kimyasal gebelik

Ben daha dun yasadim uzucuydu ama hayirlisi buymus kurtaj cok daha zor buna da sukur peki kanaman kac gun surdu canim yumurtlama donemini nasil hesaplicaz ki

Cnm bnm dûşukkanamam 4 gün oldum bu kişi den kişi ye değişiklik gösterir ve ayrıca bn kürtaj olmamıştım buda yani kürtaj olmak gebeliği erteleye bilir ve dûşuk kanan bitcek ve adet olmayı bekliceksin ondan sonra sakınca yokmuş ama dediğim gibi kürtaj olanlar hakkında bi bilgim yok

Bende kurtaj olmadim canim zaten diyorumya kimyasal gebelikti.

Zaman cok gecmis ama dikkatimi cekti kimyasal gebelikten hemen sonra mi hamile kaldiniz peki simdi durumunuz ne ?
Merhabalar ayyy bu mesaj beni aldı götürdü o günlere ne uğraşmıştım ama ya testler,kan değerleri folik asit alımları...
Canım öncelikle o dönemdeki bebeğimi kucağıma aldım iki yaşında şu an...avatar daki resim oğluma ait...
Kan değerlerine göre iyi tutunamamıştı düşeceği belliydi çok üzülmüştüm...
Ben beklemedim erken düşükte beklemeye gerek yok rahim bir zarar görmüyor çünkü
O üç ay muhabbeti geç düşükler için korkmayın arkadaşlar hepiniz kuzularınıza kavuşmak için herbişeyi yapın zaman pek kıymetli...
Zaman cok gecmis ama dikkatimi cekti kimyasal gebelikten hemen sonra mi hamile kaldiniz peki simdi durumunuz ne ?
Ayy canım evet ya...
Canım ben o dönemdeki bebeğimi kucağıma aldım çok şükür avatar da bak resmi...
Hiç adet olmadım düşükten sonra erken düşük diye korumadım geç düşük olsaydı muhakkak korunundum rahim zarar görüyor çünkü...
Beni aldın götürdün o dönem çok sıkıntılıydı biraraya gelmek zor...yapıyorsun olmuyor o daha zor...

Ben ilk denemem de kalmistim cok sukur ona alisiyorum derken 2 hafta kabustu benim icin 4 gun oldu simdi ama cesaretim yok canim kafam cok karisik yine olursa diyr korkum tabi buna da sukur dusuk yaninda ama iste insanin cani yaniyor yine de

Benim bebis 5+4 ama bhcg 0.843 dusmus dusuk yapcakmisim ama ne agrim var ne kanamam boyle durumda olan var mi

Benim bebis 5+4 ama bhcg 0.843 dusmus dusuk yapcakmisim ama ne agrim var ne kanamam boyle durumda olan var mi

Hcg kaç canım sende şu an?
İlk kimyasal gebelik geçirdiğimde benim bebik de 5+2 gibiydi. Sonra adet oldum gitti. Doktorum bunu her kadın yaşar, gebeliklerin %50 si gebelik sağlıklı değilse adet ile atılır, düşük kategorisine girmez demişti. Eğer sağlıklı değilse atılsın, sağlıklı ise seninle kalsın inşallah bebeğin. Eğer olumsuz bir durum olursa ki inşallah olmaz, sıkıntı yapma, allah sağlıklı bebek versin. Denemelere devam edin mutlaka olur.

Benim kanamam da dun bitti 7 gun surdu ama cesaretim yok galiba daha denemeye esim cok istiyor yine ayni seyleri yasarim diye korkuyorum

Benim kanamam da dun bitti 7 gun surdu ama cesaretim yok galiba daha denemeye esim cok istiyor yine ayni seyleri yasarim diye korkuyorum

Allah bir daha yaşatmasın, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin sana. Emin ol bu düşük değil. Her kadında oluyor, sağlıklı değilse atılıyor adet oluyorsun. İlkinde ben çok üzülmüştüm ama şimdi üzülmüyorum. Gebelik testi pozitif çıkınca nasıl sevinmiştik ama artık sevinmiyoruz, hayırlısı deyip geçiyroruz eşimle.
Kuzum Allahın izni ile bir daha yaşamazsın. Ben gebelik testi yapmamaya karar verdim artık. Yapmıyorum da. En az 10 gün gecikmeden kılımı kıpırdatmam artık.
Canını sıkma hiç. Denemelere devam edin, bir kaç ay içerisinde olur bebişiniz.

Sagol canim benim hepimize insallah insan basina gelmeyince anlamiyormus hepimize dua ediyorum hepiniz varsiniz icinde Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Keci boynuzu pekmezine basladik biz herkes onu onerdi hem bizim icin hem eslerimiz icin ilk denemem de boyle oldu benim hayirlisi buymus artik nasip hepimiz icin.

Bnce bu kimyasal gebeliğe uzulmemek lazm zira geçen ay bnde kimyasal gebelik yaşadım sağlıksız gebelik oluşmaz rahim kabul etmiyor sağlıklı bebişlerimiz olacak bn dert etmiyorum sizlerden etmeyin Allahın izniyle rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize

Herkese çok çok geçmiş olsun kızlar inşallah hepiniz tez zamanda bebişlerinizi sağlıklıcana kucağınıza alırsınız. Bende 5+5 de kimyasal gebelik geçirdim. Bugün 4. günüm. Adet düzenim değişir sanırım o yüzden ovulasyon testi almayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…