doktorun kimdi peki? ben de yazın ilk oraya gitmeyi düşünüyorum da. rapor olmayinca kaç para tuttu tüp bebek ilaclar filan?Kizlar bende orda yaptirmstim zaten:)
Memnun kaldim mi evet :)
Dr bey ve ekibi cok cok ilgilendiler
Sgk anlasmasida var ama ben raporum olmadigi icin ozel yaptirmistim
İkinci icin tekrar orayi dusunmem cunku dedigim gibi daha kapsamli bi merkez dusunuyorum.Allah im insallah ozmnlara birakmaz sevindirir hepimizi
Kizlar bende orda yaptirmstim zaten:)
Memnun kaldim mi evet :)
Dr bey ve ekibi cok cok ilgilendiler
Sgk anlasmasida var ama ben raporum olmadigi icin ozel yaptirmistim
İkinci icin tekrar orayi dusunmem cunku dedigim gibi daha kapsamli bi merkez dusunuyorum.Allah im insallah ozmnlara birakmaz sevindirir hepimizi
Kizlar ben regl olamadim ama ya
Dun siyaha yakin bi lekelenme vardi dedim simdi arkasi gelir ama simdi yine baktim devami yok yani. Neden sokulemezki ki regl ? Bide bnm ilk gun belim karnim cok agrir ama hic agrim da yok gelmicek gibi resmen. Prsmbey kdr beklicem olmazsam dr a giderim korktum simdi kist vs olusmasin bide
kist olmuşsa bile adetin sökülünce atılır takma kafanaKizlar ben regl olamadim ama ya
Dun siyaha yakin bi lekelenme vardi dedim simdi arkasi gelir ama simdi yine baktim devami yok yani. Neden sokulemezki ki regl ? Bide bnm ilk gun belim karnim cok agrir ama hic agrim da yok gelmicek gibi resmen. Prsmbey kdr beklicem olmazsam dr a giderim korktum simdi kist vs olusmasin bide
Erdal bey canim zaten 1tane vardi simdi baska dr var mi bilmiyorum. Histeriskopi de yapildi 1200tl once ona verdim.hastane 3500tl aldi ilaclarda 2000 2500tl gibi bisey tuttu(net hesaplamadim ama tahminen)doktorun kimdi peki? ben de yazın ilk oraya gitmeyi düşünüyorum da. rapor olmayinca kaç para tuttu tüp bebek ilaclar filan?
Nasip canim tevekkül elbet elinden geleni yaptin. Gonlunu ferah tut bir sotun yok dedi doktorun. Normal bir sekilde ilk regli de oldun. Duzenli iliski sonrasi Rabbim istemedikçe aksi bir sonuç almazsin insaallah. İnsan ister istemez dinliyor kendini. Eğer sakin kalmayı takmamayı başaran varsa tebrik ederim. 7 ay oldu kontrolü bırakalı 7 aydır önce lekelenme ile uğraştım 2 3 ay. Sonra pko yu öğrendim tedavi edecek doktor aradım. Sonra kimyasal şimdi de bu gecikme... Gelde takma kafana dusunmemeye çalış..
Amin inşallah cnm.o zaman sen tüp bebek merkezi gibi irenbe gibi düşünüosn.kaçıncı tüp bebek denemen olcak ikinci mi.Ben alt komsumn da ikinci denemesydi.ilkini ankara da yapmslr.ikinci tinaztepede ışte.ama dioki nasip yani çünkü operasyondn sonra 1 saat ayağa kalkmamak gerekio ama ben çok sıkıştm artık dayanamiicm dedim tutarsa tutar diyip 15 dk sonra falan tuvalete gitmiş eşine soylememis hatta annesi varms yanında.ilkinde çok dikkat etmiştim dio.nasip cnm alçak nefesi oldgu anda gelcek.sende aklına kötü şeyler getirme.İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadn olur.dayimlr da tüp bebeğe gitcklrdi teyzem rahatszlandi ertelendi.tam olcakti eve hırsız girdi.sonra tam hazirlanrken hamile oldgnu öğrendiler ki dayımın sperm sayısı acayip azmış tüp bebeğe bile geç kalmayın demişlerdi.zamanı var diye düşün cnm sen farklı planlar kurarken Rabbim bizim için ne planlio bilemiyrz.herşeyin hayırlısı.en güzel şekilde bebisine kavursun inşallah cnmcm
Salliala bugün kontrole gitck inşallah.sen de git cnm rahatla
Canim regl olamadim diye stres oldum ya simdi artik iyice gecikir.persmbeye kdr olmazsa dr a giderim.kist olmuşsa bile adetin sökülünce atılır takma kafana
Aynen oyle cnm bende akrabamizin tavsiyesi ile gittim ki o da hamile kaldi ilk denemsinde.nasip kismet iste.Rabbim ol desin yeterki. Dr a Gidecegim cnm da bi iki gun bekliyim diyorum bazen boyle oluyo cunku.reglinin 2.gunu dedi insallah persmbeye kdr yoluna girer de cuma giderim yoksa iptal olacak yaaaa;(
Salliala canim uzulme ne olur. Bak bgn dr a gideceksin bize guzel hbrlerle doneceksin yuregini ferah tut.
