Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Kızlar bugün çamaşır suyu almam gerekiyordu o eski klasik olanlardan aldım evde bi de test yaparim diye yaptim gercekten yoğun kıvamlı çamaşır suyundaki kadar köpürmedi :))))) yani 1 parmaktan biraz fazla köpürdü. hiç bişey anlamadım valla ama çok güldüm kendime bu hallere düşecek insanmiydim ben diye bir de ovulasyon testi yaptim 2. çizgi ovulasyonum yeni geçmiş gibi cıktı ne koyu ne de çok silik cumartesi bi gelse de doktora bi gitsem kafamdaki deli sorular... onların cevabini alip bi rahatlasam

Aynen cnm bu hallerimizi ancak doktor paklar
Bu arada bende hafif hafif akıntm olunca ovu.testi yaptım yine...yine silik çıktı tabi bat a 12 gün kaldı normal şartlarda olursa tabi.ben acaba yumurtlamadm da yumurtlayablr mym.yoksa gercektn yumurtladm mi..yani bu ay olduysa bebisimiz oldu muu... Ben anlayamadm yaa..hâlâ bi umut belki o gün değildir geç çatlar yumurtam die test yapma pesindym.benm halim noolcak..Allah m hayrlisni nasip et insallah diyrm sadece..

Testi akıntıyı filan unut canım. Çalışmalara bak sen hiç dert etme içine olacak güzelce hayırlısı ile

Kizlar bu akşam ağzının tadı hiç yok. Midemde garip bi ekşime var dokunacak birşey de yemedim.. Dün akşamdan beri kasıklarımda hafif bir sızı var. Çok sık tuvaletim geliyor. Hafif de ishal var.. Evet ben kendi kendime kafayı yemeye başladım sanırım dun gece üstüm açılmış biraz ondan mı acaba diyorum. Tabii diger acana beynimde daha cok alarm vermeye meyilli neyse yarın doktora gidince anlayacağız derdimizi.

Kız ben bugün iyice abartıp gebelik testi aldım yapmadım ama yarın sabah yaparım dedim neden çünkü iyice kafayı yedim

Kız ben bugün iyice abartıp gebelik testi aldım yapmadım ama yarın sabah yaparım dedim neden çünkü iyice kafayı yedim
yooo bence mantıklı birşey yapmışsın adet bu kadar gecikince insan hala bi umut acaba diyor. ben de alcaktim hem de daha hassas olsun diye erken gebelik testi alcaktim eşim izin vermedi cumartesi doktora gidicen sabret diyo. adam da haklı testlerde negatif göre göre test antipatisi oluştu. hadi bakalim sabah yap bildir bize de. kaç gün geçti adet?

Eşim bilmiyor benim bu testleri soylemedim ona. Yumurtlamaya gore hesaplarsam 6 gün. Ama kimyasal kanamasında gire hesaplarsam 4 gün geçti.

Hadi hayrlsi cnmcm.saat kaçta randevun.sabah güzel haberlerle uyandrirsn insallah bizi.erkendn yap testini haber ver bize de

Hadi hayrlsi cnmcm.saat kaçta randevun.sabah güzel haberlerle uyandrirsn insallah bizi.erkendn yap testini haber ver bize de
Randevu yok öğleden sonra gideceğim. Sabah zaten 6 bucukta uyanıyorum. Okula gitmeden yaparım yazarım testin markasına da güvenemedim bi araştırdım da icime kurt düşürdü. Beğenen çıkmamış pek. Bebetime diye bir marka

Kızlar benmde sanki kasiklarmda gaz var gibio ne demekse garip gelio arada sol kasigima sancı girdi gibi sabah bende hep usuttum falan diorm ama bilemedm şimdi çok mu kendimi dinliyrm bilmiyrm.ama ben yumurtladgma bile emin değilim su an ama gün asiri ilişkiye odaklandm sadece naapiim olursa inşallah nasip

Olsun ya doğru çıkar insallh çıkmazsa de doktra gitcksn zaten

Nasip canim tevekkül elbet elinden geleni yaptin. Gonlunu ferah tut bir sotun yok dedi doktorun. Normal bir sekilde ilk regli de oldun. Duzenli iliski sonrasi Rabbim istemedikçe aksi bir sonuç almazsin insaallah. İnsan ister istemez dinliyor kendini. Eğer sakin kalmayı takmamayı başaran varsa tebrik ederim. 7 ay oldu kontrolü bırakalı 7 aydır önce lekelenme ile uğraştım 2 3 ay. Sonra pko yu öğrendim tedavi edecek doktor aradım. Sonra kimyasal şimdi de bu gecikme... Gelde takma kafana dusunmemeye çalış..

Güne negatif uyandım.. Umarım doktor kötü şeyler söylemez

Bu arada alt komşum tinaztepe hastnsnde yaptrdi tüp bebeğini 3.5 milyar tutmuş galiba kalanını sgk karşılams geçen ay da doğum yaptı inşallah sagliklilar mutlular

evet tinaztepeden herkes çok memnun yaza kadar hamile kalamazsam ben de oraya gidicem. insallah gerek kalmaz:)

Kizlar bende orda yaptirmstim zaten:)
Memnun kaldim mi evet :)
Dr bey ve ekibi cok cok ilgilendiler
Sgk anlasmasida var ama ben raporum olmadigi icin ozel yaptirmistim
İkinci icin tekrar orayi dusunmem cunku dedigim gibi daha kapsamli bi merkez dusunuyorum.Allah im insallah ozmnlara birakmaz sevindirir hepimizi

Kizlar ben regl olamadim ama ya
Dun siyaha yakin bi lekelenme vardi dedim simdi arkasi gelir ama simdi yine baktim devami yok yani. Neden sokulemezki ki regl ? Bide bnm ilk gun belim karnim cok agrir ama hic agrim da yok gelmicek gibi resmen. Prsmbey kdr beklicem olmazsam dr a giderim korktum simdi kist vs olusmasin bide

Kiyamam cnm yoktur bişey takma kafana belki kanda çıkar bilemiyrz.normal bi şekilde gecikmiştir belki kimyasaldn dolayı sokturucu falan verir

İdrar testi yapckti cnm

Salliala canim uzulme ne olur. Bak bgn dr a gideceksin bize guzel hbrlerle doneceksin yuregini ferah tut.
Dr dan donunce yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…