- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 27
- Konu Sahibi Cicibayan14
-
Ben ilk hamile olduğumu öğrendim 200lerdeydi sonra 2 gün sonra lavaboya gittim akşam kahverengi lekelenme gördüm sonra hastane gittim değerim 340 falandı sonra ertesi gün kanamam devam ediyodu 500 dü so ta ki gün düşmüştü 200lere ole oldu benimCanım senin değer 500 olduğunda adetin kaç gün geçmişti
Bende nefret ettim kan aldırmaktan geçen ay en son hatta 40a düşmüş doktor 4 5 gün sonra yine yaptır 0lanmasını isyoruz dddi gitmedimEger olucaksam bosuna kolumu deldirmek istemiyorum artik canim cok yaniyi
Yani valla anne olmak cok guzelde zorlugu cok fazlaBende nefret ettim kan aldırmaktan geçen ay en son hatta 40a düşmüş doktor 4 5 gün sonra yine yaptır 0lanmasını isyoruz dddi gitmedim
Benim de bu ay en büyük korkum oydu aynı şeyleri yaşamak yüreğini ferah tut dua et allahın izniyle bişey olmaz♥❤ İnşAllah değerim düşmez korkuyroum açıkcası
İlk 200 gördüğünüzde adetiniz geçmiş miydi kaç gün geçmiştiBen ilk hamile olduğumu öğrendim 200lerdeydi sonra 2 gün sonra lavaboya gittim akşam kahverengi lekelenme gördüm sonra hastane gittim değerim 340 falandı sonra ertesi gün kanamam devam ediyodu 500 dü so ta ki gün düşmüştü 200lere ole oldu benim
Evet benim çevremde o kadar hamile varki yani bazıları isteniyor hatayla kalıyo bizde istyoz olmuyo çok acıYani valla anne olmak cok guzelde zorlugu cok fazla
Istedigimiz icin olmuyo bunlar hep strestenEvet benim çevremde o kadar hamile varki yani bazıları isteniyor hatayla kalıyo bizde istyoz olmuyo çok acı
Nasıl yani sonra kanamam oldu 1 hafta o kanamayla vucutan atılıyor muş ve döngüm 36 gün sürdü şu an reglim 3. Günümİlk 200 gördüğünüzde adetiniz geçmiş miydi kaç gün geçmişti
Yok daha 1 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyoz iste Evet stresIstedigimiz icin olmuyo bunlar hep strestenbaska cocugun varmi
Daha cok yeniymis yastik ve ayaklarini yukari kaldirmayi unutmaYok daha 1 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyoz iste Evet stres
Bu ay yapıcam başka tüyo varsa verin BnaDaha cok yeniymis yastik ve ayaklarini yukari kaldirmayi unutma
Ilk gebeligimde cok arastirmistim netten bi goz at bencwBu ay yapıcam başka tüyo varsa verin Bna
Demek istediğim ilk test yaptığınız da adet gününüz geçmiş miydi mesela ben geçen ay kimyasal gebelik te adete 6 gün varken hamile olduğumu öğrendimNasıl yani sonra kanamam oldu 1 hafta o kanamayla vucutan atılıyor muş ve döngüm 36 gün sürdü şu an reglim 3. Günüm
Baktım onlarda benim hamile kalmama sorun yokki Zaten doktorda sağlıklı olduğunun göstergesi dedi ben sağlıklı bi bebek istyorumIlk gebeligimde cok arastirmistim netten bi goz at bencw
Hee yok canım benim 2 gün geçmişti bide burda hata yapıyoruz acele ediyoruz 1 haft beklesek anlamıycaz bile bole bişey yaşdığımızıDemek istediğim ilk test yaptığınız da adet gününüz geçmiş miydi mesela ben geçen ay kimyasal gebelik te adete 6 gün varken hamile olduğumu öğrendim
boş geçmiyor derken cnmYoK malesef bizim hic bos gecmiyo nerdeyse
Yaptım başta çıkmadı ama 1 2 saat sonra silik çizgi çıktı gibi ama emin değilim yaPazartesiye kadar olmazsam gidicem bakicam bi senin noldu yinw test yapicaktin
Yaa beni korkuttun valla sen inşAllah benimki sağlıklı bir gebeliktirHee yok canım benim 2 gün geçmişti bide burda hata yapıyoruz acele ediyoruz 1 haft beklesek anlamıycaz bile bole bişey yaşdığımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?