Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

doktorun kimdi peki? ben de yazın ilk oraya gitmeyi düşünüyorum da. rapor olmayinca kaç para tuttu tüp bebek ilaclar filan?

Amin inşallah cnm.o zaman sen tüp bebek merkezi gibi irenbe gibi düşünüosn.kaçıncı tüp bebek denemen olcak ikinci mi.Ben alt komsumn da ikinci denemesydi.ilkini ankara da yapmslr.ikinci tinaztepede ışte.ama dioki nasip yani çünkü operasyondn sonra 1 saat ayağa kalkmamak gerekio ama ben çok sıkıştm artık dayanamiicm dedim tutarsa tutar diyip 15 dk sonra falan tuvalete gitmiş eşine soylememis hatta annesi varms yanında.ilkinde çok dikkat etmiştim dio.nasip cnm alçak nefesi oldgu anda gelcek.sende aklına kötü şeyler getirme.İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadn olur.dayimlr da tüp bebeğe gitcklrdi teyzem rahatszlandi ertelendi.tam olcakti eve hırsız girdi.sonra tam hazirlanrken hamile oldgnu öğrendiler ki dayımın sperm sayısı acayip azmış tüp bebeğe bile geç kalmayın demişlerdi.zamanı var diye düşün cnm sen farklı planlar kurarken Rabbim bizim için ne planlio bilemiyrz.herşeyin hayırlısı.en güzel şekilde bebisine kavursun inşallah cnmcm

Salliala bugün kontrole gitck inşallah.sen de git cnm rahatla

kist olmuşsa bile adetin sökülünce atılır takma kafana

doktorun kimdi peki? ben de yazın ilk oraya gitmeyi düşünüyorum da. rapor olmayinca kaç para tuttu tüp bebek ilaclar filan?
Erdal bey canim zaten 1tane vardi simdi baska dr var mi bilmiyorum. Histeriskopi de yapildi 1200tl once ona verdim.hastane 3500tl aldi ilaclarda 2000 2500tl gibi bisey tuttu(net hesaplamadim ama tahminen)
Tabi herkesin ayni ilacr olmuo duruma gore mesela ben ordayken gelenlerle sohhbet ediyorduk kiminin ilaci farkli kiminin dozu vs. Ama kafadan en az 7-8bini gozden cikamak lazim

Doğru diosun cnm.elhamdülillah yine de Allah m dermansiz dert vermesin.eşinin hiç spermi olmayanları duyuyrm çok üzülüyorum kızlar ne yapcklrni şaşırıyorlar eşleri öyle.nasip tabiki bu ama.zamani var cnm.öyle düşün.pco lu bi arkadsm hamile kalamadı 7 8 ay tedavi gördü sonra doktor artık gelme dedi senin hamile kalmaman için bi sebep yok dedi.sonra görsen bioenerjiye falan gidiodu artık.kitaplar okuodu neler neler.evlendktn 2.5 yıl sonra hamile kaldı tam o bioenerjinin ikinci üçüncü seansına gitsem mi gitmesem mi diodu yani.nasip.ondan sende güzel düşün.pco çocuk sahibi olmaya bariz engel değil.asilabilcek bi engel inşallah.en yakın arkadsm pco lu ama hamile kaldı.ve tedavisi bittiktn kaç ay sonra.bi de o arkadsm soğan kuru yaptgi ay hamile kalmsti cnm.sen hiç yaptin mi.pco geçtiği için yumurta geliştirme özellgi için yapmıştı.o ay hamile kaldı.Bende yaptım 2.Ay denememzde.3.Ay kimyasal oldu.İnşallah bu sefer sağlıklı olur heppiimznkiii

Aynen oyle cnm bende akrabamizin tavsiyesi ile gittim ki o da hamile kaldi ilk denemsinde.nasip kismet iste.Rabbim ol desin yeterki. Dr a Gidecegim cnm da bi iki gun bekliyim diyorum bazen boyle oluyo cunku.reglinin 2.gunu dedi insallah persmbeye kdr yoluna girer de cuma giderim yoksa iptal olacak yaaaa;(

