Kimyasal gebelik yaşayanlar bi baksın

Canım senin değer 500 olduğunda adetin kaç gün geçmişti
Ben ilk hamile olduğumu öğrendim 200lerdeydi sonra 2 gün sonra lavaboya gittim akşam kahverengi lekelenme gördüm sonra hastane gittim değerim 340 falandı sonra ertesi gün kanamam devam ediyodu 500 dü so ta ki gün düşmüştü 200lere ole oldu benim

İlk 200 gördüğünüzde adetiniz geçmiş miydi kaç gün geçmişti

Nasıl yani sonra kanamam oldu 1 hafta o kanamayla vucutan atılıyor muş ve döngüm 36 gün sürdü şu an reglim 3. Günüm
Demek istediğim ilk test yaptığınız da adet gününüz geçmiş miydi mesela ben geçen ay kimyasal gebelik te adete 6 gün varken hamile olduğumu öğrendim

Demek istediğim ilk test yaptığınız da adet gününüz geçmiş miydi mesela ben geçen ay kimyasal gebelik te adete 6 gün varken hamile olduğumu öğrendim
Hee yok canım benim 2 gün geçmişti bide burda hata yapıyoruz acele ediyoruz 1 haft beklesek anlamıycaz bile bole bişey yaşdığımızı

Böyle çıkmış test görünüyor mu ?

Eklentiler

• 1D6AE230-4DA5-4133-8207-204DA0734968.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın kizlar benim kimyasal değil ama kalp atışı ve gelişim durmuştu 3 aylıkken kürtaj oldum 1 sene oldu hala tık yok , hamile olan arkadaşlar Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…