Ewt öyle ama düşügün ardı hemen gelir derler 9 aydr olmaması canımı çok sıkıyorRabbim sabır versin bir imtihandan geçiyoruz resmenHerşeyin hayırlısı vakti gelince olucak elbet en azından hamile kalabiliyoruz bunun için bile bir şükür sebebimiz var
Ben varım... Hem de o kadar değişik bi durum ki.Merhabalar kızlar eylül ayında kimyasal gebelik yaşadımve ondan sonrasında hiç korunmadım çünki doktorum korunmaya gerek olmadığını söyledi bu durumu yaşayıpta hemen hamile kalan varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Aminnnn hepimize inşallahhhRabbim sağ salim kucaģına almayı nasip etsin Can'ım
Canım selam. 30 Aralık kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim ve doktorum bir haftaya adet görürsün dedi. 1 ocakta adet oldum. normalde 5 gün sürer 7 gün sürdü adetim. yumurtlama dönemlerimi iyi takip ettik ve düzenli ilişki oldu. pazartesi günü test yaptırdım 89.99 çıktı. bu akşam tekrar test yaptırıcam. inşallah bu sefer sağlıklı artış nasip eder Allahım.. darısı isteyen herkese inş. tekrar haber ederim canım sonucu..Merhabalar kızlar eylül ayında kimyasal gebelik yaşadımve ondan sonrasında hiç korunmadım çünki doktorum korunmaya gerek olmadığını söyledi bu durumu yaşayıpta hemen hamile kalan varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bende daha yeni kimyasal geçirdim. doktor en azından sorun yok demekki hamile kalabiliyosun kalirsin yine dedi. burda çoğu insan kimyasal dan sonra çabuk hamile kalmış inşallah bizimde öyle olur.bu aydan pek umudum yok ama onumuzdeki aya olur umarım
Ewt öyle ama düşügün ardı hemen gelir derler 9 aydr olmaması canımı çok sıkıyor
Kızlar yakın arkadaşım Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdi. Şu anda 6 haftalık hamile. Kafanıza takmayın gerçekten oluyor.Ben de ekim ayinda gecirdim kimyasal bu ay da nolur nolmaz icimde bi sey varsa kist gibi gitsin diye sogan suyu ictim. kafamiza taktikca olmuyor bence cnm artık cok onemsemiyorum gelirse bebisim basimin tacı gelmezse can sağlığı Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin.
Benimde hala olmadıKızlar yakın arkadaşım Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdi. Şu anda 6 haftalık hamile. Kafanıza takmayın gerçekten oluyor.
Kimyasal gebelikle alakalı değildir. Kafana takıyorsun ya psikolojik olarak olmuyordur inan ki.Benimde hala olmadı
Mayısta kimyasal gebelik yaşadım haziranda hamile kaldım canimMerhabalar kızlar eylül ayında kimyasal gebelik yaşadımve ondan sonrasında hiç korunmadım çünki doktorum korunmaya gerek olmadığını söyledi bu durumu yaşayıpta hemen hamile kalan varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Takmamak elde değil 6ay oldu gerçi daha regl olmadim ama herzaman düzenli değil ondan geçilmiştir yineKimyasal gebelikle alakalı değildir. Kafana takıyorsun ya psikolojik olarak olmuyordur inan ki.
sitres yapma inan ki kendini düşünceler le bogup yipratma Allah nasip eder olur insallahSurda okuduklarim beni birazda olsa kendime getirdi bende evlendikten 6 ay sonra hamile kaldim 8 haftalikken kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar kaldim oda kimyasaldi ve icinizde en fazla bekleyen benim heralde tam 1 sene oldu ustunden hatta gecti bile ustunden stres stres diyolar 1 senede stresten olmazki gecen doktora gittim 3 ay once flnyumurtlaman cok guzel 2 defa kalmissn ne guzel kafana takma kist ilhitap yok ilac yazmiyorm folik asit kullan dedi gonderdi madem bi sknti yok 1 senedir neden olmuo bi skntiki varki olmuo anlamıyorum bazen hicbiseyi cok yiprandim coookk
Insallah cnm ya saolsitres yapma inan ki kendini düşünceler le bogup yipratma Allah nasip eder olur insallah
Geçen sene şubatta yaşadım kimyasal gebelik. üstünden 8 ay geçti hep sıkıntı stres kafaya takmaktan. bak ne güzel dr hiç bişey yok demiş. 2 kere kalmşsın sıkıntı olsa hiç gebelik yaşamazsın. ben hamile kalmadan önce soğan suyu kürünü yaptım. o ay kaldım. dene istersenSurda okuduklarim beni birazda olsa kendime getirdi bende evlendikten 6 ay sonra hamile kaldim 8 haftalikken kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar kaldim oda kimyasaldi ve icinizde en fazla bekleyen benim heralde tam 1 sene oldu ustunden hatta gecti bile ustunden stres stres diyolar 1 senede stresten olmazki gecen doktora gittim 3 ay once flnyumurtlaman cok guzel 2 defa kalmissn ne guzel kafana takma kist ilhitap yok ilac yazmiyorm folik asit kullan dedi gonderdi madem bi sknti yok 1 senedir neden olmuo bi skntiki varki olmuo anlamıyorum bazen hicbiseyi cok yiprandim coookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?