- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Hayır malesef o da yok nöbetçi eczaneden test aldım sabah yapacagımOvulasyon testi var mi peki kuzum?
O zaman bence hem yumurtlama hem çatlamayi degerlendir kuzum, iki gun yine iyi benim 3 yumurtlama bincatlama 4 gün verimsiz oluyor. Yumurtlamayı görene kadar gün aşırı yap, görünce iki gun ust uste yaparsinBenim yumurtlamam 1gün sürüyor gün aşırı nasıl ayarlıcam abla bigün dolu bigün boş oturdum onu düşünüyorm kara kara
Hadi bakalım hayırlısı kuzum, guzel haberini bekliyorumHayır malesef o da yok nöbetçi eczaneden test aldım sabah yapacagım
Gün aşırı birgün ilişki birgün ara değil mi bde bu ay sabah deniycez bkalm dha verimli diolarO zaman bence hem yumurtlama hem çatlamayi degerlendir kuzum, iki gun yine iyi benim 3 yumurtlama bincatlama 4 gün verimsiz oluyor. Yumurtlamayı görene kadar gün aşırı yap, görünce iki gun ust uste yaparsin
Hadi bakalım hayırlısı kuzum, guzel haberini bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı kuzum, guzel haberini bekliyorum
Çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin dua edin sağlıklıca kucagıma alayımHadi bakalım hayırlısı kuzum, guzel haberini bekliyorum
Evet daha verimli diyorlar bende o yuzden oyle yapmıştım. İnşallah tutar canimGün aşırı birgün ilişki birgün ara değil mi bde bu ay sabah deniycez bkalm dha verimli diolar
Hayırlısıyla inşallah canım benim, hemen kan ver, iki gunde bir bi degerine bakilsinÇok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin dua edin sağlıklıca kucagıma alayım
Birbirimize dua edelim ❤
Benim de yumurtlama iki gun sonra catlama gormustum. İlk yumurtlamayi gördüğüm gün ve catlamayi gördüğüm aksami degerlendi3mistim canim bence yeterli. Iki yumurtlamayi değerlendirme bu sefer catlama gunu icin sperm kalitesi azalabilir ben 10 u ile 17 si arasi gun aşırı birliktelik olsun yeterBende folik asite basladm 2.ayım yumurtlama benim 1bucuk gün sürüyor ilişki yumurtlama ve catlama gunu mu olmalı yani sadece mesela 14 ü yumurtlama 16 sı catlama 14 ve 16 mı olmalı
İnşallahEvet daha verimli diyorlar bende o yuzden oyle yapmıştım. İnşallah tutar canim
Kac aydır hergun denedık tutmadı bu ay bende gun asırı denemek ıstıyorm ama yumurtlama 1 gun surerse dyede endıse edıyırmBenim de yumurtlama iki gun sonra catlama gormustum. İlk yumurtlamayi gördüğüm gün ve catlamayi gördüğüm aksami degerlendi3mistim canim bence yeterli. Iki yumurtlamayi değerlendirme bu sefer catlama gunu icin sperm kalitesi azalabilir ben 10 u ile 17 si arasi gun aşırı birliktelik olsun yeter
Ben yumurtlama gunu 3 saat aralıklarla ovu testi yaptım sen de oyle yapabilirsin cabim catlamayi kacirmamis olursun ben catlamanin saatini dahi tahmin edebildim cok test yapınca fazla test göz çıkarmazKac aydır hergun denedık tutmadı bu ay bende gun asırı denemek ıstıyorm ama yumurtlama 1 gun surerse dyede endıse edıyırm
Bugün 9.günüm 28 gunde 1 regl oluyorm 14.gün oluyor genelde 6 günüm var 48 saatte bir ilişki yaşıyoruz şimdilik sperm kalitesi düşmesin dye bde sabahları uykudan uyanınca daha verimli diolarBen yumurtlama gunu 3 saat aralıklarla ovu testi yaptım sen de oyle yapabilirsin cabim catlamayi kacirmamis olursun ben catlamanin saatini dahi tahmin edebildim cok test yapınca fazla test göz çıkarmazyap bence bugün yumurtlamansa
Evet canim sabahları daha verimliymis ben sabah yaşayamadım çalıştığımizdan dolayı imkanınız varsa tabiyki sabah en güzeli ve 48 saatte bir olursa elbet tutar allahin izniyle sperm 72 saate kadar yaşıyormuş rahimde zatenBugün 9.günüm 28 gunde 1 regl oluyorm 14.gün oluyor genelde 6 günüm var 48 saatte bir ilişki yaşıyoruz şimdilik sperm kalitesi düşmesin dye bde sabahları uykudan uyanınca daha verimli diolar
İnşallah tutar ablaEvet canim sabahları daha verimliymis ben sabah yaşayamadım çalıştığımizdan dolayı imkanınız varsa tabiyki sabah en güzeli ve 48 saatte bir olursa elbet tutar allahin izniyle sperm 72 saate kadar yaşıyormuş rahimde zaten
Kanama bittikten sonra beklemek gerekiyor mu rahimde iyileşme içinEvet evet yaklasik 6 gün sürdü ancak kanama bittikten cok sonra beta değerim sıfırlandı. Belki sizinki sıfır olana kadar kanama olacaktir. İcinizi ferah tutun, insan ne yapacağını bilemiyor illa da kotu dusunuyor ama geciyor. Bi daha yasatmasin rabbim insallah.
Doktorum bisey söylememişti, çünkü herhangi bir operasyonla degil dogal kendi kanama ile düştüğü ve vücut attığı icin bi sorun görmemiştiKanama bittikten sonra beklemek gerekiyor mu rahimde iyileşme için
Teşekkürler inşaallah bu sefer normal gebelik yaşarım bendeDoktorum bisey söylememişti, çünkü herhangi bir operasyonla degil dogal kendi kanama ile düştüğü ve vücut attığı icin bi sorun görmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?