Kimyasal gebelik ve insanlarin vefasizligi

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Hamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?

Ben de aramam mesela

Zira hatırlatmak, yarasını kaşımak gibi gelir

Görümcem düşük yaptı 3-4 aylık vardı

Bırak aramayı bir süre görünmez olmak istedim zira oğlum 11 aylıktı ve onu ya da beni görmek daha çok acıtır diye düşündüm

Belki o da kırılmıştır ana ben kendimce ince düşünüp böyle yaptım

Ben de aramam mesela

Zira hatırlatmak, yarasını kaşımak gibi gelir

Görümcem düşük yaptı 3-4 aylık vardı

Bırak aramayı bir süre görünmez olmak istedim zira oğlum 11 aylıktı ve onu ya da beni görmek daha çok acıtır diye düşündüm

Belki o da kırılmıştır ana ben kendimce ince düşünüp böyle yaptım
Bence asıl böyle zamanda insan yanında görmek istiyor. yada en azından aramasını bi teselli bekliyor geçmiş olsun üzülme vs gibi.

Kimyasal gebelik çok yaygın canım ve senin hap içmenle ilgisi yok. Hatta birkaç gün adet gecikmesinde cogumuzda olan birsey o yüzden ilk 3 ay kritik diyorlar. Hiç sıkma canını üzülme de.
Tamam onu biliyorum ama insan yinede üzülüyor ışte.kanamam gelince acile gittim kasık ağrım falan vardı.onuda geçtim psikolojik olarak çok uzgundum. ve ben hastanedeyken k.validem onunla konuştu biliyordu.ama bu zamana kadar bi geçmiş olsun yada üzülme vs diye bi defa aramadı.zaten üzgünüm kaç gündür bide böyle düşününce daha çok üzülüyorum. Ben şimdi bu gorumceye boşuna mi kızıyorum haklı degilmiyim yani

Hamile olduğumu ogrenenip ertesi gün kaybettim.daha yeni oluşan biseymis bende farkında olmadan hap içtiğim için sanırım düştü. olsaydı ilk bebeğim olcakti istiyordumda olmasını o yüzden çok üzüldüm.dustugunu kanamayla öğrendim doktora gittim kurtaja gerek yokmuş zaten daha yeni olduğundan kendi düşmüş.(yani kimyasal gebelik)neyse ben çok üzüldüm ağladım.doktora gittiğimde kaynvaldem yanımdaydı kızı aradı hastanede olduğumuzu başımıza gelenleri biliyordu.iki gün oldu bir kere arayip geçmiş olsun nasılsın üzülme falan hiçbirşey demedi.ve daha geçen hafta onun çocuğu rahatsizlandiginda ben hem onu aradım geçmiş olsun diye hem kayinvalidemi.hemde evine gittim çocuğa biseyler alip geçmiş olsun diye. ve artık kendime kızıyorum insanlara hep hakettiginden fazla değer verdiğim için. sizce kizmakta haksizmiyim?
Gecmis olsun.
Kimyasal gebelikte vucut kendi sonlandirir gebeligi.saglikli bir embriyo olusmadigi icin.rahme yerlesmemis oluyor cunku.
Cok ta yaygin.bu sebeple moral bozma.
Ilacla alakasi yoktur.
gorumcen nezaketen bir gecmis olsunu cok gormus.
olabilir o da kendi insanligini gorgusunu ortaya koymus.
karsiligini da oyle gorsun bundan sonra.
duymasa neyse de haberi olmus sonucta.

İnsanlara verdiğin değer aslında kendine verdiğin değerdir.
Sen kendine yakışanı yapmışsın
Bu arada geçmiş olsun
inşallah bu acını unutturacak üçüzlerin beşizlerin olur :)
Amin canım inşallah. Ben herkese çok değer veriyorum ama karşılığını göremiyorum.Bende onemsemicem bundan sonra :(

Hamile olduğunuzu öğrenip ertesi gün düştüğünü öğrenmişsiniz. Hemen duyurmuş muydunuz, görümceniz biliyor muydu ?
Kimyasal gebelikteki düşük, normal düşük gibi değil diye biliyorum. Bebek oluşumu gerçekleşmeden kanama oluyor. Hatta çoğu kadın bunu farketmeden yaşıyormuş.
Açıkçası ben de düşük kadar önemsemezdim. Regli gecikince hamileyim diye heveslenip, testte negatif görmenin bir tık ötesi gibi.
Heveslenip üzülmüşsünüz geçmiş olsun ama öyle ah vah geçmiş olsun denecek bir durum değil.

Hayır 1 gün öğrenmişsin diler gün zaten hastanedesin görümcen haklı diye demiyorum ama ne ara sahiplenip ne ara gecmiş olsun diyecek adet olmuşsun gibi gelmiştir ondan aklına bile gelmemiştir bence üzerinde durmaya değmez belki sen bile şansa öğrendin hamile olduğunu yani

Allah beterinden saklasın kimyasal gebelik üzülecek psikoloji bozacak birşey değil arkası güzel gelir onun folk asit omega 3 alın

Aynı şeyi yakın arkadaşım yaşadı. Evet ilk üzüldü ama geçmiş olsun telefonları beklemedi çünkü gerçekten çok ciddi bir durum değil sen de üzme kendini canım

1 günde dollenme oldugunu öğrenip, ertesi gün sağlıklı gelişim olmadığını öğrenmişsiniz. Ne ara haberi oldu da geçmiş olsun diyecek? Bu hassasiyeti fazla buldum. Açıkçası burnunu fazla sokmuş gibi olmamak için bir şey demediğini düşünüyorum. Sonuçta kürtaja bile gerek olmayan bir durum. Ortada vefasızlık yok.

