Kimyasal gebelik yaşayanlar bi baksın

Anladım canım şöyle diyim benimde 24 temmuzda kanamam olmuştu bu gün ayın 28i hala olmadım 26sinda gebelik testi negatif di hamile olsam çılarmıydı testte eğer geç dolenmeyse
Ara vermedik bide ben ilk denediğimiz ay hamile kalmıştım zaten benimde geç döllenme aklıma geliyo ama teste cıkarmıydı sen nasıl kaç gün geçtikten sonra öğrendin gebe olduğunu

Anladım canım şöyle diyim benimde 24 temmuzda kanamam olmuştu bu gün ayın 28i hala olmadım 26sinda gebelik testi negatif di hamile olsam çılarmıydı testte eğer geç dolenmeyse
Hayır canım çıkmayabilir. Ben ovülasyon testiyle takip etmiştim. Adetimin 24.günü yumurtladım mesela. 12 gün sonra yani 36 gün sonra çift çizgiyi gördüm. O yüzden bekle bakalım.

Hayır canım çıkmayabilir. Ben ovülasyon testiyle takip etmiştim. Adetimin 24.günü yumurtladım mesela. 12 gün sonra yani 36 gün sonra çift çizgiyi gördüm. O yüzden bekle bakalım.
Ya ben takip etmedim ama yumurtlama dönemim benimde geç oldu gibi o uzayan şefaf akıntıdan farkketim bi 1 haftadır göğüs hassasiyetim var sadece yani normalde adetim düzenlidir benimde bu gün 36 gün oldu sende ben gibi test yapmışmıydın 2 3 günlük gecikmede

Ayy İnşallah ya ben 1 yillık evliyim ilk istediğimiz ayda kaldım ama malesef nasip olmadı çok üzüldük İnşallah kucağına sağlıklıca alırsın
Amin inşallah canım benim. Allahım isteyen herkese versin. Bende kimyasaldan sonraki ay boş geçti,belki değerlendiremedik belkide yumurtlama zamanını kaçırdık ama kimyasal gebelik kötü birşey değil, sağlıklı gelişmeyen bir embriyoyu vücut atıyor o kadar. Stres yapmıyoruz başka birşey düşünün kendiliğinden oluyor. Ben tatile gitmiştim hiç aklıma gelmedi bile gezeyim tozayım derken hamileymişim. Allahım en kısa ve en hayırlı zamanda kucağını doldursun

Doktor bana ilk ay biraz gecikme olabilir demişti biraz daha bekleyin isterseniz.

Regl oldum dün peki siz hamile kaldınızmı sonrasında

Ben hamile kalamadım ama hiç ekstra bir çabam olmadı kalmak için yani yumurtlama tarihimi takip etmedim, ovulasyon testi yapmadım ama ben benim durumumun hormonal olduğunu düşünüyorum çünkü Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalmıştım. Büyük ihtimalle hormonlarım düzeldiği için kalabildim ama sonrası olmadı. Şimdi mememde bir sorun olduğu için doktor bir ilaç verdi o da hormon düzenliyormuş vs. Siz aklınıza hiç kötü bir şey getirmeyin. Çoğu insan kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalabilmiş.

Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da adetim 2 gün gecikti yarın test yapcam bakalım ne çıkacak sürekli kasıklarına kramp giriyor ve göğüslerim çok hassas hayırlısı bakalım

Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da adetim 2 gün gecikti yarın test yapcam bakalım ne çıkacak sürekli kasıklarına kramp giriyor ve göğüslerim çok hassas hayırlısı bakalım
Ben adet oldum benimde ole olmuştu 5 gün gecikti biraz geç oluyormuş test yap öğren

Göğüslerinizde hassasiyet ve kasıkta batma falan var mıydı
Evet canım vardı genel olarak adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı zaten sen en iyisi gebelik testi al içini rahatlatırsın ben de sen gibi merak içinde kalmıştım gecikince test yaptın negatif çıkmişti sende yap bakalım

Canım ben de Ocak ayında çatlatma iğnesi sonrası kimyasal gebelik yaşadım ben iki kere kanama yaşadım ilki 2,5 gündü 10 gün sonra tekrar yaşadım . Gebe olabilirsin ya da stresle gecikme yaşıyorsun . Doktora gidersen hem gebelik bakılır ama olmadı söktürücü verir . Benim sonrasında gecikmem oldu söktürücü kullandım .İnşallah bir daha yaşamazsın , yaşamayız .

Ben ilk defa kasık batması yaşıyorum bende adetten önce böyle belirti olmazdı bakalım kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı

Ben adete 6 gün kala belirti olduğu için test yapıp hamile olduğumu öğrendim ama tam adet günü kanamam oldu kimyasal gebelik yani her ay düzenli olurdum ben geçen ay bile öyle olmuştu bilmiyorum inşAllah hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah kan verdim sonuç bekliuroum dua edin lütfen bana

Aminn canim inşallah güzel haberler alıp bizi de sevindirirsin .Ama olmazsa sakın kendini üzme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…