kimyasal gebelik

Merhaba arkadaşlar. Bende ocak ayinda kimyasal gebelik gecirdim. Adet tarihinden 5 gün sonra kanamam basladi. Bu ay da adetim cumartesi olmaliydi. 5 gün gecikti.bugun doktora gittim. Gecen aydan daha kuvvetli hamilelik belirtilerim vardi. Goguslerim falan cok agriyo ve sisti. Normal adette sismez. Degerin 1.20 cikti yani negatif. Olabiliyomus kimyasaldan sonra böyle gecikmeler. 1 hafta daha olmazsan yine gel dedi. Ben cok kafama takiyorum bu bebek işini. Ben gibi misiniz siz de ya. Oldu mu olcak mi diye geciyo ömrüm ne yapmam lazim aklimdan cikarmak icin

merhaba arkadaşlar sanırım ben de bu ay kimyasal gebelik yaşıyorum bir hafta önce 28 olan sonucum dün 20 çıktı. bu 3. gebeliğimdi ilkinde geçen martta 9+3te kalbi durmuş 10 haftalıkken kürtaj oldum. ikincisi 8+2de kalp atışı yoktu boş gebelik diye kürtaj oldum ki bu ekimdeydi. bu ay da böyle nasipmiş. 1 yıldır 3 acı Allah kimseye yaşatmasın inşallah. şimdi kanamayı beklemekten başka yapmamız gereken bişey var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-fe iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesef bhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var. kimyasal gebelik mi bu?

arkadaşlar 3 yıl süren hamile kalma mücadelemde ben de geçirdim kimyasal gebelik, çok normal bir durum. oğlum şimdi 21 aylık. umarım hepiniz mutlu sona ulaşırsınız..

geçmiş olsun arkadaşım umarım bebeğin sağlıklı bir şekilde tutunur. bende seninkine benzer bir tablo yaşadım. bhcg 139 çıkmıştı gebeliğimi ilk öğrendiğimde. Doktor değer düşük 1 hafta sonra keseyi gördüğümüzde kesin gebelik diyebiliriz demişti. Ancak mutluluğumuz 2 gün sürdü kahverengi lekelenme başladı hemen aradık doktoru bhcg tekrarlamamızı istedi değer 89 cıktı bu defa. lab. hatası olabileceğini düşünüp başka bir tıp merkezinde yaptırdık ancak sonuç yine aynıydı. Birkaç gün içindede taze kanamaya çevirdi zaten hcg sıfırlanana kadar kan verdim. böylece gitti bebeğim Doktor bana progestan vermedi ve benimde aklımda hala bir sorudur bu. kimyasal gebelik de progestan vermeyiz demişti doktorum sağlıksız bir döllenmeyi tutunmaya çalıştırmak anlamsız demişti. sana progestan verildiyse kimyasal olmayabilir diye düşündüm.

Selam arkadaşlar benim adet tarihimden 5 gün önce 2 damla pembe kahve tonunda kanamam oldu sonra kesildi ve bir daha olmadı.adet rahîimden bir gün sonra bu durumdanda şüphelenerek kan verdim betahcg26.10 çıktı iki gün sonra ikiye katlamış olmalı gel bir daha bakalım dediler. Bu iki günde inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım ve iki günün sonunda kanamam oldu betahcg 12 civarına düştü . Doktorum kimyasal hamilelik yaşadığımı söyledi 3 gün sonra yine gel bu arada eğer betahcg yükselmeye devam etseydi kanamam olmasına rağmen bir ihtimal gebeliğin devam edebilir dedi . 3gün sonra bir daha muayene edecek kontrol altında tutalım bu durumu yinele dedi cuma günü gideceğim doktorun söylediklerini yine sizlere aktarırım.

geçmiş olsun.. kimyasal gebelik değildir umarım seninki.. bendede baş ağrısı ve baş dönmesi çok olmuştu. bhcg 1000 değerlerini gördükten sonra progestan veriliyormuş sanırım sizede vermedi. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

merahab arkadaslar 2 yıl bebegimiz olmadı tedaviye basladık 1 asılam oldu sonuç negatif daha sonra tekrar tedavi için doktora basladık tedaviye gittiğimde hamile oldugumu ögrendim 7 gün sonra bebegimi kaybettim kimyasal gebelik dediler yıkıldım şimdi çok korkuyorum bu bebege normal yolla hamile kaldım şimdi neyapmalıyım normal yolamı denemeliyim tedaviye baslamalımıyım çok kararsızım

bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim. şuan adetim başladı. gelecek aylar için gebelik kolay mı olur zor mu fikri olan yaşayan bi haber versin. kimyasal gebelikten sonra gebe kalmak zor mu?

bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim. şuan adetim başladı. gelecek aylar için gebelik kolay mı olur zor mu fikri olan yaşayan bi haber versin. kimyasal gebelikten sonra gebe kalmak zor mu?

