Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Merhaba kızlar bnde geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da korunmadik açaba hamile miyim 10 gune yakındır belim agriyo kasigima bişeyler batıyor gibi oluyo anlamadım şimdide hafiften bi mide bulanikligim var adetime de bi gün var yani ne bi akıntım ne de bi leke falan var dün de test yaptım fazla bi belirlilik göremedim hamile miyim ki yaa

benim de göğüslerde bişey yok. 2 gün öncesine kadar uçları acıyordu o da geçti

yani 2. çizgi silik çıktı mi? kimyasaldan sonra kan tahlili yaptirdin mi bi daha beya hgc sıfırlanmış mıydı?

Canım inşaallah hamilesindir. Az kalmış yarın bi kan tahlili yaptır için rahat etsin

Reglimin üstünden 1 hafta falan geçsin de sonra yaptiriyim diye düşünüyorum içimden bi his hamile sin diyo ama bilmiyorum psikolojik mi acaba
Canım ne olur ne olmaz kimyasal sonrası bence önce öğrenmek daha iyi gebelik varsa herhangi bir tehlikeye karşı belki farklı bir tedbir alır doktorun.

QUOTE="Salliala, post: 44424488, member: 707289"]Canım ne olur ne olmaz kimyasal sonrası bence önce öğrenmek daha iyi gebelik varsa herhangi bir tehlikeye karşı belki farklı bir tedbir alır doktorun.[/QUOTE] çok küçük bi düşük olduğu için doktorum onemsemedi bile bizde korunmadik yumurlama dan öncede iki kere ilişkiye girdik bi daha da birleşmedik

QUOTE="Salliala, post: 44424488, member: 707289"]Canım ne olur ne olmaz kimyasal sonrası bence önce öğrenmek daha iyi gebelik varsa herhangi bir tehlikeye karşı belki farklı bir tedbir alır doktorun.
çok küçük bi düşük olduğu için doktorum onemsemedi bile bizde korunmadik yumurlama dan öncede iki kere ilişkiye girdik bi daha da birleşmedik[/QUOTE]
Öyle tabii doktorlar önemsemiyor benim de en yüksek degerim 89 idi sadece bende korunmadım. Ama içim rahat etsin diye kan tahlili yaptım. Çünkü gec olursam regl yine mi kimyasal acaba şüphesine düşmemek için. Kimyasalın Tekrarlanma durumu olursa araştırma yaptırmak lazım.

Dusukten sonra gittim bnm hcg sıfırlanmisti zaten kanda öyle çıktı o kimyasalliga ayrıca mi bakitiliyo kanda

Uygunsuz bi döllenme olmuş o yüzden düşmüş dedi bnde fazla onemsemedim bakalım bu ay ne olacak çoğu kişi kimyasal gebelikten sonra hemen geri hamile kaliyolarmis bizimki nasıl olacak bakalim

Uygunsuz bi döllenme olmuş o yüzden düşmüş dedi bnde fazla onemsemedim bakalım bu ay ne olacak çoğu kişi kimyasal gebelikten sonra hemen geri hamile kaliyolarmis bizimki nasıl olacak bakalim
İnşaallah canım bizim mutlu bir habere ihtiyacımız var bu ay senden gelsin

Yaptım kopurdu ve sönmedi bi 5 dkdır duruyor öyle. Az olan karbonat ( evde İngiliz karbonatı vardı onu koydum ) çok olan çamaşır suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…