Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

hayırlısı olsn cnmcm doğru diosun ilaç ilaç olmuo.hangi şehirde yaşıosn

hayırlısı olsn cnmcm doğru diosun ilaç ilaç olmuo.hangi şehirde yaşıosn

samsunda yaşıyorum canım,zaten bi tüp bebek denemem var yA
artık ikincisinde tam teşekkülü bi tüp bebek uygulaması olsun istiyorum
embriyonun genetik tanısı vs yapılsın istiyorum bunun içinde istanbul yada izmir düşünüyorum
oralarada hadi diyince gidilmiyoki

Doğru diosn cnm hayirlsi olsun.izmir de meşhur bi yer var irenbe die ama pahalı diolar sigorta karsilamioms bi kısmını galiba öyle duydum

aynen bekliyorum gidebilirsem doktora gitcem her ne kadar eşim gerek görmese de... yok kız bembeyaz hafif bi sarılık var. dün gece arada sızı geldi aha dedim geliyor galiba ama yok yok.

aynen bekliyorum gidebilirsem doktora gitcem her ne kadar eşim gerek görmese de... yok kız bembeyaz hafif bi sarılık var. dün gece arada sızı geldi aha dedim geliyor galiba ama yok yok.
aynen ya benim de 2 haftadır akintim var bazen krem rengi bazen şeffaf. her akıntı geldiğinde adet oldum sanıyorum yok bir şey

Doğru diosn cnm hayirlsi olsun.izmir de meşhur bi yer var irenbe die ama pahalı diolar sigorta karsilamioms bi kısmını galiba öyle duydum

evet irenbe sgk anlaşmalı değil o yüzden çok pahalı sırf muayne 200 Tl.

evet biliyorum orayı bakalım nasip kısmet artk
sgk anlaşmalı yerlerde vardır elbet Allah oralara bırakmadan nasip eder inşallah Amin

Bnde bekliyorum bugün ama hayırlısı kimyasaldan sonra ilk adetim ve korunmadik bakalım ne olcak iki gün varken test yaptım cikmadi

hımm belli de olmaz tabi erken yapılan test yanıltıcı olabilir
olmazsada üzülmek yok canım yeni ay yeni umutlar

Hayırlısı olsn cnmcm sabredebiliosan ne âlâ

evet biliyorum orayı bakalım nasip kısmet artk
sgk anlaşmalı yerlerde vardır elbet Allah oralara bırakmadan nasip eder inşallah Amin

Bu arada alt komşum tinaztepe hastnsnde yaptrdi tüp bebeğini 3.5 milyar tutmuş galiba kalanını sgk karşılams geçen ay da doğum yaptı inşallah sagliklilar mutlular

Bu arada alt komşum tinaztepe hastnsnde yaptrdi tüp bebeğini 3.5 milyar tutmuş galiba kalanını sgk karşılams geçen ay da doğum yaptı inşallah sagliklilar mutlular
evet tinaztepeden herkes çok memnun yaza kadar hamile kalamazsam ben de oraya gidicem. insallah gerek kalmaz:)

Bu ay benim de husran maalesef.. kimyasaldan sonra ilk adetim olacak.. 2 gun var gelmesine cok bariz negatif cikti.. (kimyasal gebeligimde 4 gun kala silik cizgiyle ogrenmistim) umutlar baska aya kaldi

evet tinaztepeden herkes çok memnun yaza kadar hamile kalamazsam ben de oraya gidicem. insallah gerek kalmaz:)

İnşallah cnm.şifa hastanesi de kapanio suan açılmış galiba ama sgk yla anlaşması iptal edilmiş galiba.öyle olursa da gidemem.ben de yeni hastane düşünmeye başladım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…