İnşallah cnm iptal olmaz.stresten de gecikebilio ya bazen bilemiyrz ki neler etkilio.heryerimiz hormonherşeyin hayırlısı.Bu arada komşum da erdal beye yaptırmıştı tek doktor olabilir

Hamile olma ihtimalim yoktur dimi ya ama ben bgn yinede bi test alicam cunku disciye gitmem lazim yirmilik disi cektircem kac zamandir erteliyorum hamilemiyim diye. Cekmeden once antibiyotik vericek muhtemlen onu kullNicam ya o yuzden bi test yapim de aklim kalmasin bari. Cekum sonrasida antibiyotik kulllanmak gerekirse acaba tedavimi etkiler mi ki ben bu ay sadece disciye mi gitsem napsam. Ayyy arap sacina dondummmm

Önce kadın dogumcuya git bence cnm.gebelik yok derse sonra konuş olmadı ara verirsn öyle dişçiye git.bence kadın dogumcuya gitmeden dişçiye gitme derim

cnm dişçiye gitceksen kanda bi daha bi baktır işini garantiye al. beta hgc 10 filan olduğunda idrarda çıkmıyor

ya bu pko sonradan çıkar mı acaba bende de öyle bişey mi oldu diye korkuyorum daha 4 hafta önce tahlillerim iyiydi öyle birşey yoktu ama yumurtladığım halse niye adet olamıyorum bi bilsem. Salliala sen doktora sor bakalım yumurtan catladigi halde niye adet olamamışsın?

acaba bununla alakalı yeni bi topic mi açsam? hangi bölüme açsam acaba?

Ah bi bilsem sorarım inşaallah. Bu doktora da ikinci gidisim olacak daha geçen sefer ayrıntılı konuşmadık adet olunca gelirsin demişti.

Önce kadın dogumcuya git bence cnm.gebelik yok derse sonra konuş olmadı ara verirsn öyle dişçiye git.bence kadın dogumcuya gitmeden dişçiye gitme derim

cnm dişçiye gitceksen kanda bi daha bi baktır işini garantiye al. beta hgc 10 filan olduğunda idrarda çıkmıyor

kızlar sabah yazmıştım belim karnım agrımıyor diye
sonra kayboldum ya, işte agrım oldu sıcak su torbası koydum ayaklarıma biraz uyudum
şimdi uyandım ama hala agrım geçmedi neyse regl gelsinde ağrıyı çekerim

dişçiyede tek gidemedim, sanırım korkuyorum
eşimi beklicem onunla gideceğim
bide reglim de sökülsün emin olayım herbişeyden
yrn aşılama için gideceğim orda soracagım
diş çekimi için antibiyotik kullanmam gerekirse tedavimize zararı olur mu diye
olmaz derse yrn akşama dişçiye giderim
ben karman çorman bişey oldum bu ay yaaa neyse vardır bundada bi hayır nasip bakalım

Evet canım 2 ay yaptım kürü hiçbir değişiklik olmadı adet olmama rağmen foliküller duruyordu..

anladım canım ben de içim temizlensin diye kullanmıştım 1 kere ama hiç sevmedim tadını
senin dr randevun ne zmn ?

doktor bana klomen kullanirken ağrı kesici bile içme dedi. antibiyotik etki edebilir belki. tabi doktorun daha iyi bilir

doktor bana klomen kullanirken ağrı kesici bile içme dedi. antibiyotik etki edebilir belki. tabi doktorun daha iyi bilir

ayy dimi bnde karşıyım ilaç alımına da mecbur kalınca bi sorayım dedimdi
diş yüzünden ara da vermek istemıyorum
çekilmezse de ya hamilelikte sıkıntı olursa diye korkuyorum

pofffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…