Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrası ovulasyonla takip edenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende testlerimi ordan alıyorum yüzüstü olan mı bank pozısyonu mu denednz acaba bde 10 dk beklednz mi

Evet bende testlerimi ordan alıyorum yüzüstü olan mı bank pozısyonu mu denednz acaba bde 10 dk beklednz mi
Bende ordan aldım testleri, dizüstü ve evet uzun süre bekledim, son iki yumurtlama donemimde de ayni seyleri yaptım ikisi de tuttu. Darısı sağlıkla size nasip olsun

Bende ordan aldım testleri, dizüstü ve evet uzun süre bekledim, son iki yumurtlama donemimde de ayni seyleri yaptım ikisi de tuttu. Darısı sağlıkla size nasip olsun
Hadi inşallh bende bu ay deneyeceğim tutar inşallah 2aydır hergun ilişkide tutmadı bu ay nasip olur inşallah ya

Yumurtlamamin 12. Gunu gebelik testi bu sekilde çıktı. İnşallah bu sefer sağlıklı ilerler
Merhaba! Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla ilerler umarım bende temmuzda gecirdim kimyasal kanamam bitti ama şuan kahve leke geliyor peceteye iki gündür yumurtlama takibi yapıyorum öneriniz var mı acaba

Merhaba! Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla ilerler umarım bende temmuzda gecirdim kimyasal kanamam bitti ama şuan kahve leke geliyor peceteye iki gündür yumurtlama takibi yapıyorum öneriniz var mı acaba
Allah razı olsun canım benim. Bi sure benimde lekelenme devam etmişti. Dediğin gibi. Ovulasyonla takip ettim kanama gununden itibaren 31. Günde gördüm yumurtlamayi. Yapmaktan asla bırakmayın derim ben goremicem heralde bu ay dedim ki doktorumda olabilir demisti. Yine de devam ettim gördüm çok şükür. Kimyasalda progestan kullanmamıştım ve hala içimdedir, bunda yumurtlama gordum hemen doktora gittim ve progestan basladi tutunmayı kolaylaştırsin ve düşüğü onlesin diye, ki suan bile bi kutu daha yazdi baya devam edecegim gibi. Yumurtlama 3 gun catlama bir gun suruyor bende, gün aşırı ilişki tercih ettik iki seferdir. Yumurtlama günü özellikle iliski ile gün aşırı devam ettik. Diz dirsek pozisyonu ve sonrasinda 10 dk bekleme yaptım. Pcosum, glifor şeker ilacı ve gynositol folikasiti kullaniyordum ve diyetisyen eşliğinde yaklasik 14/15 kilo verdim. Benim son uc ayda yapipta faydasini gordugum iki ayinda da gebelik gördüğüm seyler bunlar canim
İnşallah seninde sağlıklı bisekilde olur, güzel haberi alırsın

Sağol canım beniminşallah benimde bu ay tutar sağlıkla alırız kucağımıza

Banada progestan yazdı fitil olarakmı yoksa normal mi bde catlama gunu mu baslayacaksnz

Fitil olarak başlattı ve ultrasona göre gun vermişti, simdi yeniden yazdi hatta devam ediyorum gebelikle bilrikte
Bende çatlama olduğu gün 10 gün fitil olarak sabah akşam kullanacagm hayırlısı bakalım bazıları adet bitimi kullanıomus emin olamadm ama ben genede çatlama gününü bekleyecegm riskr atmak istemiyorum bu ayımı

Anladim, inşallah tutar Ben doktorun yazmasi dışında alip kullanmadığım için bilemiyotum maalesef

Anladim, inşallah tutar Ben doktorun yazmasi dışında alip kullanmadığım için bilemiyotum maalesef
Bana doktorum verdi ama sadece 10gün kullancaksn dedi yani gün söylemedi bende eczacıya sordum genelleme söyledi oda o yüzden çatlama günü kullancagm cnku propekdüsü okudm 17.gün baslayn dyor ama bnm adetm 30 günlük döngü değil 27 gün sürüyor

Ayyy varsa cikar hemen yapin yaaa ben bile duramadim bak meraktan, hadi bi cesaret kuzum
Şuan evde test yok malesef sabredemem yaparım diye almadım bende çok heycanlıyım ama 2 tane kaybım oldu tekrar aynı acıları yaşamaktan çok korkuyorum

İnsallah tutar kuzum Güzel haberini bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…