- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 27
- Konu Sahibi Cicibayan14
-
Amin canım inşallahİnşAllah canım Allah gönlüne göre versin
Senim değerin çok yüksekmiş benim değere göre .. aman akışına bıraktım olurum bnde yakındır o zaman. CnmBen 36tıncı gün sonra oldum regl
Beklemelisin canım bende gecen ay yasadim ama hala olamadim boyle olabiliyomusArkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım ayın 24 ünde kanamam başladı bu ayın 28i oldu daha adet olamadım dün test yaptım negatif çıktı yarın aile hekimime adet söktürücü yazdırmayı düşünüyorum gecikme normalmi beklemelimiyim
Aslında negatifi görmekten çekiniyorumNe sabırlısın maşAllah
Adetinden kaç gün geçti cnm bide kaç değerle kimyasal yaşadın ??Beklemelisin canım bende gecen ay yasadim ama hala olamadim boyle olabiliyomus
AminnAmin canım inşallah
Ben bu ay çok rahattım hayırlısı diyerek gittim Rabbim nasip ettiAslında negatifi görmekten çekiniyorumsuan bile sadece uyku aklım da
23 agustosta olmam lazimdi ama olmadi 147 den 90 lara dustu iki gun sonr kanama yasadim gitti tamamenAdetinden kaç gün geçti cnm bide kaç değerle kimyasal yaşadın ??
Maşallahh cnm allah sağlıkla versin kucağına daBen bu ay çok rahattım hayırlısı diyerek gittim Rabbim nasip etti ❤
Baya da geçmiş 1 hafta olmuş test yaptın mı peki cnm .23 agustosta olmam lazimdi ama olmadi 147 den 90 lara dustu iki gun sonr kanama yasadim gitti tamamen
Idrar testi yaptim negatif cikti ama kan tahlili yapamadim dahaBaya da geçmiş 1 hafta olmuş test yaptın mı peki cnm .
Amin canım inşAllahhhMaşallahh cnm allah sağlıkla versin kucağına da
Pazartesi ye kadar adet olmassan git tahlil ver cnm umarım hamilesindir . Birde yumurtlama gününe dikkat ettin mi hiç ?Idrar testi yaptim negatif cikti ama kan tahlili yapamadim daha
Aynen cok geçmiş bi test yap ama gecikme olması da normal mişBaya da geçmiş 1 hafta olmuş test yaptın mı peki cnm .
Benimde ole olmuştu gecikince test yaptım negatif çıtı sonrad oldumIdrar testi yaptim negatif cikti ama kan tahlili yapamadim daha
Canım senin değer 500 olduğunda adetin kaç gün geçmiştiBen 36tıncı gün sonra oldum regl
Amin canım inşallah
YoK malesef bizim hic bos gecmiyo nerdeysePazartesi ye kadar adet olmassan git tahlil ver cnm umarım hamilesindir . Birde yumurtlama gününe dikkat ettin mi hiç ?
Pazartesiye kadar olmazsam gidicem bakicam bi senin noldu yinw test yapicaktinPazartesi ye kadar adet olmassan git tahlil ver cnm umarım hamilesindir . Birde yumurtlama gününe dikkat ettin mi hiç ?
Eger olucaksam bosuna kolumu deldirmek istemiyorum artik canim cok yaniyiBenimde ole olmuştu gecikince test yaptım negatif çıtı sonrad oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?