- 23 Mart 2016
- 50
- 7
- 1
- 40
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
Cnm bnde nisanda yaşadım hemen gebelik düşünüyoruz şuan bnce bi sakıncası yokBende kimyasal gebelik yasadim ama doktorum 3 ay dinlen dedi kizlar dun yasadim agrim sancim yok nette ki yorumlar sorun olmayacagi yonunde kafam karisti
Ben daha dun yasadim uzucuydu ama hayirlisi buymus kurtaj cok daha zor buna da sukur peki kanaman kac gun surdu canim yumurtlama donemini nasil hesaplicaz ki
Bende kurtaj olmadim canim zaten diyorumya kimyasal gebelikti.Cnm bnm dûşukkanamam 4 gün oldum bu kişi den kişi ye değişiklik gösterir ve ayrıca bn kürtaj olmamıştım buda yani kürtaj olmak gebeliği erteleye bilir ve dûşuk kanan bitcek ve adet olmayı bekliceksin ondan sonra sakınca yokmuş ama dediğim gibi kürtaj olanlar hakkında bi bilgim yok
Merhabalar ayyy bu mesaj beni aldı götürdü o günlere ne uğraşmıştım ama ya testler,kan değerleri folik asit alımları...Zaman cok gecmis ama dikkatimi cekti kimyasal gebelikten hemen sonra mi hamile kaldiniz peki simdi durumunuz ne ?
Ayy canım evet ya...Zaman cok gecmis ama dikkatimi cekti kimyasal gebelikten hemen sonra mi hamile kaldiniz peki simdi durumunuz ne ?
Bu benim 7.günüm kanama cok cok azaldi ama bitmedi ve belim agriyor hala arada da karnim bu normal mi acabaBnm 5 gün sürdü canım
Kimyasal gebelik yasayanlaaar kanamaniz kac gun surmustuu
Benim bebis 5+4 ama bhcg 0.843 dusmus dusuk yapcakmisim ama ne agrim var ne kanamam boyle durumda olan var mi
Benim kanamam da dun bitti 7 gun surdu ama cesaretim yok galiba daha denemeye esim cok istiyor yine ayni seyleri yasarim diye korkuyorumHcg kaç canım sende şu an?
İlk kimyasal gebelik geçirdiğimde benim bebik de 5+2 gibiydi. Sonra adet oldum gitti. Doktorum bunu her kadın yaşar, gebeliklerin %50 si gebelik sağlıklı değilse adet ile atılır, düşük kategorisine girmez demişti. Eğer sağlıklı değilse atılsın, sağlıklı ise seninle kalsın inşallah bebeğin. Eğer olumsuz bir durum olursa ki inşallah olmaz, sıkıntı yapma, allah sağlıklı bebek versin. Denemelere devam edin mutlaka olur.
Benim kanamam da dun bitti 7 gun surdu ama cesaretim yok galiba daha denemeye esim cok istiyor yine ayni seyleri yasarim diye korkuyorum
Sagol canim benim hepimize insallah insan basina gelmeyince anlamiyormus hepimize dua ediyorum hepiniz varsiniz icinde Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Keci boynuzu pekmezine basladik biz herkes onu onerdi hem bizim icin hem eslerimiz icin ilk denemem de boyle oldu benim hayirlisi buymus artik nasip hepimiz icin.Allah bir daha yaşatmasın, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin sana. Emin ol bu düşük değil. Her kadında oluyor, sağlıklı değilse atılıyor adet oluyorsun. İlkinde ben çok üzülmüştüm ama şimdi üzülmüyorum. Gebelik testi pozitif çıkınca nasıl sevinmiştik ama artık sevinmiyoruz, hayırlısı deyip geçiyroruz eşimle.
Kuzum Allahın izni ile bir daha yaşamazsın. Ben gebelik testi yapmamaya karar verdim artık. Yapmıyorum da. En az 10 gün gecikmeden kılımı kıpırdatmam artık.
Canını sıkma hiç. Denemelere devam edin, bir kaç ay içerisinde olur bebişiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?