- 2 Ocak 2016
- 113
- 54
- 13
- 32
benim de göğüslerde bişey yok. 2 gün öncesine kadar uçları acıyordu o da geçtiBende de prolaktin dengesizliği var. Eylülde 80 çıktu sonra kendiliğinden 15 e düştü. Ama göğüslerim rahat sızı filan yok. Acayip sizliyor yükselince hissediliyor yani. O değildir diye dusunuyorum şuan lh artışından yba şüphem.
yani 2. çizgi silik çıktı mi? kimyasaldan sonra kan tahlili yaptirdin mi bi daha beya hgc sıfırlanmış mıydı?Merhaba kızlar bnde geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da korunmadik açaba hamile miyim 10 gune yakındır belim agriyo kasigima bişeyler batıyor gibi oluyo anlamadım şimdide hafiften bi mide bulanikligim var adetime de bi gün var yani ne bi akıntım ne de bi leke falan var dün de test yaptım fazla bi belirlilik göremedim hamile miyim ki yaa
Canım inşaallah hamilesindir. Az kalmış yarın bi kan tahlili yaptır için rahat etsinMerhaba kızlar bnde geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da korunmadik açaba hamile miyim 10 gune yakındır belim agriyo kasigima bişeyler batıyor gibi oluyo anlamadım şimdide hafiften bi mide bulanikligim var adetime de bi gün var yani ne bi akıntım ne de bi leke falan var dün de test yaptım fazla bi belirlilik göremedim hamile miyim ki yaa
Hmm bakalım ne çıkacak bizim derdimiz :)benim de göğüslerde bişey yok. 2 gün öncesine kadar uçları acıyordu o da geçti
Bilmiyorum ki değişik çıktı var mı yok mu belli değil hGC sıfırlanmisti ama sonra dan bi daha gitmedim doktorayani 2. çizgi silik çıktı mi? kimyasaldan sonra kan tahlili yaptirdin mi bi daha beya hgc sıfırlanmış mıydı?
testin resmi varsa yükle istersen bi bakalımBilmiyorum ki değişik çıktı var mı yok mu belli değil hGC sıfırlanmisti ama sonra dan bi daha gitmedim doktora
Reglimin üstünden 1 hafta falan geçsin de sonra yaptiriyim diye düşünüyorum içimden bi his hamile sin diyo ama bilmiyorum psikolojik mi acabaCanım inşaallah hamilesindir. Az kalmış yarın bi kan tahlili yaptır için rahat etsin
Canım ne olur ne olmaz kimyasal sonrası bence önce öğrenmek daha iyi gebelik varsa herhangi bir tehlikeye karşı belki farklı bir tedbir alır doktorun.Reglimin üstünden 1 hafta falan geçsin de sonra yaptiriyim diye düşünüyorum içimden bi his hamile sin diyo ama bilmiyorum psikolojik mi acaba
çok küçük bi düşük olduğu için doktorum onemsemedi bile bizde korunmadik yumurlama dan öncede iki kere ilişkiye girdik bi daha da birleşmedik[/QUOTE]QUOTE="Salliala, post: 44424488, member: 707289"]Canım ne olur ne olmaz kimyasal sonrası bence önce öğrenmek daha iyi gebelik varsa herhangi bir tehlikeye karşı belki farklı bir tedbir alır doktorun.
Yok canım öyle değil. Hanı olurda eğer tekrarlanırsa altında yatan sebebin araştırılması lazım.Dusukten sonra gittim bnm hcg sıfırlanmisti zaten kanda öyle çıktı o kimyasalliga ayrıca mi bakitiliyo kanda
İnşaallah canım bizim mutlu bir habere ihtiyacımız var bu ay senden gelsinUygunsuz bi döllenme olmuş o yüzden düşmüş dedi bnde fazla onemsemedim bakalım bu ay ne olacak çoğu kişi kimyasal gebelikten sonra hemen geri hamile kaliyolarmis bizimki nasıl olacak bakalim
Evet kayma olabiliyor yumurtlama gününde adet gününde.Yok denemedim de onada güven olmuyomus ki bide kimyasal gebelikten sonra âdet günü atıyo mu
Ve hala duruyor köpükYaptımkopurdu ve sönmedi bi 5 dkdır duruyor öyle. Az olan karbonat ( evde İngiliz karbonatı vardı onu koydum ) çok olan çamaşır suyu Eki Görüntüle 1734356
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?