Gecmis olsun.
Kimyasal gebelikte vucut kendi sonlandirir gebeligi.saglikli bir embriyo olusmadigi icin.rahme yerlesmemis oluyor cunku.
Cok ta yaygin.bu sebeple moral bozma.
Ilacla alakasi yoktur.
gorumcen nezaketen bir gecmis olsunu cok gormus.
olabilir o da kendi insanligini gorgusunu ortaya koymus.
karsiligini da oyle gorsun bundan sonra.
duymasa neyse de haberi olmus sonucta.
O gün hastanedeyken zaten biliyordu.Bende ona kırıldim uzak yerde de oturmuyor çok yakınız.hadi çocukla gelmedi vs.zaten ben gelmesini beklemedim hiç.ama en azından nezaketen bi aramasını beklerdim

1 günde dollenme oldugunu öğrenip, ertesi gün sağlıklı gelişim olmadığını öğrenmişsiniz. Ne ara haberi oldu da geçmiş olsun diyecek? Bu hassasiyeti fazla buldum. Açıkçası burnunu fazla sokmuş gibi olmamak için bir şey demediğini düşünüyorum. Sonuçta kürtaja bile gerek olmayan bir durum. Ortada vefasızlık yok.
Canım bi gün önce ograndim ama.ertesi sabah kasık ağrısı ve kanamadan gittim.ve devlet hastanesine gitmeden önce onerebilecegi bi doktor vs.varmı diye kayinvalidem onu aradı.yani daha ben hastanedeyken biliyordu.benimde ilk defa başıma böyle birşey geliyor ve hastanedeki doktor biraz bilgisizdi ve bana yatiş vercekti kürtaj ol can dedi.Ben zaten onu duyunca başladım ağlamaya daha neyin ne olduğunu bile bilmiyordum. yani moral olarak çok uzgundum bu sırada da kayinvalidemle iki üç kere konustklarini duydum ama.benimle o zaman yada daha sonra bi kere merak edip ne oldu diye aramadı.Ben ni anlatamıyorum kendimi

Aynı şeyi yakın arkadaşım yaşadı. Evet ilk üzüldü ama geçmiş olsun telefonları beklemedi çünkü gerçekten çok ciddi bir durum değil sen de üzme kendini canım
Durumun ciddiyetinden arasın demiyorum ki moralim bozuk sonuçta o gün hastanedeydim bi kere insan merak edip noldu falan demezmi

Önemli birşey değil, geçmiş olsun denecek birşey de değil..adet olmuşsun,belki de gebeliği bilmesen sen de adet oldun sanacaktın..(ben de yaşadım aynısını şimdi 2kızım var) o yüzden kızma hiç..

Geçmiş olsun..gördüğünüz değere göre hareket edersiniz siz de bundan sonra.
1 gün 2 ay farketmez,o sevinci yaşadıktan sonra bu burukluk kötü bir duygu ama insanlar işte.
Ben de geçen yıl kürtaj oldum,operasyondan çıkışta ağlayarak en yakın bellediğim arkadaşımı aradım 1 ay sonra neşeli neşeli oturmaya geldi:( hayatımda en içime oturan şeydir.
Allah en kısa sürede hayırlı,sağlıklı bebeklerle kucağınızı doldursun

Önemli birşey değil, geçmiş olsun denecek birşey de değil..adet olmuşsun,belki de gebeliği bilmesen sen de adet oldun sanacaktın..(ben de yaşadım aynısını şimdi 2kızım var) o yüzden kızma hiç..
Benimki adet değil di canım cunku adet olmuştum yani üstüne görme yaşamıştım. 3gun sonra kanama oldu.ya ben anlatamıyorum :( sen aynı şeyi yasadiginda gorumcen falan biliyorsa moral olarak en azından bi nasıl oldun demesini

Geçmiş olsun..gördüğünüz değere göre hareket edersiniz siz de bundan sonra.
1 gün 2 ay farketmez,o sevinci yaşadıktan sonra bu burukluk kötü bir duygu ama insanlar işte.
Ben de geçen yıl kürtaj oldum,operasyondan çıkışta ağlayarak en yakın bellediğim arkadaşımı aradım 1 ay sonra neşeli neşeli oturmaya geldi:KK43: hayatımda en içime oturan şeydir.
Allah en kısa sürede hayırlı,sağlıklı bebeklerle kucağınızı doldursun
Oh be sonunda beni anlayabilen biri çıktı.İnsanlara çok basit gibi geliyor benim düşüncemi yadirgiyorlar ama benim gibi bebek isteyipte bunu yaşayan bilir.Tamam ben daha yeni öğrenmiştim ama o bi gün bile beni nasıl mutlu etmişti ertesi gün dustugunu öğrendiğimde sanki gerçekten oluşan bir bebeği kaybetmiş gibi hüngür hüngür ağladım.çok üzüldüm.hala da üzgünüm ama insan böyle zamanda bi nasıl oldun denmesini istiyor.bilmese neyse bide biliyor yani..

Back
X