- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 27
- Konu Sahibi Cicibayan14
-
Yok canım korkmana gerek yok hep aynı olcak diye bişey yok ama bende paranoyaklaştım sen içine ferah tut kimyasal dan sonra sağlıklı gebe kalan insanlar çok ama insan aynı şeylerini yaşıycam korkusunda oluyor yani şundan diyorum biraz beklesek kese falan aluşmuşken öğrensek daha iyi içimiz rahat olur diye düşünüyorum Bilmiyorum ya allah düşmanıma bile yaşatmasın zatenYaa beni korkuttun valla sen inşAllah benimki sağlıklı bir gebeliktir
Var gibi silik tekrar yap benceBöyle çıkmış test görünüyor mu ?
1 sene olduysa doktora gitmelisinGünaydın kizlar benim kimyasal değil ama kalp atışı ve gelişim durmuştu 3 aylıkken kürtaj oldum 1 sene oldu hala tık yok , hamile olan arkadaşlar Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Amin canım amin Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşAllahYok canım korkmana gerek yok hep aynı olcak diye bişey yok ama bende paranoyaklaştım sen içine ferah tut kimyasal dan sonra sağlıklı gebe kalan insanlar çok ama insan aynı şeylerini yaşıycam korkusunda oluyor yani şundan diyorum biraz beklesek kese falan aluşmuşken öğrensek daha iyi içimiz rahat olur diye düşünüyorum Bilmiyorum ya allah düşmanıma bile yaşatmasın zaten
Benim de baya o
boş geçmiyor derken cnm
Malesef canim gorunmuyo bence sende eger olmazsan pzt git kan verBöyle çıkmış test görünüyor mu ?
Sabah ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı ilk idrarla hemde . Kan verdim sonuç daha çıkmamışMalesef canim gorunmuyo bence sende eger olmazsan pzt git kan ver
Benim içinde Dua et hamilelerin duası kabul olurmuşAmin canım amin Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşAllah ♥
Bu teste gore hamilesin yani acikcasi ovulasyon testinden anlamam ama hamilwligi gosteriyomuSabah ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı ilk idrarla hemde . Kan verdim sonuç daha çıkmamış
bunun hakkında ki tek bilgim yumurtlama döneminde yumurtlama varsa çif çizgi oluyor hamileleğide gösteriyormuşmuSabah ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı ilk idrarla hemde . Kan verdim sonuç daha çıkmamış
İnşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyoruzzSabah ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı ilk idrarla hemde . Kan verdim sonuç daha çıkmamış
Koyu çıkarsa eğer hamilesindir demek oluyormus ama ümitlenmek istemiyorum suan doktor un yanındayım kan sonucu içinBu teste gore hamilesin yani acikcasi ovulasyon testinden anlamam ama hamilwligi gosteriyomu
Gösteriyor cnm ilk idrar la yaptığında koyu çıkarsa hamile oluyormussun daha önce de yaşadım bunubunun hakkında ki tek bilgim yumurtlama döneminde yumurtlama varsa çif çizgi oluyor hamileleğide gösteriyormuşmu
Ederim tabiki canımBenim içinde Dua et hamilelerin duası kabul olurmuş♥
Sonuç bellimiGösteriyor cnm ilk idrar la yaptığında koyu çıkarsa hamile oluyormussun daha önce de yaşadım bunu
olsun canım eylülde İnşallahSonuç negatifşaşırmadım vallah a
Adet kimyasal dan sonra geç oluyormuş zaten benimde 6 7 gün gecikti Bide sen kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsunSonuç negatifşaşırmadım vallah a
Cok uzuldum canım ama insallh eylulde olurSonuç negatifşaşırmadım vallah a
Amin cnm inşallahh beklentimiz Eylül de son bulurolsun canım eylülde İnşallah
Ben 1 buçuk yıllık evliyim cnm 1 yıl doldu bebek isteyeli bakalım Eylül de olur inşallah hepimiz içinAdet kimyasal dan sonra geç oluyormuş zaten benimde 6 7 gün gecikti Bide sen kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?