Cnm onuda denedim benim bir seneyi gecti hala bekliyorum bi sknti yoksa simdi coktan olmustu tekrar guzel bi doktora gidcm bu ay bi baksnGeçen sene şubatta yaşadım kimyasal gebelik. üstünden 8 ay geçti hep sıkıntı stres kafaya takmaktan. bak ne güzel dr hiç bişey yok demiş. 2 kere kalmşsın sıkıntı olsa hiç gebelik yaşamazsın. ben hamile kalmadan önce soğan suyu kürünü yaptım. o ay kaldım. dene istersen
kimyasal kanamadn kac gun sonda adet oldunz acaba4 ay sonra kaldım
Kımyasaldan 2ay önce kürtaj olmustum o yüzden adetlerim bi süre düzensizdi ama en fazla 30 31 günde oluyordum kimyasaldan sonra da bu değişmedi zaten adetimin düzene girmesinin 2.ayında hamile kaldımkimyasal kanamadn kac gun sonda adet oldunz acaba
bugun 32.gunum hala olmadım 40 gune kadar normalmis sanirim korunmadikta.ama duzen gitti benm sanırımKımyasaldan 2ay önce kürtaj olmustum o yüzden adetlerim bi süre düzensizdi ama en fazla 30 31 günde oluyordum kimyasaldan sonra da bu değişmedi zaten adetimin düzene girmesinin 2.ayında hamile kaldım
Evet 40 güne kadar normal ayrıca Adetinin düzensiz olmasıda cok normal hiç kafana takma tatlım kendini coook rahat bırak bak ben kürtajın üstüne kimyasalı yaşadım 2kötü olayı üst üste ama kendimi strese sokmaktan üzak tuttum sende öyle yap normalde adetin düzenlimidir ?bugun 32.gunum hala olmadım 40 gune kadar normalmis sanirim korunmadikta.ama duzen gitti benm sanırım
evet cok duzenliydi ben zaten ona uzuluyrm duzelse en azından kendimi takip edicem ama ne gelen var ne gidenEvet 40 güne kadar normal ayrıca Adetinin düzensiz olmasıda cok normal hiç kafana takma tatlım kendini coook rahat bırak bak ben kürtajın üstüne kimyasalı yaşadım 2kötü olayı üst üste ama kendimi strese sokmaktan üzak tuttum sende öyle yap normalde adetin düzenlimidir ?
Benimde cok düzenliydi tatlım kürtajdan sonra 5.ayda düzeldi diğer ayında hamile kaldım rahim bi süre kendini toparlamaya çalışıyorevet cok duzenliydi ben zaten ona uzuluyrm duzelse en azından kendimi takip edicem ama ne gelen var ne giden
Stresi bıraktım aslında ama hala yok takmamaya çalışıyorum ama ailem ve eşimin ailesi doktora git demeye başladı birazda o yüzden stres yapıyorum sanırımMayısta kimyasal gebelik yaşadım haziranda hamile kaldım canim
Stres yapma.
Canım geçmiş olsun. Bende 10 haftalık hamileydim bu Pazartesi kürtaj oldum. Boş gebelikti. İlk duyduğumda inanmak istemedim. Neden ben dedim ama herşeyde var bir hayır. Ben kendimi akışa bıraktım. Psikolojik ve Fizyolojik olarak toparlanmam için artık savaşmayı bırakıyorum. Sen de öyle yap. Ne verirse Rabbim hayırlısını verir. Tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz inş.18 ekimde hamile olduğumu öğrendim bthcg 68’5 ,193 sonra 421 oldu herşey normaldi sonra 23 ekimde kahverengi az akıntı gelmeye başladı dün değerim 200 kere düşmüş kimyasal dendi ama kanama yok kahve akıntı var çok üzgünüm kimseye söyleyemedik eşimle herkes beni hamile sanıyo çok kötüyüm tekrar hamile kalırmıyım ne zaman regli başlar rahim kalınlığım dün 11 ml di Allah çok istediğim için sınıyor isyan etmeyim diyorum ama Allah affetsin vajinusmus beni buldu atlattım derken pcos olduğum söylendi tiroidlerim yavaş calısıyo bunala rağmen kendiliğinden gebe kaldım sanırken kimyasal gebelik oldu ben nasıl atlatacağım bunu yaa
İnşaallah canım o kadar çok istiyorum ki bi bebeğim olsun Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım geçmiş olsun. Bende 10 haftalık hamileydim bu Pazartesi kürtaj oldum. Boş gebelikti. İlk duyduğumda inanmak istemedim. Neden ben dedim ama herşeyde var bir hayır. Ben kendimi akışa bıraktım. Psikolojik ve Fizyolojik olarak toparlanmam için artık savaşmayı bırakıyorum. Sen de öyle yap. Ne verirse Rabbim hayırlısını verir. Tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz inş.
Geçmiş olsun Allah tardım etsin atamıyorum içinden düşündükçe kalbim sıkışıyor çevremde kimsede olmadı oda beni buldu Allah hepimize sağlıklı gebelikler yaşatsın belli ki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı devam etseydi bile kendimi öyle avutuyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri Allah’a hep sağlıklı sıhhatli evlat ver diye dua ettim dmekki değilmiş ama gelde gönlüme anlat çoğu insan hemen ertesi ay gebe kalmış ümitleniyorum ama nasip oda korkuyorum vida olmayacak diyeCanim seni cok iyi anliyorum inan. Eylulde evlendim kasimda hamile oldugumu ogrendim deli gibi sevindik herkese soyledik bir hafta sonra kimyasal oldu kahroldum sonra hazirana kadar hamile kalamadim haziranda tekrar hamile oldugumu ogrendim 10 gun sonra onunda kimyasal oldugunu ogrendim gene sabrettim isyan etme dedim vardir bir hayir dedim icimden faceye giriyorum bir arkadasim hamile instegrama giriyorum biri dogurmus whatsap gene ayni sonra dediler beline sise cektir belki aciklik vardir cektirdim yaki yaptim ne acilar cektim ama umutluydum bu aydan olmadi 2 gun gecikmeli adet oldum. Dunya yikildi gibi oldu Allah im herkese veriyorsun niye benden esirgiyorsun dedim rabbim affetsin isyan ettim. Cok canim acidi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?