- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Cicibayan14
-
Bnde suan aynı durumu yasıyorum ve beklemedeyim. Değerin kaçtı acaba düşük yaptığın değerin ?Arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım ayın 24 ünde kanamam başladı bu ayın 28i oldu daha adet olamadım dün test yaptım negatif çıktı yarın aile hekimime adet söktürücü yazdırmayı düşünüyorum gecikme normalmi beklemelimiyim
İnşAllah canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahCanım çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın darısı başımıza☺
Kaç aylık evlisin canım sen yada ilişkiye ne sıklıkla griyosunuz ne kadar sürede hamile kaldınİnşAllah canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah ❤
Benim değerim 500e çıktı en fazla sonra kanamam başdadı kanamaya birlikte değer düşüyor kanamada 6 7 gün sürdü senin durumun nasılBnde suan aynı durumu yasıyorum ve beklemedeyim. Değerin kaçtı acaba düşük yaptığın değerin ?
Canım tam 2 yıl oldu bu ay evleneli daha önce tedavi gördüm aşılama falan oldu ama tutmamıştı geçen ay normal yollarla kaldım kimyasal olduğunu öğrendim bu ayda tekrar normal yolla hamile kaldım bizimki 2 en fazla 3 güne bir olurKaç aylık evlisin canım sen yada ilişkiye ne sıklıkla griyosunuz ne kadar sürede hamile kaldın
Canım benim değerim 32ye çıktı sadece . Adetim 24 deydi ama 30 da kanamam oldu 7 gün sürdü sonrasında 10 gün kadar kahverengi sıvı gelip durdu ve ağrım oluyordu iki haftadır tam düzenime döndüm ama 31 gün oldu daha adet olamadım belirti de yokBenim değerim 500e çıktı en fazla sonra kanamam başdadı kanamaya birlikte değer düşüyor kanamada 6 7 gün sürdü senin durumun nasıl
Selam canım nasılsınCanım tam 2 yıl oldu bu ay evleneli daha önce tedavi gördüm aşılama falan oldu ama tutmamıştı geçen ay normal yollarla kaldım kimyasal olduğunu öğrendim bu ayda tekrar normal yolla hamile kaldım bizimki 2 en fazla 3 güne bir olur
Aleyküm selam canım hala şoktayım ve korkuyorum açıklası değerim düşer mi diyeSelam canım nasılsın ☺ Yine karşılaştık ❣
Motivasyonu nu yüksek tut cnm bence hiç birsey olmayacakAleyküm selam canım hala şoktayım ve korkuyorum açıklası değerim düşer mi diyeiyiki karşılaştık ♥
İnşAllah canım dua et nolurMotivasyonu nu yüksek tut cnm bence hiç birsey olmayacak
Ederim kuzum ne demek .. iyim şimdilik hala bekliyorum bakalımİnşAllah canım dua et nolur ♥ sen nasılsın
Kaç gün geçti seninEderim kuzum ne demek .. iyim şimdilik hala bekliyorum bakalım
Adetin kaç gün geçmişti 500 e çıktığındaBenim değerim 500e çıktı en fazla sonra kanamam başdadı kanamaya birlikte değer düşüyor kanamada 6 7 gün sürdü senin durumun nasıl
Benim sayımlarına göre 5 takvime göre 3 cnmKaç gün geçti senin
Test yaptırcak mısınBenim sayımlarına göre 5 takvime göre 3 cnm
Yok ya bekliyim sadece diyorum nedense pek merak yok suan bndeTest yaptırcak mısın
Ben evleneli de 1 yıl oldu ama korunduk biz hep geçen ay korunmadık bi hamile kaldım ama düşük oldu biz de 2 günde bir en gec yada gün aşırı ama bu ay olmadı bidahaki aya İnşallahCanım tam 2 yıl oldu bu ay evleneli daha önce tedavi gördüm aşılama falan oldu ama tutmamıştı geçen ay normal yollarla kaldım kimyasal olduğunu öğrendim bu ayda tekrar normal yolla hamile kaldım bizimki 2 en fazla 3 güne bir olur
Ben 36tıncı gün sonra oldum reglCanım benim değerim 32ye çıktı sadece . Adetim 24 deydi ama 30 da kanamam oldu 7 gün sürdü sonrasında 10 gün kadar kahverengi sıvı gelip durdu ve ağrım oluyordu iki haftadır tam düzenime döndüm ama 31 gün oldu daha adet olamadım belirti de yok
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versinBen evleneli de 1 yıl oldu ama korunduk biz hep geçen ay korunmadık bi hamile kaldım ama düşük oldu biz de 2 günde bir en gec yada gün aşırı ama bu ay olmadı bidahaki aya İnşallah ☺
Ne sabırlısın maşAllahYok ya bekliyim sadece diyorum nedense pek merak yok suan bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?