Kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalan varmı yardım kızlar

Bende daha yeni kimyasal geçirdim. doktor en azından sorun yok demekki hamile kalabiliyosun kalirsin yine dedi. burda çoğu insan kimyasal dan sonra çabuk hamile kalmış inşallah bizimde öyle olur.bu aydan pek umudum yok ama onumuzdeki aya olur umarım

Rabbim sabır versin bir imtihandan geçiyoruz resmen Herşeyin hayırlısı vakti gelince olucak elbet en azından hamile kalabiliyoruz bunun için bile bir şükür sebebimiz var
Ewt öyle ama düşügün ardı hemen gelir derler 9 aydr olmaması canımı çok sıkıyor

Ben de ekim ayinda gecirdim kimyasal bu ay da nolur nolmaz icimde bi sey varsa kist gibi gitsin diye sogan suyu ictim. kafamiza taktikca olmuyor bence cnm artık cok onemsemiyorum gelirse bebisim basimin tacı gelmezse can sağlığı Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin.

Ben şubat ayında düşük yaptm kızlar 8 ay uğraştık. Ne kdr kafaya takarsanız o kdr ters tepiyo. Banada düşüğün arkası hemen gelir dediler ama hemen olmadı. Geçen ay soğan suyu yaptm bu ay hamileym. 5 haftam bitiyo. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beklemek çok zor iyi bilirim...

Ben varım... Hem de o kadar değişik bi durum ki.
11 haziranda kimyasal gebelik sonlanması yaşadım... sonra hiç hasta olmadım...
27. haftama giriyorum.

Canım selam. 30 Aralık kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim ve doktorum bir haftaya adet görürsün dedi. 1 ocakta adet oldum. normalde 5 gün sürer 7 gün sürdü adetim. yumurtlama dönemlerimi iyi takip ettik ve düzenli ilişki oldu. pazartesi günü test yaptırdım 89.99 çıktı. bu akşam tekrar test yaptırıcam. inşallah bu sefer sağlıklı artış nasip eder Allahım.. darısı isteyen herkese inş. tekrar haber ederim canım sonucu..

Ewt öyle ama düşügün ardı hemen gelir derler 9 aydr olmaması canımı çok sıkıyor

Kızlar yakın arkadaşım Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdi. Şu anda 6 haftalık hamile. Kafanıza takmayın gerçekten oluyor.

Bende 27 kasimda kimyasal gebelik gecirdim gecen ayda tum belirtilerim vardi ama adet oldum bakalimsimdi 8 subat bat hicbir belirti yok

Mayısta kimyasal gebelik yaşadım haziranda hamile kaldım canim
Stres yapma.

Surda okuduklarim beni birazda olsa kendime getirdi bende evlendikten 6 ay sonra hamile kaldim 8 haftalikken kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar kaldim oda kimyasaldi ve icinizde en fazla bekleyen benim heralde tam 1 sene oldu ustunden hatta gecti bile ustunden stres stres diyolar 1 senede stresten olmazki gecen doktora gittim 3 ay once flnyumurtlaman cok guzel 2 defa kalmissn ne guzel kafana takma kist ilhitap yok ilac yazmiyorm folik asit kullan dedi gonderdi madem bi sknti yok 1 senedir neden olmuo bi skntiki varki olmuo anlamıyorum bazen hicbiseyi cok yiprandim coookk

sitres yapma inan ki kendini düşünceler le bogup yipratma Allah nasip eder olur insallah

Kasim ayinda yaptigim yorum ustune aralik ayinda dis gebelik gecirdim. Üstelik gercekten kafama takmadim zaman da oldu. Onemli olan saglikli bir gebelik kızlar aksi cok uzucu oluyor. Ben simdi gec de olsa guc olmasin diye dua ediyorum.

Geçen sene şubatta yaşadım kimyasal gebelik. üstünden 8 ay geçti hep sıkıntı stres kafaya takmaktan. bak ne güzel dr hiç bişey yok demiş. 2 kere kalmşsın sıkıntı olsa hiç gebelik yaşamazsın. ben hamile kalmadan önce soğan suyu kürünü yaptım. o ay kaldım. dene istersen

kimyasal gebelikyen kac gun sonra hamile kaldnz 30 günü aştınız mi yaa.ben geven ay 8 de kimyasal uasdm kanama o gun basladi.gecikirmi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…