Kimyasal gebelik yaşayanlar bi baksın

Ben 1 buçuk yıllık evliyim cnm 1 yıl doldu bebek isteyeli bakalım Eylül de olur inşallah hepimiz için
Aynen canım bide doktor bana kimyasaldan sonra folik asit kullan dedi 15 gün kullandım bıraktım hemen 2 kilo aldım o yüzden bıraktım sizede kulaanın dedilerimi

Aynen canım bide doktor bana kimyasaldan sonra folik asit kullan dedi 15 gün kullandım bıraktım hemen 2 kilo aldım o yüzden bıraktım sizede kulaanın dedilerimi
Yok bana demedi ama gebelik istiyoruz diye aldım oda kullanıp bıraktım yine . Hangi markay dı kullandığın

Yok bana demedi ama gebelik istiyoruz diye aldım oda kullanıp bıraktım yine . Hangi markay dı kullandığın
Folibiol su bana hamile kaldığımda kadın doğum doktoru yazmıştı kanamam vardı daha değerim düşüyordu doktorla konuştum benim bi problemim mi var falan dedim oda aksine sağlıklısın dedi hamile kalabiliyosun dedi folik asit veriyim dedi bende var dedim işte kullandım 15 gün kadar sonra kilo almışım bıraktım

Ben bunu kullanıyorum bak iyi diyorlar ama hiç kilo aldırdığını da duymadım .

Eklentiler

• image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…