- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Aynı ilk gebelik kimyasal oldu takip ediyorum ben de ovulasyonla ama 1 ay geçti maalesef olmadı. Ekstra bir test yaptırmak lazım mi acaba dr bir şey yok dedi ama insanın içi rahat etmiyorNe yazık ki ilk gebelik haberim kimyasal ile sonuçlandı, ovulasyon ile takip edip gebe kalmıştım, iki olumsuz aşılama geçmişim var. Temmuz adetinde tekrardan gonalf ovitrelle bakarız dedi doktorum ama bu ayda ovulasyonla takip etmek istiyorum. Kanamam bitince başlayacağım, var mı benim gibi? Olumlu olumsuz kimyasal sonrasi gebelik haberi alan, ovulasyonla takip eden
Ben folikasit kullanmaya başladığım ay kimyasal oldu, doktor devam dedi. Ozellikle pcos icin cok iyi bu takviye dedi ona devam ediyorum bi tek. Birde ovulasyon iste canimAynı ilk gebelik kimyasal oldu takip ediyorum ben de ovulasyonla ama 1 ay geçti maalesef olmadı. Ekstra bir test yaptırmak lazım mi acaba dr bir şey yok dedi ama insanın içi rahat etmiyor
10 haziran kanama başladı 16 sinda bitti hemen ovulasyonla takibe başladım ancak göremedim daha yumurtlamayi. Bir ay oldu doktoruma yazdim bayrama kadar bekleyelim adeti dedi. BakalimBen de bu ay kimyasal geçirdim su an kanamamin ilk günü
Bitince ovulasyona başlayacağım sizler ne durumdasınız
Allah Allah10 haziran kanama başladı 16 sinda bitti hemen ovulasyonla takibe başladım ancak göremedim daha yumurtlamayi. Bir ay oldu doktoruma yazdim bayrama kadar bekleyelim adeti dedi. Bakalim
Doktorum gec yumurtalama olacaktır yada bu ay yumurta atilmayacak bile olabilir dedi. Bayram sonunu bekliyorum bakalim, hayirlisiAllah Allah
Çok ilginç ne oldu ki acaba. Gerçi her ay yumurtlama olmaz diyorlar belki ondandır
Bize de haber verirsen çok sevinirim canımDoktorum gec yumurtalama olacaktır yada bu ay yumurta atilmayacak bile olabilir dedi. Bayram sonunu bekliyorum bakalim, hayirlisi
Kuzum öğlen ovulasyon yaptım ustteki gibi çıktı, mayista gebe kaldigimda da boyle olmuş hemen doktoruma gitmiştim, bugunde yazdim yarin oglen gel bakalim bi dedi. İnşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde nasip olurBize de haber verirsen çok sevinirim canım
Ay hadi inşallah canım benim de bugün pik oldu. İnşallah güzel sonuçlar alırız.Kuzum öğlen ovulasyon yaptım ustteki gibi çıktı, mayista gebe kaldigimda da boyle olmuş hemen doktoruma gitmiştim, bugunde yazdim yarin oglen gel bakalim bi dedi. İnşallah bu sefer sağlıklı bir sekilde nasip oluryarin doktordan sonra yazarim son durumu ne dicek bakalim. Gecen gittigimde catlamisti yunurtayi gorememisti. Bu sefer ne durumdayim bakalım
Ayyy inşallah kuzum, doktorumda gayet olumlu konuştu bakalim 15 gun sonra gorcezAy hadi inşallah canım benim de bugün pik oldu. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
İnşallah beraber alacağız sonucu zaten ne güzelAyyy inşallah kuzum, doktorumda gayet olumlu konuştu bakalim 15 gun sonra gorcez
merhaba10 haziran kanama başladı 16 sinda bitti hemen ovulasyonla takibe başladım ancak göremedim daha yumurtlamayi. Bir ay oldu doktoruma yazdim bayrama kadar bekleyelim adeti dedi. Bakalim
Evet evet yaklasik 6 gün sürdü ancak kanama bittikten cok sonra beta değerim sıfırlandı. Belki sizinki sıfır olana kadar kanama olacaktir. İcinizi ferah tutun, insan ne yapacağını bilemiyor illa da kotu dusunuyor ama geciyor. Bi daha yasatmasin rabbim insallah.merhaba
bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum 6 temmuzda başladı kanamam hala devam ediyor ama az olarak bu normal mi acaba sizin 16 sın da tamamen bitmiş miydi ben tam bitti diyorum sonra yine geliyor kanamam yarın doktor kontrolüm var ama endişeliyim biraz
Yumurtlama gunune kadar ilişki yasamayıp sadece yumurtlama günü mü birliktelik oluyor o sekilde mi hamile kalıosunuz bnmdr bu ay 3.denemem ama bundan once hergun iliski olmstu tutmadıAyyy inşallah kuzum, doktorumda gayet olumlu konuştu bakalim 15 gun sonra gorcez
Hayir hayir yumurtlama gorene kadar tamamen serbest, kısıtlama yapmıyoruz. Yumurtlama gördüğüm gün ki genelde 3 gun sürüyor sonra catlama, yani 4 gunde iki kere, iki gunde bir seklinde oluyor. Tamamen doktorumun da dedigi gibi. Ki o her zaman iki gunde bir olsun diyor yumurtlama gor yada görme diye. Her gün iliskide benimde tutmadi iki aydir ust uste tutuyor ama bence bende en etkilisi kilo verme ve folikasit oldu. Pcosum ona gore folikasit veriyorum demişti doktorum, nisanda kullanmaya basladim mayis gebe kaldim haziran kimyasal oldu temmuz yine gebeyim inşallah nasip olursaYumurtlama gunune kadar ilişki yasamayıp sadece yumurtlama günü mü birliktelik oluyor o sekilde mi hamile kalıosunuz bnmdr bu ay 3.denemem ama bundan once hergun iliski olmstu tutmadı
Bende folik asite basladm 2.ayım yumurtlama benim 1bucuk gün sürüyor ilişki yumurtlama ve catlama gunu mu olmalı yani sadece mesela 14 ü yumurtlama 16 sı catlama 14 ve 16 mı olmalıHayir hayir yumurtlama gorene kadar tamamen serbest, kısıtlama yapmıyoruz. Yumurtlama gördüğüm gün ki genelde 3 gun sürüyor sonra catlama, yani 4 gunde iki kere, iki gunde bir seklinde oluyor. Tamamen doktorumun da dedigi gibi. Ki o her zaman iki gunde bir olsun diyor yumurtlama gor yada görme diye. Her gün iliskide benimde tutmadi iki aydir ust uste tutuyor ama bence bende en etkilisi kilo verme ve folikasit oldu. Pcosum ona gore folikasit veriyorum demişti doktorum, nisanda kullanmaya basladim mayis gebe kaldim haziran kimyasal oldu temmuz yine gebeyim inşallah nasip olursa
Ben öyle yaptım kuzum, evet yumurtlama gördüm ilişki, ertesi gün yine yumurtlama ama boş, ertesi gün yumurtlama dolu, yine boş ertesi gun, sonra çatlama ilişki. Birde instagramda bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var bi göz at istersen bi kac tane tavsiye ve pozisyon da öneriyor, uygulayip gebe kalanlardanim. Sana da nasip olsun inşallahBende folik asite basladm 2.ayım yumurtlama benim 1bucuk gün sürüyor ilişki yumurtlama ve catlama gunu mu olmalı yani sadece mesela 14 ü yumurtlama 16 sı catlama 14 ve 16 mı olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?