Insallah iyi haberlerini aliriz :)
Kızlar bugün çamaşır suyu almam gerekiyordu o eski klasik olanlardan aldım evde bi de test yaparim diyeyaptim gercekten yoğun kıvamlı çamaşır suyundaki kadar köpürmedi :))))) yani 1 parmaktan biraz fazla köpürdü. hiç bişey anlamadım valla ama çok güldüm kendime bu hallere düşecek insanmiydim ben diye bir de ovulasyon testi yaptim 2. çizgi ovulasyonum yeni geçmiş gibi cıktı ne koyu ne de çok silik cumartesi bi gelse de doktora bi gitsem kafamdaki deli sorular... onların cevabini alip bi rahatlasam
Testi akıntıyı filan unut canım. Çalışmalara bak senAynen cnm bu hallerimizi ancak doktor paklar
Bu arada bende hafif hafif akıntm olunca ovu.testi yaptım yine...yine silik çıktı tabi bat a 12 gün kaldı normal şartlarda olursa tabi.ben acaba yumurtlamadm da yumurtlayablr mym.yoksa gercektn yumurtladm mi..yani bu ay olduysa bebisimiz oldu muu... Ben anlayamadm yaa..hâlâ bi umut belki o gün değildir geç çatlar yumurtam die test yapma pesindym.benm halim noolcak..Allah m hayrlisni nasip et insallah diyrm sadece..
Kız ben bugün iyice abartıp gebelik testi aldımKızlar bugün çamaşır suyu almam gerekiyordu o eski klasik olanlardan aldım evde bi de test yaparim diyeyaptim gercekten yoğun kıvamlı çamaşır suyundaki kadar köpürmedi :))))) yani 1 parmaktan biraz fazla köpürdü. hiç bişey anlamadım valla ama çok güldüm kendime bu hallere düşecek insanmiydim ben diye bir de ovulasyon testi yaptim 2. çizgi ovulasyonum yeni geçmiş gibi cıktı ne koyu ne de çok silik cumartesi bi gelse de doktora bi gitsem kafamdaki deli sorular... onların cevabini alip bi rahatlasam
yooo bence mantıklı birşey yapmışsın adet bu kadar gecikince insan hala bi umut acaba diyor. ben de alcaktim hem de daha hassas olsun diye erken gebelik testi alcaktim eşim izin vermediKız ben bugün iyice abartıp gebelik testi aldımyapmadım ama yarın sabah yaparım dedim neden çünkü iyice kafayı yedim
Eşim bilmiyor benim bu testleriyooo bence mantıklı birşey yapmışsın adet bu kadar gecikince insan hala bi umut acaba diyor. ben de alcaktim hem de daha hassas olsun diye erken gebelik testi alcaktim eşim izin vermedicumartesi doktora gidicen sabret diyo. adam da haklı testlerde negatif göre göre test antipatisi oluştu. hadi bakalim sabah yap bildir bize de. kaç gün geçti adet?
Kizlar bu akşam ağzının tadı hiç yok. Midemde garip bi ekşime var dokunacak birşey de yemedim.. Dün akşamdan beri kasıklarımda hafif bir sızı var. Çok sık tuvaletim geliyor. Hafif de ishal var.. Evet ben kendi kendime kafayı yemeye başladım sanırımdun gece üstüm açılmış biraz ondan mı acaba diyorum. Tabii diger acana beynimde daha cok alarm vermeye meyilli neyse yarın doktora gidince anlayacağız derdimizi.
Randevu yok öğleden sonra gideceğim. Sabah zaten 6 bucukta uyanıyorum. Okula gitmeden yaparım yazarımHadi hayrlsi cnmcm.saat kaçta randevun.sabah güzel haberlerle uyandrirsn insallah bizi.erkendn yap testini haber ver bize de
Randevu yok öğleden sonra gideceğim. Sabah zaten 6 bucukta uyanıyorum. Okula gitmeden yaparım yazarımtestin markasına da güvenemedim bi araştırdım da icime kurt düşürdü. Beğenen çıkmamış pek. Bebetime diye bir marka
Nasip canim tevekkül elbet elinden geleni yaptin. Gonlunu ferah tut bir sotun yok dedi doktorun. Normal bir sekilde ilk regli de oldun. Duzenli iliski sonrasi Rabbim istemedikçe aksi bir sonuç almazsin insaallah. İnsan ister istemez dinliyor kendini. Eğer sakin kalmayı takmamayı başaran varsa tebrik ederim. 7 ay oldu kontrolü bırakalı 7 aydır önce lekelenme ile uğraştım 2 3 ay. Sonra pko yu öğrendim tedavi edecek doktor aradım. Sonra kimyasal şimdi de bu gecikme... Gelde takma kafana dusunmemeye çalış..Kızlar benmde sanki kasiklarmda gaz var gibio ne demekse garip gelio arada sol kasigima sancı girdi gibi sabah bende hep usuttum falan diorm ama bilemedm şimdi çok mu kendimi dinliyrm bilmiyrm.ama ben yumurtladgma bile emin değilim su an ama gün asiri ilişkiye odaklandm sadece naapiim olursa inşallah nasip
Bu arada alt komşum tinaztepe hastnsnde yaptrdi tüp bebeğini 3.5 milyar tutmuş galiba kalanını sgk karşılams geçen ay da doğum yaptı inşallah sagliklilar mutlular
evet tinaztepeden herkes çok memnun yaza kadar hamile kalamazsam ben de oraya gidicem. insallah gerek kalmaz:)
Gunaydin canim. Hayirdir ne oldu kiGüne negatif uyandım.. Umarım doktor kötü şeyler söylemez
Güne negatif uyandım.. Umarım doktor kötü şeyler söylemez
Gunaydin canim. Hayirdir ne oldu ki
Kiyamam cnm yoktur bişey takma kafana belki kanda çıkar bilemiyrz.normal bi şekilde gecikmiştir belki kimyasaldn dolayı sokturucu falan verir
İdrar testi yapckti cnm
kiyamammm tühGüne negatif uyandım.. Umarım doktor kötü şeyler söylemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?