin

Rahat ol canım sorun olmadığı surece çatlar yumurtan güzel demişti doktorun çatladı o siliklestiğinde çatlamış oluyor. Aynen 13 gün kaldı gelsin bebiş

ayyy kuzumm benmm inşallah okurken msjnı nasıl mutlu oldm anlatamam sanki hamilesin az kaldı sabret dedinbariz silikleşti cnm test sabah yaptğmda bunun gibiydi ama ben emin olmadm
inşallah güzel sonuçlar alırız cnmcm
yinede günaşırıya dvm inşallah kısslarr

zaten çamaşır suyu olayı mantıklı gelmedi bana ama eğlenceli senin öncekiler daha koyuydu bence de çatlamış olabilir. hepsini yan yana sırayla koyup bi resim cekip atsana

Bugün siliklesmis duruyor evet. Bekleyince belirginlik gidiyir. Tek attigin resimler daha netti.

Ona rağmen dün en koyusu gibi.degerlendireblmiszdr inşallah .
Hadi sizin de gelsin kırmızılar artık ya da kırmızı ikinci çizgile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…