Dr dan donunce yaz mutlaka
Sagolun kızlar yok üzülmüyorum yeterki büyük bir sorun çıkmasın pko haricinde olur zamanı gelince :)kiyamammm tüho zaman ben de hiç umutlanmiyayim zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum da
Sagolun kızlar yok üzülmüyorum yeterki büyük bir sorun çıkmasın pko haricinde olur zamanı gelince :)
Sagolun kızlar yok üzülmüyorum yeterki büyük bir sorun çıkmasın pko haricinde olur zamanı gelince :)
Hamile olma ihtimalim yoktur dimi ya ama ben bgn yinede bi test alicam cunku disciye gitmem lazim yirmilik disi cektircemkac zamandir erteliyorum hamilemiyim diye. Cekmeden once antibiyotik vericek muhtemlen onu kullNicam ya o yuzden bi test yapim de aklim kalmasin bari. Cekum sonrasida antibiyotik kulllanmak gerekirse acaba tedavimi etkiler mi ki ben bu ay sadece disciye mi gitsem napsam. Ayyy arap sacina dondummmm
Evet canım 2 ay yaptım kürü hiçbir değişiklik olmadı adet olmama rağmen foliküller duruyordu..Pko icin hic sogan kuru denemismiydin canim sen ?
cnm dişçiye gitceksen kanda bi daha bi baktır işini garantiye al. beta hgc 10 filan olduğunda idrarda çıkmıyorHamile olma ihtimalim yoktur dimi ya ama ben bgn yinede bi test alicam cunku disciye gitmem lazim yirmilik disi cektircemkac zamandir erteliyorum hamilemiyim diye. Cekmeden once antibiyotik vericek muhtemlen onu kullNicam ya o yuzden bi test yapim de aklim kalmasin bari. Cekum sonrasida antibiyotik kulllanmak gerekirse acaba tedavimi etkiler mi ki ben bu ay sadece disciye mi gitsem napsam. Ayyy arap sacina dondummmm
Ah bi bilsem sorarım inşaallah. Bu doktora da ikinci gidisim olacak daha geçen sefer ayrıntılı konuşmadık adet olunca gelirsin demişti.ya bu pko sonradan çıkar mı acaba bende de öyle bişey mi oldu diye korkuyorumdaha 4 hafta önce tahlillerim iyiydi öyle birşey yoktu ama yumurtladığım halse niye adet olamıyorum bi bilsem. Salliala sen doktora sor bakalım yumurtan catladigi halde niye adet olamamışsın?
acaba bununla alakalı yeni bi topic mi açsam? hangi bölüme açsam acaba?
Önce kadın dogumcuya git bence cnm.gebelik yok derse sonra konuş olmadı ara verirsn öyle dişçiye git.bence kadın dogumcuya gitmeden dişçiye gitme derim
cnm dişçiye gitceksen kanda bi daha bi baktır işini garantiye al. beta hgc 10 filan olduğunda idrarda çıkmıyor
Evet canım 2 ay yaptım kürü hiçbir değişiklik olmadı adet olmama rağmen foliküller duruyordu..
doktor bana klomen kullanirken ağrı kesici bile içme dedi. antibiyotik etki edebilir belki. tabi doktorun daha iyi bilirkızlar sabah yazmıştım belim karnım agrımıyor diye
sonra kayboldum ya, işte agrım oldu sıcak su torbası koydum ayaklarıma biraz uyudum
şimdi uyandım ama hala agrım geçmedi neyse regl gelsinde ağrıyı çekerim
dişçiyede tek gidemedim, sanırım korkuyorum
eşimi beklicem onunla gideceğim
bide reglim de sökülsün emin olayım herbişeyden
yrn aşılama için gideceğim orda soracagım
diş çekimi için antibiyotik kullanmam gerekirse tedavimize zararı olur mu diye
olmaz derse yrn akşama dişçiye giderim
ben karman çorman bişey oldum bu ay yaaaneyse vardır bundada bi hayır nasip bakalım
anladım canım ben de içim temizlensin diye kullanmıştım 1 kere ama hiç sevmedim tadını
senin dr randevun ne zmn ?
doktor bana klomen kullanirken ağrı kesici bile içme dedi. antibiyotik etki edebilir belki. tabi doktorun daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?