Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalan varmı yardım kızlar

Ebru-3535

14.07.2016 ❤
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
37
30
88
Merhabalar kızlar eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım ve ondan sonrasında hiç korunmadım çünki doktorum korunmaya gerek olmadığını söyledi bu durumu yaşayıpta hemen hamile kalan varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ayni sureci ben de yasadim. Temmuzda kimyasal gebelik gecrdm kendimi toplamam bikac ay aldi. Eylulden beri korunmuyorz henuz gelen giden yok

Ayni sureci ben de yasadim. Temmuzda kimyasal gebelik gecrdm kendimi toplamam bikac ay aldi. Eylulden beri korunmuyorz henuz gelen giden yok
Malesef bendede gelen giden yok ve bu ay ümitliydim adetim 2 gün gecikti tam eczaneye gittim test aldim eve geldim derken adet olmuşum farkettimki ben kafaya çok takmışım halbuki ilk gebeliğimi hiç haberim yokken ögrenmiştim bu şekilde çok tedirgin oluyor insan

Bende agustosta kimyasal gebelik gecirdim hala gebe kalamadm. İyi yonunden bakin demekki esinizdede sizdede sorun yok demek. Stres yapmayalim arkadaslar birde ben inaniyorum Rabbim bizi evlat kokusuna hasret birakmicak. Ayrica kimyasaldan sonra adet olmadan dahi gebe kalan arkadaslar var.

Doktorumda bana ilk şükret hamile kalabiliyosun demişti onun söylediği o cümle benim tüm sıkıntımı aldı Rabbimin takdiri demekki zamanı varmış dedim şuandada hala beklemedeyim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ..

Biz de cok uzulmus ve korkmustuk.
Doktorum da aynisini soylemisti.
En azndan hamile kalabildgni ogrendn demisti.
Zaten ben adet duzensizlgi bile yasamadm kimyasal sonrasi. Normalde nasi oluyosa oyle oldu.
Ama Keske bu yolla ogrenmeseydk bana cok koydu. Bi sure istemiyorm dedm vaz gectm hatta. Smdi istiyorm yine ama insallah allah nasip eder.

Canım ben 2015 Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim. Bir sonraki ay tekrar hamile kaldım. Gerçi o da 6.5 haftalık düşükle sonuçlandı ama doktorumun ihmaliydi büyük ölçüde. Lekelenmem olduğu halde önlem almamıştı ve kanamaya dönüştü arttı derken kese bozuldu. Kimyasaldan sonra hamile kalan çok arkadaşım var. Rabbim bir sürü bebekler nasip etsin bize

Aynen oyle cnm icin rahat olsun kafana takma. Her nasip vaktine esirdir :) vakti zamani gelince bizimde bebislerimiz olucak :)

Bende öyleyim senin gibi istemiyorum diyorum ama gelde içime yüregime anlat bu ay korunucam diyorum akşamına vazgeçiyorum erteleme diyorum herşey Allah'tan vardır elbet zamanı can'ım sıkma sende canını

Henüz hamile kalmadınmı can'ım üstünden baya geçmiş ?

Canim ayni kaderi paylasiyoruz benimde eylulde dusuk oldu hala bisey yok adetime 1 hafta kaldi korunmuyorz insallah vardir

Canim ayni kaderi paylasiyoruz benimde eylulde dusuk oldu hala bisey yok adetime 1 hafta kaldi korunmuyorz insallah vardir
İnşallah vardır canım bende ümitliydim bu ay ama malesef bugün regl oldum adetim 2 gunde gecikmişti oysaki herşey nasip canımızı fazla sıkmadan beklemek inan daha iyi en azından daha olumlu sonuçlar alınabilir

Aynen oyle canim herseyin hayirlisi sende skma canini insallah bidahaki ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…