Kimyasal gebelik yaşayanlar bi baksın

Bnde suan aynı durumu yasıyorum ve beklemedeyim. Değerin kaçtı acaba düşük yaptığın değerin ?

Kaç aylık evlisin canım sen yada ilişkiye ne sıklıkla griyosunuz ne kadar sürede hamile kaldın
Canım tam 2 yıl oldu bu ay evleneli daha önce tedavi gördüm aşılama falan oldu ama tutmamıştı geçen ay normal yollarla kaldım kimyasal olduğunu öğrendim bu ayda tekrar normal yolla hamile kaldım bizimki 2 en fazla 3 güne bir olur

Benim değerim 500e çıktı en fazla sonra kanamam başdadı kanamaya birlikte değer düşüyor kanamada 6 7 gün sürdü senin durumun nasıl
Canım benim değerim 32ye çıktı sadece . Adetim 24 deydi ama 30 da kanamam oldu 7 gün sürdü sonrasında 10 gün kadar kahverengi sıvı gelip durdu ve ağrım oluyordu iki haftadır tam düzenime döndüm ama 31 gün oldu daha adet olamadım belirti de yok

Selam canım nasılsın Yine karşılaştık ❣

Ben evleneli de 1 yıl oldu ama korunduk biz hep geçen ay korunmadık bi hamile kaldım ama düşük oldu biz de 2 günde bir en gec yada gün aşırı ama bu ay olmadı bidahaki aya İnşallah

Ben 36tıncı gün sonra oldum regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…