Merhaba ymra, öncelikle geçmiş olsun..kısa zamanda evladına kavuşmanı diliyorum. Bir sorum olacak sana. Gebeliğim şu an 4 hafta 5 günlük. Ama beta hcg cuma günü 220 iken dün 50 ye düştü ne yazık ki..yarın tekrar bakacaklar..senin adetin gebeliğin ne kadarken sonlandı? Kanaman çok ağrılı mıydı. Çok korkuyorum, bende kaybediyorum büyük ihtimalle ((

canım geçmiş olsun. senin ki baya ilerlemiş. ben o kadar ilerleyememiştim bile. 7,54 beta hcg yi pazartesi gördüm. daha öncesinde yüksekmiydi bilmiyorum. sanırım ben düşüş aşamasında fark ettim. p.tesiden beri sürekli araştırıyorum. dün moralim alt üsttü. hele tuvalete gittiğimde kanamamı görünce yıkıldım. ama sonrasında bu gibi durumların normal olduğunu, vücudun kimyasal da olsa gebeliğe hazır olduğunu öğrendim. bu ay kocamı ve kendim iyi beslemekle başlayacağım işe. bugün adetimin 2. günü. ağrım sürekli ama dayanılmaz değil. şuan çalışıyorum mesela.
korkmana gerek yok. doktor müdahalesi olmadan vücudun kendini normale döndürecek.
ister istemez insan üzülüyor. ama bi açıdan şöyle düşün bu gibi durumlardan sonra gebelik (sağlıklı gebelik) hızlı oluyormuş. kendimizi bu şekilde motive etmeliyiz. bugün değerin daha düşün çıkarsa kendini hazırla. sıfıra yaklaştıkça adetin gelicek demektir. 2-3 güne adet olursun.

Canım teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun..ben şimdi internetten baktım bugünkü sonucuma yine 50 görünüyor beta hcg..ne düşme var ne yükselme..nasıl olacak böyle..kendi kendine düşmeye mi başlayacak bir süre sonra acaba? Daha doktorumun hemşiresi aramadı..ne olacak acaba çok merak ediyorum...

canım sağlıklı bi gebelik benim bildiğim her 2 güne bir 2 katı yükseliyor. yani kendini hazırla. doktorunla da görüş. şimdilik gebeymişsin gibi düşün. ona göre davran. internetten baktım derken kan testi yaptırdın dimi yine?

Tabi sabah erkenden gidip verdim şimdi çıktı laboratuarın internet sisteminden gördüm. Benim de bildiğim artması lazım..benimki düştü ve sabit kaldı 50.de..doktoruma görüşeceğim bugün..sağol herşey için ymra..

rica ederim canım. eğer durum umut ettiğimiz gibi gitmezse birbirimizden haberdar olalım. haber et..

rica ederim canım. eğer durum umut ettiğimiz gibi gitmezse birbirimizden haberdar olalım. haber et..

Doktorumla görüştüm, progesteron iğnesi ve crinone jel vermişti daha önceden, onları kesti şimdi. Hcg değerin düşecek yavaş yavaş ve kanaman olacak dedi..haftaya Çarşamba bir daha kan tahlili yapacağız..hepimizin hakkında hayırlısı..

merhaba bende pazar gunu hcg de 7 sonucunu gordum bugun adetimin 2.günü...
yarın gidip muayene olmak istiyorum..
rabbim cok bekletmeden versin tekrar sağlıklı sıhhatlı yavrularımızı...

Kızlar birşey sormak istiyorum. Beta hcg 4gündür 50. Ne kadar sürede düşer ve kanamam başlar..doktor protestanı ve crinone jeli bugün kesti, umutsuz olduğu için..şimdi kasıklarımda hafif bir gerginlik var ama kanama falan yok ortada..ne zaman başlayacak acaba?? Sizin kanamanız kendiliğinden mi oldu yoksa takviye bir ilaç kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…