- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi Cicibayan14
-
İnan artık alıştık galiba üzülme de olmuyo dahaCok uzuldum canım ama insallh eylulde olur
Aynen canım bide doktor bana kimyasaldan sonra folik asit kullan dedi 15 gün kullandım bıraktım hemen 2 kilo aldım o yüzden bıraktım sizede kulaanın dedilerimiBen 1 buçuk yıllık evliyim cnm 1 yıl doldu bebek isteyeli bakalım Eylül de olur inşallah hepimiz için
Yok bana demedi ama gebelik istiyoruz diye aldım oda kullanıp bıraktım yine . Hangi markay dı kullandığınAynen canım bide doktor bana kimyasaldan sonra folik asit kullan dedi 15 gün kullandım bıraktım hemen 2 kilo aldım o yüzden bıraktım sizede kulaanın dedilerimi
Folibiol su bana hamile kaldığımda kadın doğum doktoru yazmıştı kanamam vardı daha değerim düşüyordu doktorla konuştum benim bi problemim mi var falan dedim oda aksine sağlıklısın dedi hamile kalabiliyosun dedi folik asit veriyim dedi bende var dedim işte kullandım 15 gün kadar sonra kilo almışım bıraktımYok bana demedi ama gebelik istiyoruz diye aldım oda kullanıp bıraktım yine . Hangi markay dı kullandığın
Ben bunu kullanıyorum bak iyi diyorlar ama hiç kilo aldırdığını da duymadım .Folibiol su bana hamile kaldığımda kadın doğum doktoru yazmıştı kanamam vardı daha değerim düşüyordu doktorla konuştum benim bi problemim mi var falan dedim oda aksine sağlıklısın dedi hamile kalabiliyosun dedi folik asit veriyim dedi bende var dedim işte kullandım 15 gün kadar sonra kilo almışım bıraktım
Tamam canım benimkide bundan bana aldırdı ben normalde almazdım hiç kilo bunu 15 gün kullandıktan sonra aldımBen bunu kullanıyorum bak iyi diyorlar ama hiç kilo aldırdığını da duymadım .
Yani boşuna kullanmış oldum bu bebeğin gelişimi için sadece hamilede kalamadım olesine kullanmış oldumBen bunu kullanıyorum bak iyi diyorlar ama hiç kilo aldırdığını da duymadım .
Bende hiç öyle bir etkisi olmadı cnm demek değişiyor kişiden kişiye .. adet oldun demi bu aradaTamam canım benimkide bundan bana aldırdı ben normalde almazdım hiç kilo bunu 15 gün kullandıktan sonra aldım
Evet canım ben salı akşamı oldumBende hiç öyle bir etkisi olmadı cnm demek değişiyor kişiden kişiye .. adet oldun demi bu arada
Hadi bakalım darısı da bana olsa da bu muamma dan çıksamEvet canım ben salı akşamı oldum
Yokmu belirtiHadi bakalım darısı da bana olsa da bu muamma dan çıksam
Kız ne belirti var ne gelen ne gidenYokmu belirti
Olur bakalım ya bekle ben rahatladım bi an önce olursunda yoluna bakarsın bu ovülasyon testlerinden bendemi alsam acaba bu ay nasıl kullanılıyorHadi bakalım darısı da bana olsa da bu muamma dan çıksam
Alabilirsin cnm günlük kullanıyorsun yumurtlamayı yakalıyorsun hepOlur bakalım ya bekle ben rahatladım bi an önce olursunda yoluna bakarsın bu ovülasyon testlerinden bendemi alsam acaba bu ay nasıl kullanılıyor
Ne kadar fiyatı kaçtane almam lazımAlabilirsin cnm günlük kullanıyorsun yumurtlamayı yakalıyorsun hep
Netten al canm 30 tanesi 32 lira mı ne eczanede çok pahalı bak bundan al . Bu marka çok iyiNe kadar fiyatı kaçtane almam lazım
Tamam canım ama biz hergün yada gün aşırı birlikte oluyoruz zaten denk gelmezmiNetten al canm 30 tanesi 32 lira mı ne eczanede çok pahalı bak bundan al . Bu marka çok iyi
Denk gelir illa ki cnm ama yumurtlama olayı oluyor mu bunu öğrenmiş olurdunTamam canım ama biz hergün yada gün aşırı birlikte oluyoruz zaten denk gelmezmi
Amiiin inşallahAminn canım inşAllah çok teşekkür ederim ❤ tabiki ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ❤
Ben olduğunu hisediyorum kasıkalrım ağrıyoDenk gelir illa ki cnm ama yumurtlama olayı oluyor mu bunu öğrenmiş olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?