Bu ay benim de husran maalesef.. kimyasaldan sonra ilk adetim olacak.. 2 gun var gelmesine cok bariz negatif cikti.. (kimyasal gebeligimde 4 gun kala silik cizgiyle ogrenmistim) umutlar baska aya kaldi
Niye cnm ümidini kaybetme bnm de senin gibi ve bugün adet günüm olmadım daha bakalım ne olcakBu ay benim de husran maalesef.. kimyasaldan sonra ilk adetim olacak.. 2 gun var gelmesine cok bariz negatif cikti.. (kimyasal gebeligimde 4 gun kala silik cizgiyle ogrenmistim) umutlar baska aya kaldi
şu an şifa da hiç bir problem yok cnm ben sifaya gidiyorum. sgk iptal filan değilİnşallah cnm.şifa hastanesi de kapanio suan açılmış galiba ama sgk yla anlaşması iptal edilmiş galiba.öyle olursa da gidemem.ben de yeni hastane düşünmeye başladım maalesef
hayırlısı olsun cnm insallah hamile degilsen zamaninda adet olursun o da çok problem oluyorBu ay benim de husran maalesef.. kimyasaldan sonra ilk adetim olacak.. 2 gun var gelmesine cok bariz negatif cikti.. (kimyasal gebeligimde 4 gun kala silik cizgiyle ogrenmistim) umutlar baska aya kaldi
şu an şifa da hiç bir problem yok cnm ben sifaya gidiyorum. sgk iptal filan değil
Canim o telefon uygulamasina guvenme.. ovulasyon testleriyle takip et.. o uygulamaya gore benim adetimin 6. Gunu falan bugun :)Kisslarr ben ne yaptm bilio msnz
Telefonuma hamilelik uygulamasını indirdim son adet tarihimi de yazdım gün gün takip ediorm
Allah m ne hallere geldimm
Bugün için yumurtayla sperm buluştu dioo Allah m ınsallah catlamstrda birlesmstirler
Testin negatif mi cikti canim senin de? Ve ilk adetin mi olacak?Niye cnm ümidini kaybetme bnm de senin gibi ve bugün adet günüm olmadım daha bakalım ne olcak
Insallah canim yaahayırlısı olsun cnm insallah hamile degilsen zamaninda adet olursun o da çok problem oluyor
Aynen öyle ama daha olmadımTestin negatif mi cikti canim senin de? Ve ilk adetin mi olacak?
Insallah testler yaniliyordur canim.. gelismeleri haber ver..Aynen öyle ama daha olmadım
Canim o telefon uygulamasina guvenme.. ovulasyon testleriyle takip et.. o uygulamaya gore benim adetimin 6. Gunu falan bugun :)
Bu kadar ayni olur ya. Bugün gitmedik doktora benim eşim uyuzdur biraz soğuktur ne hastanesi yarın gideriz dedi sanki yarın farklı olacakaynen ya benim de 2 haftadır akintim var bazen krem rengi bazen şeffaf. her akıntı geldiğinde adet oldum sanıyorum yok bir şey
benim de telefonumda bi program var 1 yıldır filan kullanıyorum ama her adet baslama ve bitisini kendim manuel giriyorum programin tahmin ettiği adet tarihi yumurtlama tarihi çoğunlukla tutuyor bazen 1 gün filan oynuyor
hmmmm anladim cnm dur ben de bi bakayim akşambenmde takvimim tutuo.sadece kimyasalda karıştı ama hamilelik programı ayrı
Insallah iyi haberlerini aliriz :)yok cnm güvendğmden veya güvenmedğmden değil.takvimimde ben adet günümü manuel düzelttim yoksa kimyasaldn sonra benm 10 12 aralk gibi olmam lazımdı ama ben 20 aralkta adet oldm.
yumurtlama testleryle yumurtlama günüme de bakmaya çalıştım ama bilmiorm oldu mu olmadı mı.gelecek adet tarihnden de emin olamyrm çünkü kimyasal sonrası 2 3 aya oturuoms adet düzeni galiba
Kizlar bazen kimyasal gebeliğim sağlıklı bi gebelik olsaydı şuan ne kadarlık olacaktı diye hesaplıyorum.. Yaklaşık 10 haftalık olacaktı.. Kalp atışını duymuş olacaktım..
keşke tutunsaydi bebislerimiz sağlıklı bir şekildeKizlar bazen kimyasal gebeliğim sağlıklı bi gebelik olsaydı şuan ne kadarlık olacaktı diye hesaplıyorum.. Yaklaşık 10 haftalık olacaktı.. Kalp atışını duymuş olacaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?