Ahh canım ikisinede devam etmeyeceğim
çünkü biri üniversite hastanesinde tüp bebek bölümünde
son 1 aşılamam kaldı ondan sonra raporum çıkacak o yüzden yaptırcam mecbur 1 kere aşılama
diğer özeldekine de 1 kereliğe mahsus ilaç tedavisi yaptırıcam bida gel derse de gitmem yani
zaten bunlar olmazsa sıradaki aşama yeniden tüp bebek olacagı için sürekli ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum
tüp bebeği özelde izmir yada istanbul düşünüyorum
evet cnm o yönden iyi oluyor. acaba diyorum bi ergen gebelik testi alip bi kac gün sonra yapsam mi :)kıyamam cnm doğru diosn.çalışman bi açıdan iyi kafan dağılıodr zaman geçiodr anlamadan
hayırlısı olsn cnmcm doğru diosun ilaç ilaç olmuo.hangi şehirde yaşıosn
evet cnm o yönden iyi oluyor. acaba diyorum bi ergen gebelik testi alip bi kac gün sonra yapsam mi :)
samsunda yaşıyorum canım,zaten bi tüp bebek denemem var yA
artık ikincisinde tam teşekkülü bi tüp bebek uygulaması olsun istiyorum
embriyonun genetik tanısı vs yapılsın istiyorum bunun içinde istanbul yada izmir düşünüyorum
oralarada hadi diyince gidilmiyoki
aynen bekliyorum gidebilirsem doktora gitcem her ne kadar eşim gerek görmese de... yok kız bembeyaz hafif bi sarılık var. dün gece arada sızı geldi aha dedim geliyor galiba ama yok yok.gunaydin adet belirtileri başladı mı? bende de gelen giden yok hala cumayı baz alırsam 2 gün gecikti. acaba diyorum klomen sonradan bi yumurta daha mi büyütüp çatlattıSalliala sen naptin cnm var mi gelen giden?
evet irenbe sgk anlaşmalı değil o yüzden çok pahalı sırf muayne 200 Tl.Doğru diosn cnm hayirlsi olsun.izmir de meşhur bi yer var irenbe die ama pahalı diolar sigorta karsilamioms bi kısmını galiba öyle duydum
aynen ya benim de 2 haftadır akintim var bazen krem rengi bazen şeffaf. her akıntı geldiğinde adet oldum sanıyorum yok bir şeyaynen bekliyorum gidebilirsem doktora gitcem her ne kadar eşim gerek görmese de... yok kız bembeyaz hafif bi sarılık var. dün gece arada sızı geldi aha dedim geliyor galiba ama yok yok.
Doğru diosn cnm hayirlsi olsun.izmir de meşhur bi yer var irenbe die ama pahalı diolar sigorta karsilamioms bi kısmını galiba öyle duydum
evet irenbe sgk anlaşmalı değil o yüzden çok pahalı sırf muayne 200 Tl.
Bnde bekliyorum bugün ama hayırlısı kimyasaldan sonra ilk adetim ve korunmadik bakalım ne olcak iki gün varken test yaptım cikmadişimdi herkese günaydın
kızlar ben bgn regl bekliyorum, artık yeni ay yeni umutlar başlasın
ahh bide ben kesilebilsem yemeden içmeden
kış modunda 3 kilo alıverdim valla,
yaz kapıya dayanınca diyettttt diye saldırıorumhatta erkek spermler 3 gün yaşıyoMuş bi yerde okumuştum kıza bir hafta ama yumurtanın 24 saat olduğunu bilmiyodum
inşallah kıpkırmızı iki çift çizgili gebelik testlerimizi görmek yakındır canım
Allah ım hepimize tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah
aynen ben o an şoka girdim zaten,bilinçaltım o kdr alışık ki tek çizgiye ben şokk
sonra dedim ayy çift çizgi negatif demek miydi ben mi şaşırdım acaba dedim
gittim testin kitapçıgı okudum çift çizgi hamile yazıyodu o an ağlama krizine girdim işte
keşke mutlulugumuz hepimizin daim olsaydı ama napalım hayırlısı böyleymiş...
oyhh kıyamam arkadaşımhiiç üzülme çift çizgili idrar testlerimizde olcak
1 hafta mı yaşıyormuşben 2 gün diye biliyorum
yumurtada sadece 24 saat döllenme durumunda kalıyor
canım bence 2 ocak en koyu oldugu zaman sanırım testin
ki son attıgın silikleşmiş
şimdi geri sayım zamanı ama sayma relax ol
Rabbim inşallah OL der ve oluverir
aramıza hoşgeldin canım
inşallah bu ay senden güzel haber alırız
hepimiz çünkü regl olduk yada olacagız modundayız...
bu arada 5 senedir folikasit içicisiyimbende öyle bi etki yaptıgını söyleyemem
Bnde bekliyorum bugün ama hayırlısı kimyasaldan sonra ilk adetim ve korunmadik bakalım ne olcak iki gün varken test yaptım cikmadi
Hayırlısı insallahhımm belli de olmaz tabi erken yapılan test yanıltıcı olabilir
olmazsada üzülmek yok canım yeni ay yeni umutlar
aynen bekliyorum gidebilirsem doktora gitcem her ne kadar eşim gerek görmese de... yok kız bembeyaz hafif bi sarılık var. dün gece arada sızı geldi aha dedim geliyor galiba ama yok yok.
evet irenbe sgk anlaşmalı değil o yüzden çok pahalı sırf muayne 200 Tl.
Dogru dr cnm tüp bebek 7 8 milyar die duymuştummybaby24
evet biliyorum orayıbakalım nasip kısmet artk
sgk anlaşmalı yerlerde vardır elbet Allah oralara bırakmadan nasip eder inşallah Amin
evet tinaztepeden herkes çok memnun yaza kadar hamile kalamazsam ben de oraya gidicem. insallah gerek kalmaz:)Bu arada alt komşum tinaztepe hastnsnde yaptrdi tüp bebeğini 3.5 milyar tutmuş galiba kalanını sgk karşılams geçen ay da doğum yaptı inşallah sagliklilar mutlular
evet tinaztepeden herkes çok memnun yaza kadar hamile kalamazsam ben de oraya gidicem. insallah gerek kalmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?